Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrepowanamama48

czy rozmawiacie z dziecmi o sexie?

Polecane posty

Gość jestem w 34 tc
podnoszę ę ę - jasne :) I dlatego jestesmy razem 9 lat, bardzo szczesliwi i spodziewamy sie synka. Wszystko dla kasy :D Boze, niektorzy ludzie to sa zaslepieni pieniedzmi i w zadnych innych kategoriach juz myslec nie umieja...

Gość jestem w 34 tc
podnoszę ę ę - A poczym wnioskujesz, ze sie przejelam? :)

Gość skrepowanamama48
jamusialam bardzo szybko doronąc i moj maż także,pamietam jaki wtedy byl tym faktem przytłoczony,dlatego uważam ze mężczyzna do 30 powinien darować sobie takie dycyzje za duzo na siebie bierze,będzie mial siebie ją i to dziecko na utrzymaniu,boje sie ze go zlapie na dziecko i my jako rodzice zostaniemy w to wciągnięci,tym bardziej ze kiedys slyszalam kawałek rozmowy ze starszym synem,ze chcialby miec z tą dziewczyną dziecko

Gość skrepowanamama48
moj syn jak ją poznal to jej córka miala 3 miesiące a ona byla po rozwodzie

Gość biała sukienka
może rozwód też wzięła z jego powodu, zdradziła męża i poszła na lepsze

Gość jestem w 34 tc
podnoszę ę ę - Dlaczego mialabym ciebie ignorowac? W koncu dyskutujemy sobie w tym temacie o konkretnych sprawach. Skrepowanamama - ale skad wy wysuwasz takie wnioski i obawy? Z synem na ten temat nie rozmawiasz, ale widze, ze zdanie na temat wszystkiego, co dotyczy jego i jego zycia masz juz jasno sprecyzowane...i na dodatek uwazasz, ze wiesz lepiej...A moze nie wiesz? Moze on jest inny niz bylas ty i twoj maz? Nie rozumiem, dlaczego zakladasz z gory, ze tylko i wylacznie ty masz racje, a twoj syn nie wie co robi...

nie, że złośliwa jestem czy coś, ale teraz 16 letnia młodzież już bardzo dobrze zna się na sprawach seksu niż sami dorośli :] nie chodzi mi o to że seksikują się non toper ale wiedzę mają ogromną :P

Gość jestem w 34 tc
Wiesz co, tak sobie mozesz gdybac i gdybac i bawic sie w wrozke i uwazac, ze ty wiesz lepiej, ale dopoki nie poznasz tej dziewczyny, nie porozmawiasz z nia i ze swoim synem to nie dowiesz sie jakie maja plany. Poza tym jako matka moglabys z nia pogadac w 4 oczy i zapytac sie o ten rozwod, o dziecko, skoro to tak bardzo nie daje ci spokoju. Nie rozumiem dlaczego boisz sie szczerej rozmowy z obojgiem...przeciez rozmowa to podstawa zawsze i wszedzie, a takim gdybaniem i obawami to tylko sie nakrecasz.

Gość skrepowanamama48
ja niemam ochoty na takie rozmowy kocham mojego syna i chce dla niego normalnej dziewczyny

Gość co za matka
syn sam najlepiej wie co dla niego jest najlepsze, a Ty nie masz nic do gadania

Gość tak jak zawsze
bo ta obecna jest nie normalna :/ Chyba muszę podziękować dziś mamie, że nie jest taka jak Ty autorko.

Gość jestem w 34 tc
No wiesz, skoro nie masz ochoty na takie rozmowy to ja ci juz nic wiecej nie jestem w stanie poradzic, bo uwazam, ze to jednyny sposob, zeby wyjsnic choc czesciowo cala sytuacja, a tak dalej bedziecie ciagnac ta groteskowa sytuacje i udawac, ze skoro wy jej nie poznaliscie, nie goscicie jej w domu i kompletnie o niej nic nie wiecie to prawie tak, jakby jej w ogole nie bylo... Powiem ci tylko, ze jesli twoj syn ja naprawde kocha i powaznie chce z nia byc, to krzywdzicie syna. I mozesz mowic, ze go bardzo kochasz i chcesz dla niego jak najlepiej, ale to jest dorosly czlowiek i on sam lepiej wie kiedy, gdzie, jak i przede wszystkim kto go uszczesliwia, a w tym wieku to watpie, zeby to byla mama i tata.

Gość llll
jestes wielka egoistka, twoja milosc jest zaborcza i chora, dziecku trzeba dac odejsc i popelnic wlasne bledy, na tym polega dorastanie, nie uchronisz go przed niczym, sam bedzie musial przez to przejsc, a przez swoja postawe mozesz go tylko stracic

Gość skrepowanamama48
moj syn niszczy sobie zycie a ja mam stac i patrzec?