Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradna...

pytanie do studentow

Polecane posty

Jakie zwyczaje z podaniami...u mnie się po prostu idzie do wykładowcy i rozmawia z nim, jak to nie pomoże to trzeba raczej czekać do końca sesji. Później do dziekana i uprzejmie poprosić o podpis (tu potrzebne jest podanie jakiekolwiek co by do teczki było) na karcie w celu przedłużenia jej ważności (bezpłatne :D, daje do miesiąca z urzędu praktycznie a i można negocjować). Później znowu do wykładowcy i gra - wątpię, żeby którykolwiek u nas (nawet Ci wredni formaliści) zdecydował się podważać decyzję dziekana (a wizytę można porównać do zakupu dropsów w kiosku) ;) Ale wszystko zależy jaka uczelnia -prywatna czy państwowa, bo na prywatnych jest gorzej, wszędzie się czają na Twoje ciężko zarobione pieniądze :P

Gość u mnie jakbys nie poszła to
u mnie podania to wymóg, uczelnia państwowa i najważniejszy podpis jest egzaminatora. Ja już wróciłam, podpis otrzymałam. Autorko mam nadzieję, że tobie też się uda

Gość szakalaka
Na mojej uczelni, jak nie ma sie zaliczenia, to powtarza się cały przedmiot i idziesz na nastepny rok "awansem", ale taka przyjemność kosztuje 900 zł. Dodam, że jest to uczelnia publiczna, studia stacjonarne.

Gość u mnie jakbys nie poszła to
ale tu nie chodzi o to, że ktoś nie zaliczył w ogóle ale o przełożenie egzaminu. Z tego co mi wiadomo to na każdej uczelni student ma prawo złożyć taki wniosek. A co do zaliczeń z ćwiczeń to warunkowe poprawianie przedmiotu ma się jak otrzyma się z tych ćwiczeń ocenę niedostateczną i się jej nie poprawi.