Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakTOtakkkkkkkkklo.o

mam na rozm 62 az 3 pary dresików czy nie za duzo?

Polecane posty

diecko urodzi się w połownie wrzesnia ,więc nie wiem czy na wiosnę juz nie będę za małe te 3 dresiki jakie mu kupiłam. Są z kapturkiem ,ładne i chciałabym go stroic az do wiosny a nie chowac go w wózku w tych dresach. Czy jest szansa ze rozmiar 62 bedzie dobry na chłopczyka na wiosnę?bedzie wtedy miał ok 9 miesięcy. mam tez jedne ogroniczki dzinsowe i jedne sztruksowe tez rozm 62. Czy uzyję je na wiosnę jak wy oceniacie z doświadczenia?

...Oj tO raczej...raczej napewnO nie będzie mOżliwe! mÓj Kuba kOńczy 29 pÓł rOku i ciuszki jakie mu kupuje na metce mają przeważnie rOzmiar pOnad 80cm. Małe Dzieci strasznie szybciutkO rOsną. pOzdrawiam!

Gość nieeeeeeeee
ale masz problem, a jak uważasz, ze masz za dużo tych dresików to oddaj komuś albo wyrzuć

Gość aneczka277
na pewno będą za małe na wiosnę:) Mój synek ma 4,5 mc, a już nosi rozmiar 74:)

ja szans nie widzę. mój synek ma pół roczku i nosi ubranka na 74-80. z ubranek na 62 cm wyrósł w 2 miesiącu życia :)

ale jak to mozliwe ze dziecko ma pół roku i nosi juz 80 rozmiar? ja myslałam ze to na roczek jest rozmiar. Chyba faktycznie wszystko zalezy od wielkości i otyłości dziecka. My z męzem jestesmy w sumie niscy i drobni więc licze ze a nóz te dresiki na kwiecień chociaz się przydadzą. Czyli w sumie nie potrzebnie kupiłam 3 pary dresów? spokonie starczyłoby 1 lub 2? tak uwazacie?

no nie wiem czy 1 czy 2 by wystarczyły. dziecku się uleje, czasem na spodnie poleci, czasem pielucha przesiąknie i już do przebrania jest. ja tam jestem zdania że żadne ubrania sie nie zmarnują! i im więcej tym lepiej :) no niestety dzieci w tym okresie czasu rosną baaaaardzo szybko :)

my z mężem też oboje jesteśmy raczej drobni, synek po urodzeniu miał 54 cm, więc też nie był jakiś specjalnie długi, a z rozmiaru 62 już wyrasta, choc dopiero kończy 3 miesiące mnie też żal wielu ubranek, które kupiłam - są takie śliczne, a niektóre założył dosłownie raz