Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stań w kolejce

do mężczyzn!

Polecane posty

jeżeli dorosły facet po przejściach znajdzie wreszcie kobietę, która na samą myśl wydaje mu się lepsza od wszystkich jego ex razem wziętych, to zwiąże się z nią zanim ona zdąży się zorientować, co się dzieje! a wynika to ze strachu przed utratą tej wspaniałej osoby, będzie chciał ją jak najszybciej mieć dla siebie i będzie się bardzo, ale to bardzo o nią starał. po co mu kolejnych parę miesięcy niepewności i rozmyślań, skoro tyle już przeszedł? jak dla mnie to po prostu dla niego jest wygodny układ i nie traktuje cię jako kogoś na stałe...

Gość stań w kolejce
hmmmm nie, on nie jest rozchwiany emocjonalnie, to rosly facet! to widac po czlowieku czy ma zdolnosc do popadania w depresje. on jej nie ma!!! wiem na 100 %. o lala, u nas tak szybko nie bylo..trwalo to troche. on jest troche chlodny do mnie, ale widze ze chce sie ze mna widywac. czy cos ukrywa ? hmm trudno powiedziec.. ale co ? inna laske? nie mail by czasum, pracuje w domu a ja zajmuj jego wiekszosc czasu. nie ma drugiej dziewczyny, wierze mu. faceci!

Gość stań w kolejce
a mi to rybka, juz sama nie wiem. jesli zowu bede gadac z jim na ten temat to chyba strzele sobie w leb i on tez, bo ten temat nas meczy. nie znajde rozwiazania..wiadomo... przekonam sie na swojej skorze a znajac mnie dostane w dupsko !

Gość o lala
No własnie,a powiedzmy,jak wyglada Wasz wspolnie spedzany czas? Co robicie. Jakie sa Twoje gesty,jego (np. Ty kladziesz mu glowe na ramieniu,on dalej siedzi,jak siedział itp.?)

Gość stań w kolejce
niee..prztuleni jestesmy..chce mnie przytulac, sam wyciagla ramie w moja strone. gdy robi cos na kompie ja tez zajmuje sie czyms. spedzamy czas wspolnie i nawet kazdy robi swoje to i tak cudownie jest. ale jak ogladamy film lub tv to sam chce sie do mnie przytulic.

Gość faciooo
No to weź go w końcu zapytaj o co chodzi. Ja pierdzielę, dorośli ludzie, a problemy jak u przedszkolaków.

Gość o lala
Acha. Z tego ,co piszesz,to podejmowałaś z nim już kilkakrotnie ten temat. Mu ten temat nie leży,on się denerwuje i przez to Ty. Naprawdę bądź stanowcza,bo dostaniesz w dupę. Mówię Ci to ja-taka sama,jak i Ty,z tym,że nie gadałam z nim jeszcze o tym. Jak przebiegła Wasza dyskusja,jak zaczepiłaś temat?

Gość stań w kolejce
facioo, masz racje :) To takie proste! tez bym tak chciala, wy faceci zawsze tak, czarno - bialo! ale ten moj widzi to wszytko na szarooo. Zapytalam sie albo tak albo nie chce ze mna byc czarne lub bale a on wlasnie ze szare i on sam nie wie! wszystko o co pytam to on nie wie. Czy chce ze mna byc. nie wiem- jego odp. brzmi. sama jestem prosta dziewczyna i konkretna to on nie wie..ja wiem.. i jestem gotowa nawet na odejscie ale on oczywisie nie wie czy chce zebym odeszla.. i co ja biedna mam zrobic ??????????????????????????????

Gość o lala
Słuchajk,czy my przypadkiem nie spotykamy się z tym samym facetem? :) Musimy coś z tym zrobić,tylko co? We dwie raźniej :)

Gość MASAKRAAAAAAA
to znaczy ze spotyka sie z inna....po prostu...

Gość stań w kolejce
hahahah:D skad jestes?

Gość stań w kolejce
nie ma innej... dziekuje wszytkim... sama z tym musze sobie poradzic :)

Gość o lala
Ze wschodu :) Kochana,nie poradszi sobie,jeśli nie będziesz stanowcza! Babki,bądźcie stanowcze!!! Mówi Wam to niestanowcza Wariatka :)