Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona-i-samotna

Narzucałam się? byłam zbyt nachalna? co mam teraz zrobic???

Polecane posty

Gość gość 99
Witaj.Po tym co przeczytalam nasowa sie jedna mysl na co ci facet ktory nie akceptuje cie taka jaka jestes.A z takiej magicznej strony ...Z tego co opisujesz wyglada na to ze spotkalas blizniacza dusze a one zawsze maja to do siebie ze sie przyciagaja I odpychaja .Jedna biega za druga a kiedy ta wkoncu przestanie zdezorientowany uciekinier z ciekawosci wraca zobaczyc co sie dzieje:) Wycisz sie wewnetrznie odnajdz wartosci w sobie tu nie ma winnych I nic nie jest przegrane,ciesz sie chwilami I wszystkim co masz ,zajmi soba a on wroci .Pozdrawiam

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak nachalna dziewczyna, jest tylko niezainteresowany facet.

Gość gość
Autorko, zagladasz tu jeszcze? Jestem ciekawa ja to sie potoczylo. Dziwne ze nie napisalas juz co z tym facetem wyszło

Gość gość
17.28 taa jasne... Nachalnosc potrafi skutecznie odrzucić i sprawić ze atrakcyjność kobiety drastycznie spadnie w oczach faceta. Faceci są zdobywcami, tak było, jest i będzie.

Gość gość
Jeżeli jest ładna to może być nachalna. Nie mam nic przeciwko. Miałem już takie sytuacje.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on tak naprawdę o Tobie myśli, co do Ciebie czuje, czy warto myśleć o przyszłości z nim, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość Dla słowian NIKT
Rosjanki to demony tylko chcą w nieskończoność kraść jak czarna dziura kasę, życie, czas, wszystko aż cię wykończą i zjedzą wrócą do swojego obecnego. Takie są Rosjanki. Brak kultury wychowane na Kordianie i chamie. Wiedzą że o nich piszę od dawana. Piękne są a po ślubie dzieci i zamienia się w świnie leży pod kocami i umawia się w tajemnicy z innymi na boku. Taka jest każda Rosjanka. W końcu to ludzie z dziczy zbuntowani przeciwko bogu i nawet Jezusowi dla nich bóg to osoba daj mi to i tamto i potem zjemy cię boże i s********j boże jedyny. Lepiej sobie zrobić kobietę z niczego a Ciało Rosjanki wykorzystać jako obudowę SI kwantowej. Zapewni wam piekło to demon zwodzi pięknym wyglądem i tyle od siebie da nic biedę 0 kasy jedynie co da to długi i dzieci swoich innych facetów w tajemnicy.

Gość gość
Od czego jest technika cyfrowa i spawarka P.M.