Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Djwe

Michael Jackson jednak zyje

Polecane posty

Gość Djwe

AP wprowadzilo w blad media, Michael Jackson zyje choc jest w bardzo krytycznym stanie. Jego zycie w tej chwili wisi doslownie na wlosku, ale jest jeszcze nadzieja ze przezyje. W tej chwili jest w spiaczce poinformowalo AKP

biedny Michael, jak go teraz w tej spiaczce przewiezli bez maszyn po tych wybojach to juz jego zycie wisi na polowie wloska albo cwiartce :P

Gość jestescie pojebane
do szescianu :o nie doceniacie Go, ale to byl wielki czlowiek.... [ * ]

Źródła internetowe mówią, że w momencie przybycia karetki, gwiazdor nie oddychał i miał nie wyczuwalny puls. Lekarzom nie udało się przywrócić akcji serca. Koroner Fred Corral, przyznaje, że dokładna przyczyna śmierci nie jest znana. Autopsja zostanie przeprowadzona w piątek, aczkolwiek atak serca wydaje się być najbardziej prawdopodobny. Śmierć nastąpiła o 2:26 p.m. w czwartek. Nawet na stronie oficjalnej Micheala Jacksona piszą że jadenak nie żyje: http://www.michaeljackson.com/ http://www.ithink.pl/artykuly/aktualnosci/swiat/krol-popu-micheal-jackson-nie-zyje/

Gość mi jest jednak przykro

Gość taaa i bedzie kultowa

niestety nie żyje.... siedzę i płaczę od 3 w nocy. Nie mogę się pogodzić z tą myślą i nie chcę. Szok. Michael Jackson- był i pozostanie wielki. Wychowałam się na jego muzyce, z chwilą jego śmierci odeszło moje marzenie, moj cek, mój sens. Nie mam ochoty. Słowa \"Michael Jackson nie żyje\" nie przechodzą mi przez usta... ;( ;( ;( ;( niesamowity ból owiał moje serce.....

Gość cvvcddd
Płyta "Thriller" to arcydzieło muzyki pop . dzis takie płyty juz nie powastają .

Gość przykro mi....
pozostana wspomnienia...

Gość szkoda go był wielki
i taki pozostanie

Gość miskaaaaaaaaa
tego co wyprawiał z dziećmi. ---------------------------------- a co wyprawial? zostal uniewinniony wiec na pewno nic nie wyprawial, ale mniejsza z tym.

Gość jestem w szoku35
to niemożliwe....to nie może być prawda, to samo czułam gdy usłyszałam że Księżna Diana nie żyje... niedowierzanie, szok taki młody człowiek, musiał być bardzo nieszczęśliwy i zagubiony większość sławnych osób tak naprawdę jest bardzo nieszczęśliwych i samotnych kiedyś chciałabym dowiedzieć się całej prawdy o jego życiu, rodzinie, dzieciństwie, tego co czuł i tego co zrobił ze swoim ciałem by być bardziej \"biały\" niż \"czarny\"

Gość nie wierze w to...
Przecież on był niezniszczalny

Gość a ja go nigdy nie lubiłam
ale szkoda Go jako człowieka. Niektore jego utwory wpadły mi do słuchu. No cóz kazdego czeka smierc , szkoda tylko ze odchodza ludzie w sile wieku

Gość jestem w szoku35
powodzie ? co dzień słyszy się tyle złych wiadomości w tv że stają się one jedynie "brzęczeniem" w tle jesz śnaidanie czy kolację a w tle szumi telewizor, obrazki katastrof i klęsk wydają się równie realne jak sceny z filmów, zupełnie na zobojętlnieliścimy co innego usłyszeć o śmierci kogoś kto wydaje nam się znajomy bo co nas obchodzi nas jakiś gospodarz X którego widzimy przez kilka sekund w urywku reportażu ?

Gość cvvcddd
Elvis Michael Freddie Jim Morrison Hendrix Niemen ...................................

Gość i stało sie
curt cobain to był muzyk

TYLKO ZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kurt Cobain popełnił samobójstwo strzelając sobie w głowę ze strzelby półautomatycznej

Gość ccxxxx
czy tutaj chodzi o to w jakiej formie się zabili ? chyba raczej o to jak wielka strate świat muzyki odniósł po ich odejściu więc nie licytujmy się kto jak umarł.............

No raczej chodzi o to. Ćpunów i idiotów mi nie żal. Mam serce z kamienia :P :D