Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin10000

Moja dziewczyna chce zabić nasze dziecko

Polecane posty

Gość przede wszystkim nie poddawaj
sie!

Gość działaj...hyh
Twoja babka jest nienormalna, wstrętna obskruna egoistka :o zależy ci na takim czymś? a nie zależy ci na małym bezbronnym dzidzisiu? Ten dzidziuś ma szanse żyć i wszytsko w twoich rękach . Jak tego nie wykorzystasz czeka cię kac moralny do końca życia ... mam nadziejem że już nigdy nie bedzie miała okazji doznać szcześcia jakim jest wychowywanie dzidziusia

Gość ksiulaaa
Marcinie źle to sobie wyobrażasz. Nie możesz od niej wymagać by siedziałą z dzieckiem w domu , kiedy Ty będziesz pracował, a na studia pójdzie za jakiś czas. To nie fair. Jeśli jesteście na tyla dorośli by miec dziecko to musicie solidarnie wziąć za nie odpowiedzialność. Ona widocznie nie chce, chcę żebyś zrozumiał: musisz podjąć decyzję co zrobisz jesli ona urodzi i będzie studiowała bez przerwy. Jest to możliwe. U mnie na roku są teraz trzy bobasy, a matki właśnie napiszą jutro ostatni egzamin. Czy wesprzesz ją na tyle?

Dziewczyny dobrze mówia. Jesli chcesz tego dziecka to walcz o nie. Masz do tego pełne prawo. Jestes przyszłym tata. Jesli ona nie chce dziecka to mozesz jej wytłumaczyc ze ty i rodzice sie zajmiecie dzidzią :) Niech urodzi :) (wiem ze to dziwnie zabrzmiało) Porozmawiaj wpierw z nia o tym. Pomyśl czy rodzice by poszli na taki układ i czy mozna na nich polegać zanim pojdziesz i wszystko im wygadasz. Zastanów sie czy sie dzidzią zaopiekuja razem z toba. Moze jak poczuje pierwsze ruchy dziecka to poczuje tez miłośc do niego.

Gość hgjfj
Twoja dziewczyna ma inne poglady niz ty i raczej jej nie przekonasz.. widac jest z tych co chca robic kariere a nie bawic dziecko. Ja tez mam 19lat i na twoim miejscu powiedzialalabym jej rodzicom tak jak kobietki ci radza- przeciez i tak nie bedziecie razem.

Gość Scooout Fiinch
A czy ktoś z was chociaż przez chwilę pomyślał o uczuciach tej dziewczyny? O tym, że właśnie ważą się jej losy i że jeżeli nie podejmie właściwej decyzji, to dziecko może zniszczyć jej życie?

Jasne a jak nie przekonasz zabije twoje dziecko :o fajnie nie? :) Jak nie dasz szansy to się nie przekonasz czy je pokochasz czy nie. Naprawdę taka ciota z ciebie?:o Do seksu to pewnie pierwszy leciał...:oBoisz się o warunki? wyjedź na kilka miesięcy za granice stać was będzie na podstawowe rzeczy. Jesteś ciota bo zależy ci na takiej egoistce, może kiedyś przekonasz się, że ta kobieta jest zła... :]

idz do tego lekarza i zagroz mu czyms ze jak on zabije twoje dziecko to go podasz do sadu i sprawa sie sama rozwiaze

Gość onakloc
Scooout Fiinch- ta "dziewczyna" powinna wiedziec jakie niesie konsekwencje uprawianie seksu i poniesc za to odpowiedzialnosc.

Gość ona jest w ciazy
myslimy,ze ta dziewcyna jest pelnoletnia i miala prawo decydowac o swoim zyciu wczesniej- czy chce, czy nie chce uprawiac seks, anie teraz myslec nad zabijaniem dziecka

albo zeby nei bylo ze grozisz to powiedz ze o wszstkim wiesz i mozesz w kazdej chwili to podac do sadu

to dziecko, jak mówisz, nie jest organem tej dziewczyny TYLKO OSOBNYM ZYCIEM POSIADAJACYM ODMIENNY KOD GENETYCZNY. Matka nie decyduje o sobie tylko o innym zyciu. Taka droba roznica, a sprawia ze z zabiegu chirurgicznego robi się morderstwo...

