Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnuleczkaaa

kocham byłego

Polecane posty

Gość Czarnuleczkaaa

kocham bylego, uczucie do niego odnowilo sie jak spotkaliśmy sie znowu po dwoch latach. Najgorsze jest ze ja mam kogos i on. Na razie milczymy, to byly glupie pocalunki po pijaku, ale ciagle o nich mysle :( nie wiem jak to wymazać z pamięci i byc znow szczesliwa z tamtym.....

pociesze Cie ze ja też byłego kocham, tyle że ja nie umiem nikogo mieć za to on liże sie z każdą mówiąc że mnie kocha. tak mnie kochał że na moją wieść o rozstaniu (z jego winy) powiedział \"ok\". pocieszy Cie to ze inni mają gorzej? czuje sie fatalnie od 3 miesiecy.

Gość Czarnuleczkaaa
ja czuje sie jak w jakies pulapce z ktorej nie ma wyjscia. Z moim obecnym chlopakiem mamy plany na przyszlosc... zaangazowalam sie, a teraz moje uczucue do niego jakby pryslo, bo ciagle mysle o bylym :(

Gość jkghuiguytiyojop0oiy
mam tak samo. Jestem z chlopakiem ponad rok , a ostatnio dowiedziałam się , że moj byly ma dzidzie . Nie moglam kiedys o nim zapomniec, bardzo cierpialam. Teraz to znow wrocilo, ciagle mysle o tym ze on ma dziecko z inna ehhh do dupy...

Gość Czarnuleczkaaa
masz racje do dupy, pewne zdarzenie czasami potrafi powywracac twoj swiat do gory nogami. Jak to jest z tym uczuciem, lepiej nic nie czuc....

Gość o so chozi
a dlaczego się rozstaliście???

juz o nim praktycznie zapomnialam, wszystko sobie poukladalam a tu nagle bum! :/ :( i teraz znow te rozmyślania itp, czasem nawet zdarza mi się płakać, wiem , że to głupota, że on ma dziecko i pannę i jest szczęśliwy i ma mnie głęboko gdzieś. Ale co poradzić- serce nie sługa.

Gość Czarnuleczkaaa
Bylam z nim rok czasu, musialam niestety wyjechac... myslalam ze przetrwa nasz zwiazek na odleglosc. nie przetrwal, znalazł inną, chyba mnie nie kochał. Po pijaku mi teraz powiedział ze duzo o mnie mysli...

po pijaku to ja nie tylko mowię, ale nawet i śpiewam czasem...

Gość Czarnuleczkaaa
ja tez lubie potanczyc

zapomnij o nim. Wiem, że to nie łatwe. Niekiedy trzeba nawet lat. Ale wiedz, że on Cię nie kochał, już samo to , że zostawił Cię dla innej świadczy o tym. Chce się Tobą zabawić, nie traktuje Cię poważnie...

Gość Stara Miłość nie rdzewieje....
Czarnuleczka a jakie były powody rozstania z byłym i kto kogo zostawił??

Poki pielegnujesz te uczucia w sercu i nie chcesz zapomniec to mozesz i całe zycie kochac byłego. Czas albo do niego wrócic i zacząć po raz kolejny albo iść do przodu i TO CO BYŁO TO BYŁO Wspominac mile spedzony czas nie z żalemi i tesknota ale z uśmiechem :) Wtedy bedziesz mogła zaczac od nowa cos budować :) Wiecej optymizmu i szybkiej desyczji. Albo w ta ablo w tą :)

szkoda ze nie mozna edytowac juz wysłanego wpisu. Miało byc: Wtedy bedziesz mogła zaczac od nowa cos budować Wiecej optymizmu i szybkiej decyzji. Albo w tą strone albo w tą :)

Gość Czarnuleczkaaa
masz rację dopoki bede o nim myslec, rozpamietywac przeszlosc, caly czas w moim sercu bedzie zywy... wiem jaka decyzje podjac, nie moge do niego wrocic, bo moze rzeczywiscie tylko sie mna bawi... Wiem jedno jest to jedyny facet ktory zrobil na mnie ogromne wrazenie. I moge sie tylko cieszyc, ze byl moj chociaz przez rok. Mam z nim wspaniale wspomnienia i niech tak zostanie. Czas ulozyc sobie zycie.