Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Djwe

Michael Jackson jednak zyje

Polecane posty

Łatwo mieć serce z kamienia jeśli chodzi o w zasadzie obcą osobę... Mnie też nie jest jakoś specjalnie smutno z powodu śmierci znanych osób.. dla mnie są w zasadzie obce więc łatwo mi o obojetność.

Masz rację, autorze, Michael Jackson żyje i żyć będzie, jak wspomniani tu Freddie i Elvis A mnie nie jest to obojętne.. smutno mi jakoś i już ..

Gość jestem w szoku35
nie zbielał przez chorobę, to było jego celowe działanie a raczej działanie jakiś medycznych szarlatanów zaraz mi wmówicie że zmiana jego rysów twarzy to też efekt choroby.... koleś miał jakieś problemy z zaakceptowaniem swojej przynależności rasowej i stąd te okaleczające operacje plastyczne gdy patrzę na to co z sobą zrobił to czuję żal że nie pomógł mu żaden psycholog jak bardzo trzeba być zdesperowanym by doprowadzić się do takiego wyglądu ? wiedzieliscie że Micheal miał makijaż permanentny oczu i ust ? przecież był mężczyzną, co trzeba mieć w psychice nie tak by tak się okaleczać ? operacje nosa, implanty w podbródku, wybielona skóra, makijaż premanetny ewidentnie miał problemy z psychiką i nikt mu nie pomógł

Gość jestem w szoku35
nie wnikam w jego preferencje seksualne, miał ze sobą problemy i niestety to wina jego dzieciństwa i tego co zrobił mu ojciec

Gość miiijj
zgadzam sie -- przeciez tyle osiagnął a sam sie doprowadził do takiego stanu,mógł sobie zyc w bogactwie i byc szczesliwym - ale gosciowi odbilo.

Gość buhahah
mógł zrobic wiecej oeracji. Zmarł an własne zyczenie

jestem w szoku35 co Ty pleciesz. Niemożliwe jest wybielenie skóry. Michael Jackson chorował od dawna na bielactwo i dlatego się zmienił. TYlko tyle, że miał operacje plastyczne twrzy - nosa, ust.... Jednak koloru nie zmienił.

tak, jego operacje przyczyniły sie bardzo do jego złego stanu zdrowia i jest sobie winny, ale był genialnym muzykiem, miał świetny głos, talent do choreografii, tańca, stworzył muzykę, przy której od razu poprawia sie samopoczucie(przynajmniej mi). Nie wiem czy prawda jest to, że molestował dzieci, jeśli tak - absolutnie go potępiam.Ale trzeba przyznać że jest wart tego, żeby go opłakiwać i dobrze wspominać. jego muzyka pomogła mi sie wydostać z niejednego dołka... Michael

Gość jestem w szoku35
no ok może faktycznie miał bielactwo....ale gdy dodasz do tego jego miłość do operacji plastycznych które upodobniały go do białasa jego słowa z wywiadu że jest dumny że jest czarny brzmią jakoś niewiarygodnie.... biały koleś zmieniający swoje "murzyńskie" rysy mówi o tym że jest dumny ze swojego pochodzenia... to samo w kwestii jego małżeństw i stosunku do dzieci.... miał ewidentnie zaburzenia osobowości, nie był do końca normalny zdaję sobie sprawę że to wszystko mogło być wynikiem trudnego dzieciństwa

Michael Jackson miał gronkowca złocistego, którym zaraził się podczas jednej z licznych operacji plastycznych. Dlatego jego ciało zaczęło tak dziwnie wyglądać i się rozpadać...

Gość jestem w szoku35
no ale zauważmy że reszta rodziństwa mimo że wychowywała się w tych samych warunkach pozostała względnei normalna (no moze z wyjątkiem La Toyi, która podobnie jak Michael uposobała sobie operacje plastyczne)

Gość Muriel M.
Jakoś dziwne, że bielactwo "wybieliło" skórę tylko jednego czarnego na świecie... Wybielał się, gdyby to był efekt tylko bielactwa, to miałby plamy, a nie ZUPEŁNIE białą skórę, ludzie!

Gość elka9333
a moze kapał sie w mleku -tak jak w wierszyku o murzynku bambo.

