Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania20_

Padłam ofiarą fałszywego oprogramowania

Polecane posty

Wyświetla mi sie użytkownik mógł paśc ofiara fałszywego oprogramowania. W przypadku tej kopii systemu Windows sprawdzenie oryginalności dało wynik negatywny. Co ja mam teraz zrobić?

a) kupic legalnego Windowsa b) wyrzucic winde i zainstalowac Linuksa c) przyjac do wiadomosci ze masz pirata (swoja droga jak mozna o tym nie wiedziec??) i zaistalowac fix, ktory zlikwiduje wiadomosc. wybieraj

Gość no pewnie że tak
no pewnei ze edzie normalnie funkcjonował, 90 % uzytkowaników prywatnych i instytucjonalnych korzysta z piratów

a co zrobić żeby to sie nie wyświetlało? Dodam ze pulpit sam czarny sie zrobil

dokladnie tak jak ci pisze movering. wygooglaj sobie program, ktory zlikwiduje wpis i nie sciagaj automatycznie aktualizacji na przyszlosc.

Gość miiijj
musisz wylaczyc aktualizacje --to samo mialam ,i jeszcze raz chyb asystem musialam przywracac i wylaczyc aktualizaje

Gość kdkdkdk
Panna, po prostu trudno uwierzyć, że można być taką IDIOTKĄ jak ty. Masz umysł pięciolatka, choć to chyba i tak obelga dla co inteligentniejszych pięciolatków.

Użyj opcji \"przywracanie systemu\" do dnia, w którym nie było tego komunikatu...i po problemie .:)