Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka jestes ty

wredna suka czy rozpieszczona ksiezniczka ..?

Polecane posty

Gość jaka jestes ty

jw ktore z tycgh dwoch okreslen do was pasuje

Gość a ja ...........
drugie ale bez rozpieszczonej.........

Gość jedno i drugie

Gość Justyśśka
Drugie :)

Gość Tolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to drugie :)

Gość w pełni zadowolona
na szczęście ma coś z 1 i 2 :P

Gość masajkaaa
Niepowtarzalna i jedyna w swoim rodzaju :)

Gość unikat ponad czasy

Gość bezwstydna 222
szanuję się i rozpieszczam dlatego pół na pół plus inne zalety :)

Gość trusski
ja jednak to 1.........

Gość frgtfhtyhy
szczerze to i to

Gość ogrki kiszone hehe oszalałaś/
wredna suka tak nawet o mnie mowią :P

Gość nalefka
Zależy dla kogo :D Raz tak, raz tak ;D

Gość kotka69
drugie... ;)

Gość michael jackson wiecznie żywy
hehe przecież to rozpieszczone kśieżniczki zazwyczaj są wrednymi sukami wiec jak to rozumiec ?

Gość pierdu pierdu44
fajna laska, ani wredna ani rozpieszczona, raczej mądra zyciowo osoba i do tego ładna:)w miare

Gość pierdupierduxx
zbyt duża rozpiętość...i co w ogóle kryje się pod każdym z tych określeń? z dzieciństwa księżniczka, trochę zostało...życie nauczyło i teraz - wszystkiego po trochu - jak trzeba księżniczka, ale jak ktoś nadepnie na odcisk - biada! suchej nitki nie zostawię - pytanie czy to "wredna" i czy "suka"...

Gość izaaaaaaa
sądzę iż jestem wredną suką ;>

Gość ktostam409830
ja teraz napiszę nie o dziewczynie ale bardziej o jej tatusku, moja była ma ojca lekarza, próbowałem być kulturalny, byłem za dziewczyną, jednak ten facet myśli sbie że jest lepszy od innych, wpaja córeczce zasady że w zyciu liczą się kontakty, poważanie się liczy, pomimo że bardzo się starałem to gość jest perfidny, kultura na pokaz, co gorsze on wpoił jej że dziewczyna ma być z kimś kto ma wżyciu dobrze.... szok, rodzinka przyzwyczajona do wyjazdów za granicę, przyzwyczaił do pewnego standartu a co gorsze że cwaniaczek pokazuje jak mieć w życiu dobrze i nieważne że chłopak jest biedny, standard trzeba utrzymać, a jak jej chłopak jeździł do niej pociągami, rezygnował z własnych przyjemności, kupował prezenciki żeby czuła się dobrze to nie doceniała tego, miałem ją często dość, co o niej to nie ma swojego zdania i jest cholernie pusta, wymagania i wymagania, nie wie co to miłość, przyjaźń i czułość, po jakimś czasie otworzyłem oczy, a umie manipulować ludźmi, czasami weźmie udział w jakiejś inicjatywie z dziećmi, jest zarozumiała w pewnej radzie, ze mną jest tylko wtedy jak miałbym fajny zawód, byłbym kimś, w naszym związku pozmieniało się bo zaczęło się u mnie źle układać i ta su... mogła być tylko na chwilę, zaczęła strzelać fochy, olewała mnie miesiącami, zerwałem i się cieszę, ale jej tatuś.... raz mi powiedział nie ta liga, burak jeden, ma się za lepszego, księżniczka to żadna lepsza dziewczyna z każdą rozstanie się jej facet chyba że jest pantoflem, dziewczyna ma być normalna, skromna, często te zafajdane księżniczki albo są takie bo mają rodzinę uważającą się za lepszą od innych lub nabrały ze środowiska złych wzorców, młode dziewczyny są podatne na wpływy z zewnątrz, nie mają swojego zdania, księżniczka to żadna księzniczka to coś rozkapryszonego, wygodnego i nienadającego sie do związku

Gość phi phi jupi
Oba!!! Zależy dla kogo :)

