Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stresja

czeste siusianie

Polecane posty

Gość stresja

wiem ze ejst to objaw ciazy ale w jakim czasie do zaplodnienia wystepuje? czy mozeliwe ze juz po kliku dniach? chyba mam obsesje jakas ale od kilku dni latam ciagle do lazienki a ciaza jest mozliwa bo nie zabezpieczylismy sie w zaden sposob. dzis mam 17 dzien cyklu wiec chyba za wczesnie na tkaei objawy?

Gość masz racjęęęęę
za wcześnie

Gość pewnie infekcja pęcherza

Gość stresja
franka tzn ile przed spodziewanym @ ? kilka dni np? bo ja mam do okresu jeszcze 12 dni jesli wszystko pojdzie regularnie a siusiam co 20 minut. czesto ale w malych ilosciach. moze to rzeczywiscie cos z pecherzem .

zapłodnienie było 30 listopada ok 19-20 grudnia powinnam dostać okres ale już w tygodniu poprzedzającym zaczęłam dziwnie często sikać

Gość stresja
nic mnie nie boli, nic mnie nie piecze. siusiam czesto- nawet bardzo. 22-23-24 bolaly mnie jajniki ale tylko przez te trzy dni. w ktoryms z nich powinna byc owulacja tylko zastanawiam sie dlaczego bolaly mnie az trzy dni skoro zazwyczaj jest to lekkie pobolewanie przez jeden dzien a nawet kilka godzin. zastanawiajace. hmmmmmmmmm. do tego mam teraz śluz bialy gesty, taki lepki ale nie ciagnacy, nie przezroczysty i jest go stosunkowo duzo