Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aicha 27

pogorszenie stanu cery po BELISSIE? Czy ktoś tak miał?

Polecane posty

Gość Aicha 27

Za mną ponad połowa opakowania Belissy, biorę jąze względu na wypadanie włosów i tak ogólnie także na cerę, paznokcie. Noi niestety na twarzy ciągle jakieś pryszcze mi wyskakują, na dekolcie też. Co jest grane? Nie wiem czy wytrwam do końca opakowania... Czy ktoś ma podobne doświadczenia z Belissą?

kurcze...ja wlasnie koncze 3 opakowanie belissy i od jakiegos miesiaca zauwazylam znaczne pogorszenie sie stanu cery. wczesniej byla gladka, bez zadnych wypryskow, a teraz co rusz mi cos wyskakuje. ale nigdy nie polaczylabym tego ze stosowaniem belissy! a Ty mnie natchnelas wlasnie w tym momencie

kurcze...ja wlasnie koncze 3 opakowanie belissy i od jakiegos miesiaca zauwazylam znaczne pogorszenie sie stanu cery. wczesniej byla gladka, bez zadnych wypryskow, a teraz co rusz mi cos wyskakuje. ale nigdy nie polaczylabym tego ze stosowaniem belissy! a Ty mnie natchnelas wlasnie w tym momencie

Gość Aicha 27
Hmm, no ja łyknęłam już jakieś 35tabletek i tak po tygodniu brania stwierdziłam że mi ciągle coś wyskakuje. Moze to stres bo miałąm egzamin ostatnio ale teraz to sama nie wiem, cera się jakoś przetłuszcza tez,pory rozszerzone, włosy się przetłuszczają, sama nie wiem co jest. Hormonalnie u mnie wszystko w porządku... Na jakimś forum przeczytałam kiedyś ze jakiejś dziewczynie się pogorszyła cera po Belissie, ale pytam bo może to akurat nie po tym.... A bierzesz Belissę na włosy? Jakieś efekty są? U mnie na razie żadne.... Ale za krótko biorę...

no wlasnie po prawie trzech opakowaniach czyli ok 130 tabletkach nie zauwazylam oszalamiajacych rezultatow. stan wlosow sie nie poprawil w ogole, moze staly sie bardziej miekkie w dotyku. jedyne co to to ze paznokcie sa twardsze i szybciej rosna. ogolnie nie polecam belissy. nastepnym razem kupie sobie cos innego. tylko nie wiem co :(

Gość an.na
ja bralam belisse hydro - zwykla belissa + jakies tam skladniki nawilzajace skore. i pomomo tego, ze mam bardzo sucha skore, wyskoczylo mi pelno pryszczy. takich duzych. zjadlam zaledwie pol opakowania. nie biore juz tego z dobry mieisac a prychole dopiero teraz przestaja wychodzic.

Gość Aicha 27
kurde, to ja kończe to opakowanie i chrzanie ten preparat. A włosy podetne :) Może są obciążone bo są długie.