Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bóbr_17

kocham się z matka mojej koleżanki

Polecane posty

Gość bóbr_17

zaczęło się od wyjazdu mojej koleżanki na obóz jak ja odprowadziłem matka jej zaproponowała mi abym wszedł jak usiadłem po chwili zaczęła mnie rozbierać i bawić sie moim ptaszkiem wzięła go do ust od razu sie spusciłem przeprosiłem ja ale ona powiedziała ze tak powinno być i kochaliśmy się bardzo długo bardzo mi się to spodobało teraz chodzę do niej codziennie 5 dzień i bardzo mi jest dobrze pragnę tego ona ma 48 lat jest bardzo zadbana kobietą mąż pracuje jako kierownik budowy buduje drogi więc go nie ma w domu. Kochałem sie juz ale z rówieśniczkami mam 17 lat ale żadna nie jest w stanie dorównać kobiecie z która się kocham. Ona mówi że jestem cudownym kochankiem ze ma ze mną orgazm mi sie też to podoba jest cudownie ale zastanawiam sie co dalej. co o tym sadzicie.

Gość niewiniatko
To normalne 48 letnia kobieta na pewno robi to lepiej od niedoświadczonej 17 latki skoro Wam dobrze to tak trzymać

Gość JustinJustin
Co prawda jest to dosyć nieetyczne ale jeśli podoba to się wam oboje to dobrze ale jak Twoje rodzina ,jej mąż bądź Twoje znajome się o tym dowiedzą to będziesz miał zjebaną opinię =) I zapewne nie znajdziesz dziewczyny przez dłuższy okres czasu =) Moja kuzynka tak zjebała sobie opinię miała 18 bądź 19 i chodziła i pieprzyła się z 40-paro latkiem i do teraz ciężko jej znaleźć chłopaka chociaż jest bardzo ładna .. PS Od tej sytuacji minęło już 5lat =)

Gość Leoan29
Bujda na resorach. Marzenia to macie dziwne.

Gość harnaś_48
To nic takiego ważne że Wam jest dobrze moja teściowa jeszcze dziś wspomina jak jej dogodziłem a ma już 90 lat od tego czasu minęło 50 lat jest wdowa więc czasami daje jej go potrzymać bardzo to lubi.Żona nie ma nic przeciw temu

Gość rampampam
Ja też o tym marze mam super teściowa jest bardzo seksi tylko nie wiem jak się za nią zabrać ale czasami jak ja zobaczę to mi fujara stoi cały dzień

Gość warkocz. komety*
sex z starszą kobieta dla młodego chłopaka jest na pewno czymś wyjątkowym młode nie umieją tego robić tak dobrze więc się nie dziwię że wolisz to robić z starsza

Gość marrio
Nie wiem,mnie kobiety nie podniecaja,onanizuje sie za to czesto patrzac na tylna lampe samochodu,strasznie mnie jara taka lampa...

Gość ciotka Marianna
pojebana zboczona baba

Gość gość
daj nam do niej kontakt ;p

Gość gość
Ja tez cos takiego mialem z kolerzanka sie spotykalem,a z jej matka sie bzykalem,jej matka byla sama przez pare lat nie ruszana,a kolerzanka miala innego bardzej do niej pasujacego,a za to ze jej matke systematycznie posuwalem to ja czasem rypalem jak lust na to mialem,a jednego wieczoru tak sie obie napalily ze sie obydwie ze mna walily i sie nic nie wstydzily bo tyle gorzaly wypily

Gość oijhm
mam dwalata mlodsza kolezanke z szkoly czesto jej w odrabianiu lekcji pomogalem, miala bardzo mloda matke ktora mi sie bardzo podobala bo na te lata co miala wcale nie wygladala corke urodzila jak 19lat skonczyla,czesto od niej slyszalem ze ja bardzo pociagam Maz jej w UK juz piec lat pracowal i raz na pol roku przyjezdzal w pewne sobotnie popoludnie zadzwonila zebym przyjechal bo pomocy potrzebuje,za pol godziny sie zjawilem o corke sie zapytalem to mi powiedziala ze ja do ciotki wyslala zeby nam nie przeszkadzala bo ona ze mna dzis piescic sobie umyslala wprawdzie prawiczkiem nie bylem z ztymi mlodymi co ich bzykalem to sobie poradzilem,a tu nie bylo zartow Do lazienki mnie zawolala razem pod prysznicem my sie znalezlismy na jej nagosc wacek mi szybko stanal do reki go wziela i troche masowac zaczela szybko na lozku mysmy sie znalezli lizac mi kazala i moja glowa do lizaka przyciskala lizalem jak tylko umialem nagle nogi szeroko rozwalila i w siebie mojego czlonka mi kazala, Zaczalem sie ruszac tak jak umialem a ona poddemna swoja pupicie do gory podnosila zeby go glebiej czula i tak wpychalem w nia ile mialem juz chyba czla ze sie bede sposzczal bo krzykla tryskaj mi w srodek, Na koncu mi sie zapytala czy mi sie podobalo i powiedziala ze dla niej to troche krotko to bylo to musze troche nastepnym razem dluzej popracowac bo w przszlosci to jeszcze jej corka bedzie czekala i tez bedzie chciala dobrze ze dzis pojachala

Gość gość
ja sie wale ze swoja mama bo jest w dowa młoda i piękna zaczeło sie od tego ze widziała jak wale konia i pomogła mi w tym teraz się spuszczam na nią