Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tonald Dusk

Czy ktos ma w rodzinie wojskowego?

Polecane posty

Gość Tonald Dusk

Jak wytrzymywac z takim tepakiem? Wiadomo do wojska ida tylko osoby o bardzo niskim ilorazie inteligencji. Takich ludzi powinni zamykac w zakladach psychiatrycznych, a nie wysylac na emerytury

Miałam wujka. Skończył studia oficerskie. Był bardzo inteligentny, robił projekty. I był pułkownikiem. Rozumiem że Ty gadasz o szeregowcach :P

Gość Viera Viera
coza burak z autora topiku... moj facet jest "trepem" . skonczyl Wyzsza Szkole Oficerska Sil Powietrznych. raczej tepakiem nie jest ,bo dodatkowow zrobil studia podypl. i mgr. a teraz robi doktoranckie... jest bardzo inteligentny i madry zyciowo. chyba ,ze autor na mysli mial korpus szeregowych...

Gość Viera Viera
no i jest ppłk.

Gość kurcze blade_
Viera chyba mamy tego samego chłopaka

Gość lassencja
ja mam szwagra pplk, super facet naprawdę, nie wiem czemu takie dziwne stereotypy są na temat wojskowych

Gość Kłamczucha Ropucha
sa szeregowcy i zapaleni szeregowcy, autor ma tego pierwszego, z takimi sie nie da wytrzymac

Gość werrrka
ja mam męża żołnierza (porucznik), z wykształcenia w cywilu polonista ;-) . i głupi nie jest

Gość Viera Viera
kurcze blade... - no f***ing way! ;D moja kumpela ma meza cierzanta po tech. mech. - nie dosc ,ze glupi jak stodola to nawet auta naprawic nie umie :) sa zolnierze i zolnierze... jak w kazdej innej profesji

Gość Viera Viera
sierzanta mialo byc;/

Gość tyle czsuxxxxxxxx
a ja sie zgadzam z założycielem topiku, mój facet ma 43 lata i jest na emeryturze wojskowej,ma całkowicie zrąbany umysł chodź w otoczeniu uznawany jest za zupełnie inna osobę, pozory mylą,i nie był szeregowcem!

Moj chrzestny [brat mojej mamy] jest majorem, skonczyl studia wojskowe, nie jest zadnym tempakiem zawsze go podziwialam za jego ineligencje :)

Gość istny dramat
jak wojskowy to tępy trep, jak policjant to tępa pała. weźcie się, ludzie za coś poważniejszego, a nie pierdolicie głupoty poparte z dupy wyjętymi stereotypami 😴