Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleeczka smutna

rumience na policzkach

Polecane posty

Gość oleeczka smutna
to nie jest tradzic rozowaty na pewno

Gość chyba kpisz
To chyba grzybica :/ :classic_cool:

Gość hkkk
rumience zlamasie!!!!

Gość tiki tiki ta
Ja nie mam non stop, ale jak się zmęczę czy zawstydzę... to rumieńce murowane. Teraz się zastanawiam jak przed ślubem to zatuszować ;)

taka Twoja uroda po prostu. Znam ludzi, którzy tez mają taki koloryt skóry na twarzy no nie zazdroszę, ale bywają gorsze rzeczy ;)

Gość tiki tiki ta
Poza tym, jeśli masz akurat taką jasną cerę, to możesz spróbować się troszkę opalić (o podkładzie nawet nie wspominam). Zmniejszysz wtedy kontrast pomiędzy tymi czerwonymi policzkami a resztą ;)

Gość martynkaaa jaaa nie mam hasla
a ja tez takie rumience mam! ale moze troszke mniej widoczne. bo u mnie sa takie ogniska wieksze na gornej czesci policzka,straszne to jest niestety :((( ale ja sobie z tym radze,nawilzam buzke,potem (tylko na te ogniska nakladam troszeczke korektora Art Deco nr 1 -45 zl -Douglas)a na to podklad Dermablend 78zl -kupisz w wybranych aptekach)no i tego podkladu troszeczke nakladasz bo jest bardzo napigmentowany i nie tworzy maski :) wg mnie jest super :) Nie widac ze cos masz na twarzy ani pudru ani rumiencow :) jestem bardzo zadowolana :)

aha zapomnialam dodac ten podklad to Vichy! wiec szukaj w aptekach gdzie sprzedaja produkty Vichy

Gość kaśka z torunia
a ten vichy faktycznie kryje? i czy jest tylko dla jednego (uniwersalnego) koloru skóry?

no i tego korektora tez nie za duzo! bo bedzie maska,a tego nie chcemy,on sie fajnie zachowuje,wcale go nie widac,ale jak nawalisz pol kilo to wiadomo, leciutko na opuszek paluszka :) No i ja mam tylko na policzkach,na brodzie ireszcie nie :) ja juz sie pogodzilam :) teraz dziekui temu kamuflazowi tylko moj chlopak wie o tym ze je mam i mowi ze sa slodkie (ehemm bo niby co ma powiedziec:P)

Gość tiki tiki ta
No u mnie też są wszyscy zachwyceni tymi moimi policzkami. Uważają, że to mi tylko dodaje uroku ;) Niebieskooka blondyneczka o zaróżowionych policzkach ;)

vuchy dermablend jest super!!! wybprowalam chyba juz wszystkiego,ten najlpeszy! on jest specjalny dla zaczerwienien. ma 4 odcienie, w aptekach sa probki,wiec radze najpierw wyprobowac :) bo za tani ten podklad nie jest :))) jak jakies pytania a propo podkladu beda to pisszcie ... wieczorem poodpisuje :))) mozemy sie babki powymieniac roznymi trikami na rumience :) Vichy kryje bardzo i nie tworzy maski :) Serio mowie,wystarczy troszeczke na paleci pokryje cala twarz wiem co mowie bo nienawidze maski i na to uwazam przy wyborze podkladu,sroki za bledy ale pisze szybko bo sie spiesze bo chlopak czeka na mnie na dole :) potem wszystkim poodpsiuje :)

a wpiszcie np w wizaz "dermablend" albo w jakies inne forum i zobaczcie ile ma pozytywtnych opinii :D No i wg mnie moze nie nadawac sie dla skory b przetluszczajacej sie Na mojej suchej daje fajny satynowy,rozswietlajacy efekt :) Jestem bardzo zadowolona.Wczesniej mialam Lasting Perfect MAX FACTOR, ale trocher przesuszal i szybko znikal. a ten trzyma sie baaardzo dlugo. lece bo mnie zabijeee!

Gość tiki tiki ta
Leć, leć... :) Dzięki za radę. Poczytam i pewnie wypróbuję :)

Gość upupupupu
up

eh mam podobny problem... zawsze jak sie stresuje , moje policzki robia sie krwistoczerwone, doslownie. denerwuje mnie to bardzo bo normalnie skore mam blada i wyglada to tak jakbym byla na cos chora... poza tym widomo- zdradza mnie to, bo jak sie pesze to sie robie cala czerwona... ktos moze mi powiedziec jak sie tego pozbyc?

kazdy musi sam wyprobowac,ja wyprobowalam wiele a ten jest super :) Tylko ze raczej nie nadaje sie dla osob z przetluszczajaca skora :(