Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Sytuacja z grubsza wygląda tak, że 12 dzień spóźnia okres. Dwa testy robiione, jeden negatywny, drugi nie pewny, gdyz kreske bylo lekko widac. Przed chwila wyszlam z kapieli, no i jak to ja, lubie sobie w samym reczniku posiedziec przed komputerem. Po chwili zaczelo mi sie robic mokro i wyciekla ze mnie taka biala woda.. duzo jej, jak wstalam to polecialo nawet po nogach.. Pierwszy raz sie z czyms takim spotkalam, wiecie moze co to moglo byc?

Gość aann//
Jezeli na tescie pojawiła sie druga kreska to jestes w ciązy!!!! Gratuluje :) A to ze kreseczka była blada to znaczy tylko tyle ze to wczesna ciąza.

Gość ja jestem po
korba, ja mialam taki bialy mleczny sluz i po czasie dowiedzialam sie, ze wydziela sie takie cos jak zarodek sie zagniezdza

Gość dzasty86
ja jestem po....................... mam pytanie , ja jestem 5 dzien po stosunku, wczoraj zauwazylam na bieliznie duzo bialego sluzu, i od kilku dni mialam pobolewania w podbrzuszu, czy to moze byc efekt zagniezdzania sie zarodka?????

Gość dzasty86
ile czasu juz takie cos u ciebie wystepuje???????????? jezeli dl\ugo . tpo radzialabym udac sie do lekarza....

Gość ja jestem po
dzasty, u mnie tak bylo. do tego jeszcze nabrzmiale piersi (wlasciwie jak przed okresem) ale mozliwe, ze sa tez inne powody...

Gość dzasty86
ja jestem po............ ale ile dni po odbytym stosunku ten bialy mleczny sluz u ciebie wystepowal???????????? ja w sumie tez mam nabrzmiale piersi, jak je z boku dotykam to mnie bolą, ale w sumie u mnie to moze byc tez spowodowane braniem duphastonu, a poza tym nie mysliusz ze u mnie za wczesnie wystepowaly by takie objawy?? u mnie to dopiero koniec 5 dnia po stosunku

Gość ja jestem po
powiem szczerze, ze nie pamietam ale ok. tygodnia

Gość dzasty86
no to moze by sie zgadzalo tez u mnie, chodz bardzow to watpie, ja jestem po...gratuluje ci dzidziusia

Gość ja jestem po
ja jestem po... aborcji :o

Gość kochaniutkaaaa
no jak masz 2 kreski jedną bladszą to znaczy ze jesteś w ciąży... ja też miałam takie coś jeden dzien przed okresem... wykąpałam się i patrze na majtki a tutaj taka malutka dosłownie maleńka kropeczka mleczna i gęsta... ale dostałam okres :P i zrobiłam test i wyszedł negatywny .:)

Gość abcabacabc
ja bym radzila zrobic test z krwi jest wiarygodniejszy:)

Gość kaziaaaaaa1234
przypuszczam że jesteś w ciąży :)

Gość abcabacabc
a zabezpieczalas sie jakos?

Gość kaziaaaaaa1234
no to co sie dziwisz ? jesteś w ciąży gratuluję ;)

Gość abcabacabc
wiesz lekkow widoczna kreska raczej oznacza ciaze, moja kolezanka tak miala, kreska byla prawie niewidoczna, najwyzej powtorz test ale jak spoznia Ci sie juz 12 dni i bilay sluz to raczej ciaza,

Mi też się wydaje, że jesteś w ciąży. Musisz teraz uważać i dbać o siebie. Gratulacje!

Nawet ta słaba druga kreska świdczy o ciąży. A to, że coś się z ciebie leje nie jest oznakiem zdrowia. I jeśli ci zalezy na ciąży to radzę iść do lekarza.

Gość abcabacabc
Gratulacje:)