Muriel M. jednego czarnego? :D:D:D Nie pisz o czymś na czym się wogóle nie znasz. Bielactwo jest taką chorobą, która dotyka najczęściej okolicę twarzy, rąk. Tempo w niektórych przypadkach może być naprawdę szybkie, choroba może się rozprzestrzenić w zastraszającym tempie. http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/121974658613899878.jpg http://i.wp.pl/a/f/jpeg/21637/par2393136.jpeg

Gość J_Lo
gdyby Jackson sie wybielił to zrobili by to też inni, on było chory!! Jego śmierc to szok :(

A ten gościo którego pokazałaś wybielał w 90%. I jest duża szansa, że niedlugo wybieli się całkowicie :D

Gość milkeacf
tez jakos wierzyc mi sie nie chce ze był chory na bielactwo

Gość jestem w szoku35
a czego się spodziewaliście po Michaelu że przyzna sie że celowo zmienił kolor skóry ? albo że przyzna się że ma skłonność do dzieci ? przecież nawet pedofil zdaje sobie sprawę z tego że jego skłonności nie są społecznie akceptowalne miał kompleksy, nie akceptował siebie i stąd wynikały te destrukcyjne zachowania akurat o uzależnieniu od leków czy narkotyków się nie mówiło ale generalnie gdy ktoś pije lub czegoś nadużywa to odbija się to na wyglądzie i zdrowiu gdy patrzy się na ostatnie zdjęcia to widać że wygląda na osobę wyniszczoną fizycznie: wychudzony, pozbawiony mięśni, twarz ze skóą cieńką jak pergamin

co wy pieprzycie z tym bielactwem?? ogladalam na bodajdze vh1 program o gwiazdach.tam leca takie o roznej tematyce o ich slubach rozstaniach wydatkach romansach itp i bylo o najdrozszych czy najgflupszych zachciankach gwiazd i m.j. wydawal tysiace dolarow tyg na krem i tabl wybielajace skore..a raczej zabijajace pigment czy cos takiego.a poza tm pamietam ze jako jeszcze gowniara ogladalam dokumaent o nim o poczatkach kariery i tam bylo ze on nie wierzyl ze jako czarny zrobi kariere czul sie gorszy i dlatego zaczal wybielac skore

Gość bezsensu z tymi nazwiska
no i co z tego ze nie zyje?...tysiace ludzi codziennie umiera..przynajmniej jednego pedofila mniej...

weźcie pod uwagę, że Michael pewnie miał na ciele plamy, może i na twarzy też - po prostu nie wdzieliśmy ich, bo używał dużej ilości pudru, robił makijaż. nie wiedziałam o tym wcześniej, ale teraz obejrzałam trochę materiałów i wychodzi na to, że rzeczywiście chorował na bielactwo, nawet podobno przyznał się do tego w którymś wywiadzie.

Gość jestem w szoku35
no ok mogę zrozumieć że maskował bielactwo makijażem ale fakt że koleś chory na bielactwo dodatkowo robi operacje plastyczne zmieniające radykalnie rysy twarzy nie świadczy dobrze o jego psychice, raczej świadczy o jakis zaburzeniach

Gość bezsensu z tymi nazwiska
nie miał bielactwa....przeciez mówiono o tym jak nawet spi w jakims specjalnym łózku które przez promienie rozjasnia mu skóre....

Gość prawda jest taka ze michael
nie molestowal dzieci tylko mial jakas fundacje czy cos takiego i jacys rodzice chcieli zarobic kase nim wiec szantażowali go ale jak on juz nie chcial im placic to wniesli sprawe ze molestowal ich dziecko i w ten sposob zostal pedofilem :o Nie chcial byc bialy ale zachorowal i skora mu sie zmieniala wiec im bardziej byl bialy tym on ukrywal to makijazem

Gość jestem w szoku35
taaaa nie chciał być biały... a jakie wytłuymaczenie znajdziecie na te dziwaczne operacje plastyczne ? macie wytłuamczenie dla koloru skóry, dla podejrzenia o molestowanie a czym wytłumaczycie operacje ? jak dla mnie to trochę za dużo zbiegów okolicznosci w tej historii

Gość
osz kurwa, sami Holmesi sie znalezli, ja pierdole:o:o:o:o