Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xx22

oto moje zeby.. tylko prosze mnie nie krytkykowac

Polecane posty

Gość xx22

http://zapodaj.net/4a3b10fcd22b.jpg.ht nie wyrosly mi dwojki...nie chce nosic aparatu ale wyczytalam ze jest mozliwosc nadlanie zebow kompozytem tak aby 3 wygladaly jak 2..i czy ktos cos wie na ten temat? czy moje prawdziwe zeby sie po tym zepsuja? czy jest to trwaly sposob? i czy ten kompozyt moze mi sie przebarwiac?

Gość a ja sama
heheh ale zeby haha

Gość gfdg
pewnie trza podpiłować :P

Gość xx22
to naprawde zaden wirus:( tylko jestem zdesperowana i zamieszczam zdj swoich zebow w necie:O

Gość zołzowata zołza
eheheheheh ale masz śmieszne zęby :D nie przejmuj się, ja tam mam krzywe i żyje :P

Gość taa i jej imie konczy sie na
ale o co chodzi?? cos mamy Ci doradzic??

Gość asasassassassasaas
nie jest az tak zle... moj chlopak w ogole nie ma dwojek .. a przod ma tak jak ty... tez ma kompleks z tego powodu... i nie wiem ile takie cos moze kosztowac zeby bylo ladnie?

Gość xx22
niektorzy mi mowia ze mi pasuja takie zeby:O to zdjecie ogolnie jest niekorzystne bo chcialam zeby bylo wyraznie widac w czym problem...w rzeczywistosci to tak nie wyglada...ale i tak chcialabym to zmienic...

Gość xx22
furious and tired to nie są dwojki...tylko 3 przesuniete w miejsce dwojek...

Gość xx22
ale szpara miedzy jedynkami jest czyms bardziej normalnym... a ja momentami wygladam jakbym byla szczerbata:O ostatnio nawet 4-letnia kuzynka sie mnie pytala cos tam czy mi zab wypadl czy co:O

Gość gfdg
Zeby były moim kompleksem od jakiś 6 lat aż w końcu zainstalowałam sobie druty :) Noszę już 9 miesięcy, różnica diametralna, nie mogę się doczekać zdejmowania i wybielania :D

Gość xx22
gfdg na aparat mnie nie stac...zreszta nie napawa mnie optymizmem noszenie takiego czegos i czekanie zanim trojki przesuna sie na swoje miejsce...chodzic przez pewien czas jeszcze bardziej szczerbata niz teraz...i pozniej jeszcze placic mega duzo za implanty:O juz wole miec zeby takie jakie mam...

Gość gfdg
A może załóż aparat państwowo?

Gość gfdg
Aha, nie doczytałam, że nie chcesz... Najlepiej skonsultuj się ze stomatologiem :)

wybielanie to cholerny bol w trakcie jak i 2 tygodnie po i jeszcze nie wiadomo czy bedzie jakis skutek...bo naturalnego koloru juz sie nie wybieli...wiec to jest tylko dobre dla palaczy u osob lubiacych kawe i herbate, ja sam jestem palaczem i kiedy zauwazylem pierwsze zmiany w kolorze zaczalem kupowac wybielajace pasty z czego tylko jedna mi pomogła, po tygodniu znow miałem perełki :P

Gość xx22
w poniedzialek jestem umuwiona...wstyd sie przyznac ale nie bylam u dentysty 2 lata:(... niewiem tez czy do konca ufac mojej dentystce, gdyz ma stary sprzet..:O i jak bylam u niej te 2 lata temu to cos mi tez wlasnie o tym wspominala ale wtedy jeszcze moje zeby mi nie przeszkadzaly

Gość ghjkl
niestety nie wyswietla mi sie Twoje zdjecie ... Nie wiem jak Twoj problem wyglada, ale nie martw sie, musisz wybrac sie do dentysty, chocby, narazie by obejrzal i powiedzil Ci co sie da z tym zrobic. Bo napewno sie da . Ja mialam niewyrosnieta dwojke , znaczy sie byla, aletaka jakby niedorozwinieta, mala i krzywa, trwalo to z 20 min i juz jest ok, nadbudowala, slpilowala co trzeba i nawet nie widac,ze zab nie jest z kosci , czy tez ze byl dorabiany. Jesli masz za dlugie zawsze moze spilowac i nadac im dobry ksztalt, szpary rozniez mozna nadbudowac delikatnie . Mi nadbudowanie tego jednego zeba zmienilo calkiem usmeich . mam jescze 2 szparki , ktore rozniez musze naprawic, ale narazie mi sie nie spieszy, bnie wygladaja tak zle . Wiec nie martw sie tylko uzbieraj pieniazki i do dentysty ona napewno Ci pomoze tak jak trzeba . Nie ma sie co zalamywac. Niestety nie mamy wlywu na to jakie zeby nam wyrosna.

xx22 moja kolezanka tez nie ma dwojek ale jedynki ma rozstawione tak jak Guffie no ale to dodaje osobistego uroku. Oprocz tej jednej wady masz ladne proste i biale zeby wiec sie nie przejmuj. A poza tym tak naprawde to zaden problem, nie lam sie.