Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Djwe

Michael Jackson jednak zyje

Polecane posty

Gość 4 od lewej
przecież on na bielactwo choruje ! :o

Gość upppppppppppppppppppp

Gość to nie nasza wina
pora zacząć ---- a wiesz kretynko co to jest vitiligo? proponuje zajrzec do wikipedii :o

Gość
Stracilismi naprawde wielkiego czlowieka,jego utwory byly cacuszkami ,to byly cuda,a nie muzyka ,kazdy kto ma jakiekolwiek pojecie o muzyce ,mosi przyznac mi racje,A co do jego operacji ,to tylko jego osobista sprawa,kazdy z nas chetnie by cos u siebie zmienil,ale nas nie stac.Dzisaj kazda znana gwiazda(GWIAZDA HA HA )jest po jakims zabiegu upiekszajacym,i nikogo to nie dziwi .Natomias w jego ciagoty pedofilskie nigdy nie wierzylam,udalo sie paru cwaniakom wyciagnac od nigo kupe kasy.To jest moje osobiste zdanie nikt sie nie mosi z nim zgadzac.Pozdrawiam wszystkich fanow Michaela Jacksona.

Michael Jackson nagrał w tajemnicy ponad 100 nowych piosenek, które zostaną opublikowane dopiero po jego śmierci. Pisarz Ian Halperin wyjawia w swojej nowej biografii \"Unmasked, The Michael Jackson Story\", że legendarny piosenkarz zgromadził ogromną ilość materiału, którego pierwszymi słuchaczami mają być jego dzieci: 11-letni Prince, 10-letnia Paris Katherine i 5-letni Prince Michael II. - Byłem oszołomiony liczbą piosenek, które nigdy nie zostały opublikowane. Dowiedziałem się, że Michael nie zgadza się na ich wydanie, ponieważ chce, aby były jego osobistym spadkiem dla dzieci - pisze Halperin. byla to wiadomosc z marca br nie sadzilam ze tak nie bedziemy musieli dlugo czekac na posluchanie tych piosenek :(

Gość ziutka89
a wiecie ze byc moze ta śmierć z jacksonem to tylko przykrywka? bo w sumie dopiero po śmierci niektorzy artysli sprzedaja najwiecej plyt staja sie slawniejsi.. przed smiercia o nim zapomniano.. a po smierci nagle zrobil sie szum.. podobno nie ma dowodow na to ze wlasnie w kostnicy lezy michalel jackson.. i jackson kilka dni przed smiercia posprzedawal bilety jak by wiedzial ze nie beda mu potrzebne..

a ja uwazam ze szkoda go jak cholera. mog przeciez zrobic jeszcze tyle fajnej muzy!!!! przeciez takie kawalki jak dirty diana, billy jean, thiller, they dont carre about us,you make me feel, smooth criminal czy liberian girl..sa ponadczasowe..nie bylam jego fanka ale uwazam ze byl wielki i niepowtarzalny a jesli chodzi o pedofilie to to jest straszne,,ale czy to prawda.. mial problemy-nie ulega to watpliwosci,tak jak jego siostra latoya-zrobil z siebie maszkare straszna.. ale skad wiemy ze te wszystkie operacja wybielania skory to byl jego pomysl??? moze jego manadzerowie i ludzie ktorzy na nim zarabiali go zmusili do tego by zwiekszyl swoja popularnosc??? przeciez w wielu jego nagraniach spiewa o rownosci rasowej..moze w ten sposob chcial przekazac im ze to dla niego niewazne?? ze on tego nie chcial?? bo nie uwazam by byl az tak obludny by sam z siebie robic operacj by nie byc murzynem a spiewac co innego.. tylko czemu nikt mu nie pomogl, nie zabronil??? i smiesz mnie opinie ze on na cos chorowal -na bielactwo.. tak i o owszem,ale to bylo wynikiem WYBIELANIA i licznych operacji!!! przypomina mi to czasy mojej podstawowki kiedy to 13latki uwazaly ze on jest chory na ze bieleje.. ludzie,nie badzcie tepi!!!!! wiadomo ze sie wybielil a potem na skutek operacji zaczal cierpiec na przerozne choroby ktore doprowadzily ze jego cialo zaczelo sie rozpadac,, ale przykro mi jak cholera.. i zastana wia mnie to.. dlaczego \"wielcy\"i zdolni ludzie szybko odchodza.. jim morrison-the doors, kurt cobain-nirvana, marylin monroe, jon lenon, elvis.. moze to showbiznes i inni ludzie nastawieni na zysk doprowadzaja ich do tego.. gowno wiemy, taka jest prawda.. zaloba.. niekwestionowany talent i tyle..

Gość ziutka jakie zapomniano...
!!!!! wszyscy z niecierpliwościa czekali na jego powrót, na koncerty... !!!!!!!

Gość ...suzi...
Michael Suzi ma twój numer! KOCHAM Cię