Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmiu mmmmiu

skąd wziąć 20 tyś zł?

Polecane posty

Gość mimmmiiuuuuuu mmmmmiuuu
ej, serio z tą pracą? Teraz nie mogę wyjechać- na jednym kierunku sie bronię- ale w sierpniu, wrześniu byłoby super.

fhgf- eee, jestem kobietą. Nie każesz mi wozić gruzu taczkami?

Gość chrup chrup chrup
a w szwecji dostaniesz w pysk zaciagna cie do burdeli i po zarobkach a i doope rozjebia

chrupku, jak jesteś taki mądry i bogaty, to może Ty mi pomożesz?

Gość abraja
ja tez sie zastanawiam ale jak znajdziesz sposób to mi powiedz ;)

Gość chrup chrup chrup
pomagam .... w swoim miescie dla domu dziecka. ludziom niestety nie bo zazwyczaj przepijaja, przepalaja kase.

Ja nie piję, nie palę, nie ćpam. Jestem uroczym dziewczęciem, które studiuje na 3 kirunkach i pracuje, żeby mamie pomagać. Serio, serio.

Gość chrup chrup chrup
ehh hwszyscy tak mówia. ostatnio idac na poczte podchodzi do mnie facet i prosi o kase jako ze nie mialem drobnych to nie dostał, prosił na bułke chleba. wracajac z poczty zaczepił mnie alenie pod sklepem spozywczym ja wchodziłem on wychodził. nie poznał mnie i poprosił znou o kase na chlebek a w reku trzymał wino. wole zajsc do domu dizecka zapytac czego trzeba i tyle. kiedys zaniosłem mase pluszakow ta baba powiedziala ze to ostatnia zecz jakiej potrzebuja. teraz co miesiac dostaja odnas (ja zona ) około 4 tys. to zeszyty to ubrania to remonty, teraz wakacje. mi sie udało trzeba pomagac

chrupku, nie wszyscy są pijakami, ćpunami i oszustami. Jak jesteś rozczarowany ludźmi, to już chyba tak zostanie. Ale po co sie tym chwalisz i piszesz jak Ci sie dobrze powodzi, skoro nie chcesz mi pomóc? Ty masz kasę, a ja nie. Pytam skąd wziąć, a Ty mi nie odpowiadasz, tylko mowisz, że jesteś bogaty. Trochę to jak kopanie leżącego.

Gość chrup chrup chrup
jak to skad przeciez pisałem kumple z głupich truskawek ma 300 pln dziennie. pomysleci ryzykowac

Gość i ja potrzebuję
mi ostatecznie wystarczyłoby 16 tys Chcę wykupić mieszkanie kwaterunkowe od gminy. Prawie połowę uzbierałam, ale skąd wziąć resztę, tym bardziej, że niebardzo mogę pracować. :( Dlaczego nie mogę wygrać w totolotka :( Czy w ogóle ktoś wygrywa, czy to tylko taka ściema? :(

mi szkoda pieniędzy na totka, bo nigdy nie trfilam nawet 3. Te pieniądze są mi tak potrzebne... Już oszczędzam jak mogę, w pracy biorę wszystkie dodatkowe zadania, ale to są niewielkie kwoty. Nie mam pieniędzy, żeby zacząć jakiś własny biznes, bo nie mam nic - to co zarabiam daję mamie na rachunki i po kasie. Ledwo na jedzenie starcza.

Gość marka murka
uczciwie, to raczej nie zarobisz hahahah, dziewczyno, trza kraść!

Gość i ja potrzebuję
kraść? :D ale komu? :D i jak? :D

Gość laylala
dokładnie, uczciwie tyle nie zarobisz, ja potrzebowałam na operację swoją kiedyś 48tyś, pół roku roboty*(nielegalnej i karalnej) i miałam 54tyś, na operację i rehabilitację starczyło

Gość laylala
jak chcesz wiedziec to handlowałam narkotykami i byłam kurierką, ryzyko olbrzymie, ale po miesiącu(jak cie nie złapią) to juz z górki

Gość laylala
nie zdobędziesz legalnie takiej kasy, tylko kredyt a tego nie chcesz brać........., jakbyś chciała legalnie to bys musiała studia rzucić i przestać mamę utrzymywac(nie moze znaleźć sobie pracy????/)

Gość mmmiuuu mmiuuuuu
Mama jest chora i ma jakieś 400zł renty. Ale mnie rozbroiłaś z tymi narkotykami. Nie wyobrażam siebie w takiej roli. A w ogóle to do tego chyba potrzebne są odpowiednie znajomości...

Gość laylala
piszesz że studiujesz, jeszcze dilerów ani nikogo z tej branży nie znasz lepiej????? na tyle żeby sie wkręcić???? no ale jak nie to nie, też chciałam tą kasę legalnie zdobyć ale to nie jest możliwe, kredytu takiego w życiu bym nie spłaciła, nie miałam znajomych aby tyle pozyczyli(w sumie jak bym im to oddała póżniej????), granie w totka to głupi pomysł, sorry ale ciebie ze wszystkim studia wiążą, jakbyś nie studiowała(na 3 kierunkach w dodatku) to mogłabyś mieć 2 etaty lub jechać za granicę, np do GB i tam popracować, barman w GB lub kelnerka zarabiają tyle ze by ci starczyło na życie i mogłabyś sobie odłożyc sporo kasy

Gość laylala
ale i tak narkotyki sa najbardziej dochodowe!!!!! jeszcze przemyt papierosów sie opłaca i alkoholu ale przy tym można łatwo wpaść, a przy prochach tak łatwo nie wpadniesz

Gość mmmiuuu mmiuuuuu
Studiów nie rzucę ani nie przerwę, bo już kończę - mam przed sobą obronę i ostatni rok - to by byla okropna glupota. Ale faktycznie, nie mam takich znajomości (sama nie używam, nie mieszkam w akademiku, wolę teatr niż dyskotekę). Zupelnie nie wiem, jak by siezabrać do podobnej rzeczy, nawet gdybym mogla zaryzykować.

Gość armaniii
jakie masz wykształcenie? co studiujesz? może coś załatwię. gdzie mieszkasz?

Gość laylala
no właśnie, napisz coś więcej o sobie, ile masz wolnego czasu codziennie(weekendy masz wolne, żeby tak z 14h wygospodarowac????) co dokładnie studiujesaz, masz jakąś pracę napisałaś, jaką, ile płaca za godzinę????

Gość armaniii
no cóż nie odpisała, chciałem ci dać pracę koło ~3500k miesiąc, no ale skoro jej nie ma. a szkoda bo akurat brakuje mi kilku pracowników.

Gość juhuuuuu
armani a co to za praca bo moze ja bylabym chetna. z kujawsko-pomorskiego jestem :D

Gość mmiuuuu miiiuuuu
armani armani ja jestem! jestem! internet wysiadł na chwilę + i musialam sie wzapac, ale już jestem. armani wroc prooooosye! cos mi sie stalo y klawiatura__

Gość zagrajcie w menelgame
Ja gram niecałe 2 miesiące i już zarobiłem znacznie więcej.

Gość mmiuuuu miiiuuuu
jejku + co y ta klawiatura + cos wcisnelam cyz jak + mam popryestawiane literki!

Gość mmiuuuu miiiuuuu
co to jest menelgame_