Gość ksiulaaa
Twoja dziewczyna NIE JEST NIENORMALNA - NA PEWNO NIE po prostu czuje się teraz jak w ciasnej klatce, bez możliwości ucieczki. Miała życie zaplanowane w zupełnie inny sposób, miała mnóstwo ambitnych celów do zdobycia, a teraz czuje że wszystko przegrała, że to już koniec. MUSISZ JĄ PRZEKONAĆ że to nie koniec, że wszystko przed wami, tylko macie teraz "pod zayebistą górkę" jeśli przekonasz ją że zrobisz wszystko by jej pomóc i że postarasz się by nie straciła tego o czym marzy, to wszystko jeszcze przed Wami. Próbój

Gość Scooout Fiinch
Wy dziewice i dewoty lepiej się nie wypowiadajcie na temat seksu.

Gość seronima
co za paskuda ta twoja dupa morderczyni i tyle jak to zrobi to niech sama zdycha!!!!!!!!!

Gość jest równouprawnienie
dziewczyna urodzi i zostawi ci dziecko i wychowuj sobie, jakżeś taki mądry i czuły tatuś. Wstawaj w nocy i rób wszystko to co dziewczyna. Zrobić dzidziusia a potem zostawić wszystko na głowie kobiety, samemu mordę nachlać z radości że się dziecko urodziło i latać sobie po zabawach , a dziewucha niech siedzi i dzidziusia aaaaa bo szanowny pan samiec musi inne zapylać

Gość ona jest w ciazy
kogo nzywasz dziewicami i dewotami? kogos,kto ma poglady inne niz twoje? prymitywny patafianie

Gość wojtek bielskoooo
powiedz jej rodzicom wogole jak najwiekszej liczbie ludzi w waszym mieście i każdemu facetowi jakiego pozna :D:D spierdol jej zycie!!!!!!

Gość wg was - nienormalna
ja mam 20 lat, we wtorek zdaję ostatni egzamin, potem jadę do Grecji z moim chłopakiem, w październiku wyjeżdżam na stypendium na Islandię, mój chłopak ma 25 lat, ma swoją firmę, którą niedawno rozkręcił, zarabia ok 3000 msc - czyli jestem w starsza i w dużo lepszej sytuacji niż Twoja dziewczyna, a jakbym zaszła teraz w ciąże to na 100% bym usunęła i raczej nikt by mnie nie przekonał żeby zrobić inaczej, ale na szczęście ja wiem co to jest antykoncepcja :)

do ----> Scooout Fiinch napisał: "A czy ktoś z was chociaż przez chwilę pomyślał o uczuciach tej dziewczyny? O tym, że właśnie ważą się jej losy i że jeżeli nie podejmie właściwej decyzji, to dziecko może zniszczyć jej życie?" To w takim razie powinnas lub powinieneś bronic tez facetów co zrobili Pannie dziecko i chca by ona usuneła. żeby sobie wyskrobała bo on nie bedzie płacił alimentów. Jego losy tez sie waża i tez moze zniszczyc sobie zycie. Moze teraz pomyśł o uczuciach tego faceta? Biedny skrzywdzony robaczek (nie broni ich chce tylko cos uswiadomic Scooout Fiinch ).

Gość seronima
Scooout Fiinch ty kurwo jak zniszczyc zycie to sie mogła dziwka zabezpieczyc a nie kurwa mordowac ty ciulo zajebany zdychaj razem z nia!!!

Gość ona jest w ciazy
dlaczego od razu ona ma siedziec z dzieckiem a on zapylac? \ludzie, gdzie wy zyjecie? z zakladow karnych sie pourywaliscie?

jezeli masz jaki kolwiek kontakt z tym lekarzem (jezeli nie to go za wszelka cene zdobadz) zadzwon lub cos, ze o wszytskim wiesz

do ----> Scooout Fiinch napisał: "A czy ktoś z was chociaż przez chwilę pomyślał o uczuciach tej dziewczyny? " hahahaha o jakich ty uczuciach piszesz??????!!!!!

anonimowo oczywiscie

Gość Scooout Fiinch
Moze teraz pomyśł o uczuciach tego faceta? - jak już pisałam wcześniej - to nie mężczyzna jest w ciąży i nie może mieć żadnych roszczeń do kobiecej macicy :) A od kurew to wyzywajcie swoje matki, bo przecież tylu z was też z wpadek pochodzi.

Gość łubudubuuuu
a jak ktos wrzuci monete do automatu, to kogo jest batonik?

Do ----> jest równouprawnienie "zejdzie się kupa starych dewot i młodych dziewic i pier.dolą farmazony, że włos się na pipce jeży" Tak sie składa ze nie jestem ani dewota ani tym bardziej dziewicą :D :D :D A twoja wypowiedz swiadczy o twoim poziomie czyli poniżej poziomu gówna, tylko nos wystaje ... Tu jest facet ktory chce wychowadz te dziecko i pokochać, jest rodzina która wesprze. O jakim ty sierocincu gadasz zjeżona pipo??!!