Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buhahah

podkarpacie zxalane, ale co tam, pzreciez Jackson nie zyje,....

Polecane posty

Gość
bo anyzowka to mondra dzioucha jest;) i fajnie maluje:D

ej, dzięki, ale nie kadźcie mi tak, bo ktoś zaraz wyskoczy, że sama sobie tak piszę pod różnymi nickami :P ;) :D

Ja zrozumiałam inaczej temat tego topiku. Że kafeteriusze zakladają mnówstwo tematów o śmierci MJ, podczas, gdy w Polsce źle sie dzieje. anyzówko- dobrze mówisz, ale nie tylko rolnicy są pokrzywdzeni. Gorsze topiki są, wiec dlaczego mieliby ten usunać? :D

Gość no co za pech
że obydwa wydarzenia naszły na siebie....😴

Gość No to zacznijmy
zakładac topiki o powodzi, żeby sie zrównoważyło.

Gość emerytowana bufetowa
najbardziej zazdraszam anyzowce sposobu wypowiadania sie, ja tak nie potrafie 😭 :D a ze ladnie maluje to wiem bo nie raz juz z nia malowalam ;)

ja wiem, że są ludzie pokrzywdzeni, że im zalało domy i takie tam, ale jak nie ma powodzi, to są huragany i ludzie giną przygniatani zwalonymi drzewami, co jest w moim odczuciu gorsze, niż mieć zalaną piwnicę, zresztą zawsze jakieś nieszczęścia chodzą po ludziach. a media piszą głównie o tych najbardziej nadzwyczajnych, przecież nie będą się rozpisywać o tym, że Kowalski miał wypadek na drodze A8, a Iksińskiemu zalało cały parter wskutek powodzi i będzie musiał robić generalny remont :O współczuję pechowcom, którzy ponieśli straty materialne, ale znowu nie domagajcie się nie wiadomo czego, że wszyscy będą się nad wami użalać. każdy ma swoje życie.

Gość
kahori🖐️ no widzisz, kurde, plulam na podlasnie, a padlo na podkarpacie cholera:o spoko, zaraz dmuchne, to ich osuszy:classic_cool:

Gość no i znów to Podkarpacie

Codziennie są wypadki, choroby,ginie masa ludzi. Dziwne byłoby, gdyby media trąbiły o tym, bo musieliby to robić bez wytchnienia. Wobec żywiołów jesteśmy bezradni. ' Nie rozumiem co ma na celu ten topik. Każdy z nas ma swoje racje i mamy własne zdanie i taka dyskusja bezowocna... :O

Gość
jak wiekszosc na kafe.