Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzasty86

bialy mleczny sluz

Polecane posty

Gość dzasty86
przykro mi z powodu smierci twojego synka, a dla drugiego synka zycze wszystkiego najlepszego

pytasz o śluz ? Chyba już od 2 tygodni mam taki, teraz troszkę przybrał na sile. Myślałam, ze mam grzybicę, ale lekarz nic nie stwierdził.

Gość zuza3232
Dziękuję Dżasty,mam nadzieję,że jeśli Ci się uda będziesz szczęśliwą mamusią.I daj znać jak Ci poszło kiedy zrobisz już test...

Gość dzasty86
hej dzis od samego rna znowu mnie boliu brzuch, wczesniej kuly mnie jajniki, niewiem co mi jest

Gość dzasty86
brzuch to czuje obym miala taki napompowany , a ogolnie jestem bardzo szczupla

Gość MissSporty
Witam. Tydzień temu współżyłam. Jednak to wyglądało tak, że facet nie skończył i wszystko trwało bardzo krótko, gdyż odczuwałam straszny ból i musiał przerywać. 4 dni temu powinnam dostać okres, jednak go nie dostałam i zauważyłam u siebie taki mlecznobiały śluz i mam również pobolewania w podbrzuszu od tygodnia tak jakbym miała dostać okres. Co może być tego przyczyną?

masz śluz niepłodny, boli cię na okres, spóźnia się bo się martwisz. zatem przestań się martwić :)

Gość MissSporty
Ok. Postaram się :) Niby wiem, że nie było takiej możliwości bym zaszła w ciążę, ale jednak gdy okres się spóźnia, to samo się już tak w główce koduje...

Gość gość raz dwa trzy
Hej, Od kilku dni zauważyłam u siebie mleczny wodnisty śluz. Wyczytałam gdzieś na stronach internetowych, że są to pierwsze objawy ciąży. Dodam, że współżyliśmy na trzy i ma dwa dni przed dniami płodnymi. Kilka dni ,może 4 po owulacji, (która nastąpiła 3czerwca)zaczęły występować te mleczne śluzy. Co prawda nie jest ich zbyt dużo, a mimo to czuję się '' wilgotno'' byłam u gin ale nie było nic widać. Swoją @ powinnam dostać za 5 dni. Co sądzicie?

Gość gość
Ze jesteś głupia

Gość gość raz dwa trzy
Gość wzajemnie :)