Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmiu mmmmiu

skąd wziąć 20 tyś zł?

Polecane posty

Gość mmiuuuu miiiuuuu
armanii prosze o litosc. wroc!!!!

Proponuję założyć koncern chemiczny:classic_cool:.Do produkcji beda potrzebne około 4 maszynki-razem chyba z 7000 kosztują-i ewentualnie zbiornik na chlor co nieco.I mogłabyś tamnio robić sód i sprzedawać małolatom:classic_cool:.ale byś musiła sprzedać conajmniej tonę i to bez podatków:P.

Gość atrakcyjna Irenka
a do czego sód małolatom??

Gość mmiuuuu miiiuuuu
ja też nie rozumiem. do linka zaraz zajrzę Armaniii wroć prooooszę!

Gość mmiuuuu miiiuuuu
ej, ja potrzebuję rzeczywistych pieniędzy, a nie grać w monopoly

Gość mmiuuuu miiiuuuu
dobra, chcecie się dowiedzieć czegoś o mnie: niesety jestem humanistką i - najgorzej - studiuję 3 filologie :( mówię po rosyjsku, ukraińsku, niemiecku i slabo po angielsku. Potrafię tylko pracować z tekstem, jestem świetna w tlumaczeniach tekstów artystycznych... nie wiem, co jeszcze. Wiem, że jestem beznadziejna, przepraszam...

Gość ritkA sasha margerita
19 zł za godzine w butiku może być? ale trzeba być ladnym + wzrost odpowiedni min. 1m70cm , bo nie można wchodzić na drabinę by pogadać z klientem + znajomosc jezykow i prawo jazdy. a no i obycie i savoir vivre. chętna?

Gość mmiuuuu miiiuuuu
168 cm i brak prawa jazdy ---- ale da się nadrobić?

Gość mmiuuuu miiiuuuu
;)

Gość mmiuuuu miiiuuuu
rtika sasha - rozumiem, że NIE

Gość labadziara
idziesz na róg,zdejmujesz gacie,pokazujesz brochę dajesz dupy jakiemus staremu dziadowi pare kursików przez noc i w pół roku masz 20 tys.

Gość mmiuuuu miiiuuuu
tak, tak, odpowiedzi na poziomie, dzięki

Gość mmiuuuu miiiuuuu
ale się zdolowalam--oto, co donosi wp "Borys Szyc na fali! Zarobił 750 tysięcy w pół roku!" idę strzelić sobie w łeb

Gość mmiuuuu miiiuuuu
albo jeszcze poczekam--- czy borys mszyc jest wolny? hmmm:)?

a czemu miałby być zajęty ? ani ładny ani brzydki ani fajny. pewnie wolny, oskubiesz go ?:D

"mmiuuuu miiiuuuu ale się zdolowalam--oto, co donosi wp "Borys Szyc na fali! Zarobił 750 tysięcy w pół roku!" idę strzelić sobie w łeb " Nie panikuj tylko zadbaj abym rządził-wtedy by miał cienkie szanse na takie zarobki:P.A wkrótce ludzie by o nim zapomnieli:P.

Gość mmiuuuu miiiuuuu
borysa mszyca? jak go dorwę... to ja w dzień się uczę, po nocach pracuję, grosza nie mam a jakiś mszyc zarabia taką kasę!!! jestem zła! oburzona! to okropne! dawać tu borysa mszyca - chcę tylko 20 tyś zł

Gość ale nadal
nie wiemy na co te pieniadze

Gość mmiuuuu miiiuuuu
pisalam już 2 razy - pieniądze są potrzebne, żeby spelnić marzenia kogoś, kogo nie będzie za rok. I trzeba się spieszyć, żeby ten ktoś jeszcze mógl się troszkę pocieszyć. Nie mogę zdradzać szczegułów, bo to dotyczy kogoś innego, nie mnie.

Gość ale nadal
a jakie jest to marzenie?

Gość mmiuuuu miiiuuuu
:) przecież nie sprzedam na forum marzenia bliskiej mi umierającej osoby. Przepraszam, ale to takie zbyt -osobiste? Nie gniewaj się, ale jakoś mi brakuje odwagi.

Gość mmiuuuu miiiuuuu
nikt mi nie odpowiedział na moj nowy topik pt. zabić borysa mszyca. Jewstem niepocieszona, nie solidaryzujecie się ze mną.

Gość mmiuuuu miiiuuuu
dobranoc XXX

\"mmiuuuu miiiuuuu pisalam już 2 razy - pieniądze są potrzebne, żeby spelnić marzenia kogoś, kogo nie będzie za rok. I trzeba się spieszyć, żeby ten ktoś jeszcze mógl się troszkę pocieszyć. Nie mogę zdradzać szczegułów, bo to dotyczy kogoś innego, nie mnie. \" A czy jesteś pewna że nie da się wykurować:O?Co to za choroba:O?

Gość armaniii
W sumie humaniści nie bardzo są mi potrzebni w firmie, ale teraz wchodzimy na rynek międzynarodowy więc tłumacz/osoba na delegacje na pewno się przyda. Ale posiadasz dwie wady jak i zalety. Dobrze, że znasz trzy języki lecz nie znasz angielskiego czyli najważniejszego języka. Swoje produkty chcę kierować głównie na rynki z okolic Morza śródziemnego bo po analizach wydają się najkorzystniejsze na początek, w przyszłości może coś więcej. Szkoda, że nie znasz angielskiego :/ Bardzo mi imponują Twoje chęci pomocy mamie, dlatego chcę Ci pomóc, ale nie mogę... Kurcze no brakuje Ci tego anglika, dlaczego nie studiujesz?

Gość mmiuuuu mmiuuuu
odp. 1 - niestety, na to się umiera (zwłóknienie szpiku kostnego) odp. 2 - anigielskiego się specjalnie nie uczyłam, bo myślałam, że opłaci się pójść w drugą, mniej popularną stronę. Pewnie popełniłam błąd, ale mam takie przekonanie, że zawsze jeszcze mogę się czegoś nauczyć. Szybko się uczę i jestem zmobilizowana. Tylko, że każdy z nas jest "tylko" człowiekiem, i nie może robić wszystkiego, szczególnie wszystkiego na raz.

Gość laylala
a nie mozesz zrezygnować z jednego kierunku??? żeby był rok szkolny to bym poradziła dawać korepetycje ale od września może byś mogła dawać korki z polskiego, pisać prace i 'pomagać przy odrabianu lekcji'=odrabiać je za kogoś, daj ogłoszenie że tłumaczysz teksty: z polskiego na rosyjski, na ukraiński i odwrotnie, zakręć się i dowiedz, bo na uniwerku zawsze są takie jełopy i imprezowiczki co na ostatni moment wszystko pisza, oddają, mogłabys za nich pisać i odrabiać niektóre rzeczy, za kase oczywiście, np jakaś pisemna praca(nie wiem jak to jest, ja studiowałam matmę stosowaną) to 150zł, zawsze coś dorobisz sobie, mozesz słabszym z języków za kasę pomagać, porozwieszaj na uniwerku ogłoszenia, daj ogłoszenia do gazet