Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bourjois

Gdzie spędzać wolny czas z chłopakiem?

Polecane posty

Przyjechał do mnie mówj chłopak. Chcę go ugościć i zaproponować,co możemy robić/gdzie pójść? W ciagu ostatnich 5 dni,byliśmy 3 razy w kinie. Podajcie jakieś pomysły.

Gość do kościoła
pzry okazji dacie na zapowiedzi

Gość proponuję zrobić wyklejankę
:classic_cool:

Gość amozebytak
herbaciarnia, kregle,rower,silownia,moze jakis wyjazd poza miasto-piknik?;)rolki, basen, gory.... to zalezy czy macie jakies wspolne zainteresowania itd

Gość kitty17
spacer w parku, basen zakryty bądz odkryty, kawiarnie .

Gość hjj
zależy co lubicie robić. Oprócz kina możecie iśc na basen, saunę, dyskotekę na rolki, spacer, zakupy itd. można dużo rzeczy robić znajdzcie wspólne zainetresowania i już

Wyjazd za miasto-bardzo chętnie,ale teraz taka pogoda beznadziejna... :| Właśnie chciałam go zaskoczyć czymś na weekend :)

amozebytak-> sauna wiąże się z basenem,czyli basen :) Kręgle...-instrukcje obsługi tam posiadają? :)

Gość hjj
jeszcze możecie iść na bilard :) najlepiej poproś swojego chłopaka żeby nauczył cię grać :)

Gość amozebytak
otoz musze Ci powiedziec, ze sauna nie zawsze wiaze sie z basenem :)

hjj-kiedyś byłam mistrzynią,a teraz już nawet nie umiem chwycić kija. Heh. Dobry pomysł. amozebytak- o,to tego nie widzialam.Chyba,ze na silowni. P.S. Mój ten chłopak to mały wybredniak :|

Gość amozebytak
akurat sauna ktora ja znam znaduje sie w takim bardzo duzym osrodku fitnessowym- mozna sobie zarezerwowac na godzinke - super sprawa ;) zwlaszcza zima :)

Gość amozebytak
a on ma jakies pomysly na wspolny czas, czy tylko nosem rozsuwa (skoro piszesz, ze wybredny)?

Gość fvfff
w lozku

Gość amozebytak
mozecie jeszcze pojechac do parku linowego, jesli zadne z was nie ma leku wysokosci;)

O,to u mnie nie ma. Hmmm,w sumie to nie wiem,co go zadowoli. Może napisac mu smsa z propozycją? Siedzę teraz w pracy,a on u mnie. Tylko jak,żeby wyglądało fajnie i ciekawie?

W łóżku,to już spędziliśmy... :) Nie tyle moze co wybredny,tylko chciałabym ,żeby był naprawdę zaskoczony. On cały czas kino proponuje,a ja już się czuję,jakbym w tym kinie mieszkała.

Gość amozebytak
no to widac, ze facet z polotem :D ile macie lat, jesli mozna zapytac?

Ja-24, on 30. Teraz ma wolne, załatwia sprawy,jeździ po rzeczy do urządzania swojego mieszkania. Chcę,zeby wieczory były na maxa zajęte,ale takie jakieś inne.

Gość amozebytak
mam wrazenie, ze za dlugo sie nie znacie?

Gość amozebytak
sadze, ze troszke propozycji Ci napisalismy, wiec teraz cos wybierz- na co bedzie mieli wspolnie ochote, czas i sily. udanego wieczorku :) pozdr.

Ok. propozycji jest wiele. Sądzę,że na początek wybiorę basen (z fuill opcjami: sauna,zjeżdzalnie,jaccuzi). Mam nadzieję,ze wypali. Pozdrawiam również. Dzięki!

My często jeździmy na ryby, robimy wspólnego grilla ze znajomymi, jeździmy na rowerach//motorach, leżymy plackiem nad wodą, grasmy w siatkę, łazimy po łąkach. Kino, kręgle, gokarty, rowery, starówka, restauracje, zakupy ciuchowe in da sity. Troszku jeszcze by się znalazło...

Gość boujoris
Noooo,dużo tego rzeczywiście :) :) Tylko tak,żeby trafić w gust,jak się jeszcze do konca nie zna wszytskich upodobań.

Gość patrychaisia
jesteście wszystkie takie wygadane... to niech ktoraś powie co moge roic z moim chłopakiem ktorego mam drugi raz... pierwszy raz był az na jeden dzien i bylismy na spacerze i w galerii... on tez chce cały czas chodzic do kina... a ja opiekuje sie dziecmi wiec w kinie bywam czesto. mieszkam na grochowie wiec wszedzie mam blisko

Gość gość
Ja mam mały problem, bo mój chłopak nie wie już, co możemy robić. Ciągle jeździmy na te durne rowery. Na początku zawsze miał jakąś propozycje, a teraz ja mam proponować ciągle? Nie wiem sama, pomóżcie

Gość gość
Po co ci taki dzieciak? Poszukaj sobie starszego!

Gość LidkaKrk
A może tak wypad do Zakopanego? Ja zawsze noclegi rezerwuję wcześniej np tutaj http://www.goralpoleca.pl/ bo dobre ceny można wyszukać i w fajnych miejscach. Weekend czy nawet tydzień w takim apartamencie to rewelacja.