Gość według mnie to jest tak
wredna suka i rozpieszczona księżniczka idą często w parze. Nie zawsze ale często. Rozpieszczona to taka która nie jest skromna. Egoistka i wygodna. Nie zna życia które polega na zrozumieniu, prawdziwych uczuciach. Widzi wszystko białe lub czarne. Nie widzi odcieni szarości. Jak to napisał ktoś na innym forum. Wywyższa się i wierzy że jej księciu będzie podobało się jej zachowanie. Zawsze jej złota komnata będzie go przyciągać. Jak ktoś napisał wodzi innych za nos i chce ich utrzymać przy sobie. Tylko z żadnym nie może być naprawdę, bo ma oczekiwania hoho. Często się rozczarowuje, bo odchodzą od niej po pewnym czasie. Sama zrywa jak widzi że ktoś chce kompromisu itp. Dopiero po którymś dochodzi do wniosku że coś nie jest tak. Jeszcze nie wie co ? Albo mówi że to jej charakter, bo usłyszała od innych. Jak to być może że inni tak sądzą? Obwinia chłopaka za rozpad związku lub mówi że straciło na uczuciu itp. Zarywa do takich którzy mają najwięcej znajomości, samochód jak jest młoda, fajne zajęcie lub pracę. Sama może robić jakieś zajęcie na rzecz innych i uważa że skoro działa w czymś lub ma dużo znajomych to jest na topie. Nie chce odbiegać od innych i jest dla chłopaków na topie. Jeżeli chłopak zaczyna mieć w życiu źle to papa. Zawsze chce żeby było tak jak myśli. Uważa się za dobrą dziewczynę i myśli że jest warta złotych gór, złotej chmurki i złotej toalety. Myśli że jest taka wyjątkowa że pewien standard życia należy się jej od tak. Lustereczko powiedz przecież kto najpiękniejszy w świecie? tszaskkkkkkk .........//////##%%#*% . Lustereczko powiedz przecież o mojej bajkowej przyszłości... . Lustereczko powiedz przecie a będę ja jeździła za granicę i kupowała ciuszki w sklepach i będę miała dobrze i cudownie. Jestem przecież wyjątkowa. Nazywam się Ania, Basia, Kasia, Monika, Luiza, Judyta, Frania.... . Nie muszę się starać bo inni to za mnie robią. I zapewne dla takiej jak ja warto..... . I nie zgadzam się że inni mówią na mnie księżniczka. Czy to złe określenie? Księżniczka: Myślę że księżniczka to dobre określenie. /Pomyliły diwy za grosz że być pewną siebie a księżniczką to 2 różne rzeczy. Lustereczko powiedz przecież kto najpiękniejszy w świecie.... ? trzaskkkkkk ....... ?????@!#*&^* Kur.... nie działa. Co do suk to wiadomo pindolą się z fajnymi. Suka chce być suką i będzie się pindoliła. Różnica suki a księżniczki jest taka że suka zrobi to dla przyjemności, a księżniczka ma się za lepszą. Księżniczka staje się suką kiedy odchodzi od normalnego chłopaka, bo coś jemu nie wychodzi. Księżniczka jest wredną suką kiedy zaczyna poniżać innych. Wredna suka staje się księżniczką kiedy zaczyna myśleć że jest lepsza od innych. I zaczyna pokazywać jaka to jest cenna. Księżniczka buduje swój zamek na pozorach. Buduje na podstawie powierzchowności. Sama jest powierzchowna. Tylko jak uważa ceni jakość, a suka ceni przyjemność. Czasami niektóre babki są pół na pół ale to zły nabytek... . Jakiś czas możemy być zakochani. Facet zakochuje się w wyglądzie, ale można go zatrzymać charakterem. Nawet jeśli dojdzie do ślubu, bo facet miał klapki na oczach to ślub i życie będzie wojną klonów. Albo czymś bardziej męczącym. Nie będzie czuła się doceniana to zacznie romans lub będzie sprawa rozwodowa. W najgorszym przypadku na pokaz będzie wszystko ok. Na szczęście nie wszystkie kobiety to suki i księżniczki :). Co do tych księżniczek bo to bardzo interesujący temat. Nuda, prostata, wywyższanie się, egoizm, wygoda. Księżniczka będzie wytykiwać błędy swoim chłopakom, ale sama to zawsze jest w porządku jak złodziej zatrzymany przez policję. Lustereczko trzaskkkkk........ . Mężowie księżniczek to pantofle i tyle. Kiwają główką całe życie swoim żonkom.