Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin10000

Moja dziewczyna chce zabić nasze dziecko

Polecane posty

Gość coz dlatego dla dziewczyny
ktora wie ze jej facet chce dziecka, a ona nie chce, najlepszym sposobem jest... niemowienie mu o tym. przykre ale prawdziwie. on wam tego nie wybaczy jezeli sie dowie...

Gość qwertyuiopasd34
bzduura tak, powinnas zrezygnowac zycie nie sklada sie z samych przyjemnosci, niestety

Gość bzduuura
qwerty cos tam----w teorii to moze jestes dobra, ale idac twoim tokim rozumowania to powinnam uprawiac seks tyle razy ile dzieci chce miec tak? czyli jesli jedno za rok, to jedno bzykanko za rok i koniec??no prosze cie, to znaczy, ze jesli jest jakies prawdopodobienstwo, ze samochod cie potraci to nie wychodz na ulice tak? przeciez jest niewielki procent wpadki tylko, zdarza sie to naprawde rzadko, wiec nie mozna popadac w paranoje

Marcinie po paru stronach tego tematu możesz spokojnie żałować, że wybrałeś to forum na porady i sugestie, co robić. porozmawiaj lepiej z paroma bliskimi ci osobami, które cię znają i które orientują się w sytuacji, tutaj są prawie same matki polki, które po całym dniu sprzątania gotowania opieki nad dziećmi próbują komuś na siłę wmówić, że skoro im się takie życie podoba, to innym się spodoba również.

Gość Marcin 10000
pomóżcie jak ją przekonać, mój prywatny mały chłopczyk, kobietko , pomóżcie

ty masz poważny problem i to forum niestety nie pomaga ci w jego rozwiązaniu, a każda kolejna strona tematu to obrzucanie się błotem...

Gość bzduuura
ja kocham sie z milosci a nie dla prokreacji, teraz nie chce dziecka, ale pewnie bym urodzila w razie wpadki, ale majac juz je nastepnego na pewno nie chce, ale z tego tytulu nie przestane uprawiac seksu, ludzie co za ciemnota

tak jak napisałam wyzej: PUNKT WIDZENIA ZALEZY OD PUNKTU SIEDZNIA Kazdy patrzy na ta sama sytuacje przez pryzmat siebie i swoich doswiadczen. Dlatego jedna strona nigdy nie zrozumie drugiej ....Proste.

Gość ona jest w ciazy
bzdura- to Ty nic nie rozumiesz i najwidoczniej rodzice nie nuczycli cie odpowiedzialnosci jestes duzym dzieckiem

Gość bzduuura
jestem duzym dzieckiem bo????mam meza, jestem odpowiedzialna,zabezpieczamy sie,planujemy dziecko kiedys, jesli teraz sie zdarzy to pewnie urodze, ale nastepnego nie chcemy i nie mozemy miec, wiec jesli wpadlabym to gdzie tu moja wina i nieodpowiedzialnosc co?

Gość prawo wyboru
Marcinku skocz d sklepu zobacz ile kosztuje paczka pampersow, mleko w proszku, wozek, wanienka ubranka, a potem sobie zadaj pytanie czy dasz rade rodzine utrzymac na tej pracy ktora znajdziesz bez zadnego wyksztalcenia (jesli jakas znajdziesz) . Kobieta ma prawo wyboru, facet niestety nie ma nic do gadania. Poza tym on sam mowi ze jeszcze tego plodu nie kocha (pewnie ze nie, to nie dziecko tylko plod) wszyscy sie z tym zgadzaja praktycznie na calym swiecie, poza kosciolem (no a ze Polska byla dumna ze swojego papieza to musiala zabronic aborcji). Na szczescie koniec papieskich rzadow polaka, i miejmy nadzieje ze polacy zmadrzeja!

zgodnie z art. 2 ustawy o rzeczniku praw dziecko dzieckiem jest każda istota ludzka od chwili poczęcia do uzyskania pełnoletności matka jest polką, więc zarówno ona jak i nienarodzone dziecko podlega prawu polskiemu więc proszę nie pisać o gromadzie czy zlepku komórek, bo obrażacie kobiety cierpiące po stracie dziecka powiedzcie im w twarz, że to był tylko zlepek tkanek

Gość ehhhhhhhh
fajnie. wy tu namawiacie dziewczyne gdy jest w tzw. szoku. super. potem ona bedzie cierpiec. no owacje na stojaco.

i nie wiem, dlaczego każecie sprawdzać ile co kosztuje i jak może wyglądać życie po fakcie a nie przed? o tym myśli się przed uprawianiem seksu to się nazywa odpowiedzialnością im dziecko nie jest niczyją własnością, a już na pewno nie ma tylko matki- ma dwoje rodziców, którzy mają prawo i obowiązek o nie dbać

Napisałam wczesnie : "Czyli rozumiem ze jak kobieta chce dziecka a facet nie to on ma płacic alimenty do konca zycia?! i nie ma nic do gadania. I jezeli facet chce dziecka a ona chce usunąć to tez nie ma nic do gadania i musi sie zgodzic?" Hmmmmm to gdzie tu równouprawnienie. Walczycie babeczki o to tak strasznie i co? Chyba teraz poszło to w druga strone

Gość ehhhhhhhh
WLASNIE CHODZI O TO ze kobieta ma do gadania, a gada, ze chce zabic dziecko. kurde z tad ten problem!!!!!!

Gość prawo wyboru
zgodnie z prawem angielskim/francuskim/niemieckim plod mozna zakwalifikowac jako osobe dopiero w momencie kiedy opuszcza cialo matki (i to zywe)! SupremeCourt USA - kobieta ma prawo do aborcji, Cour de Cassation francuski - kobieta ma prawo do aborcji, Sad Europejski Praw Czlowieka - kobieta ma prawo do aborcji!!! Wiec przestan sie tym beznadziejnym prawem polskim zaslaniac, wiadomo konkordat z watykanem podpisali to co maja robic. To ze w durnym polskim kodeksie kawalek durnej biblii przepisali to nie znaczy ze to prawda! Lekarze sie zgadzaja ze do 12 tygodnia to sa zlepione komorki a nie dziecko!

wszystko pięknie, tylko że już dawno minęły czasy, kiedy seks służył tylko prokreacji, więc mówienie, że dziewczyna ma teraz ponosić odpowiedzialność za wpadkę, to głupota. ma sobie zrujnować życie tylko dlatego, że wpadła, idiotyzm. teraz jest burzliwie, ale wszystko zmierza w stronę tego, że kobieta będzie miała wolny wybór, co zrobić w takiej sytuacji, i bardzo dobrze.

Gość ehhhhhhhh
omg tu chyba same cioty siedza

" więc mówienie, że dziewczyna ma teraz ponosić odpowiedzialność za wpadkę, to głupota" a nie ponosi juz?

Gość ehhhhhhhh
ta kobieta chce odebrac zycie komus zeby swojego nie zespuc!!!!

Gość sranie w banie i sikanie
kierowane w ryło dewot i katolików

wiewiórka chodzi mi o to, że kiedy kochała się ze swoim chłopakiem, nie myślała o dziecku. kiedyś jak kobieta szła do łóżka, to tylko po to, żeby było z tego dziecko, dzisiaj jest inaczej. w większości przypadków dziecko to tylko 'efekt uboczny' przyjemności, bo dzisiaj w seksie chodzi właśnie o przyjemność, nie myśli już się tak o dzieciach jak dawniej. i tak samo do łóżka nie idą dziewczyny dojrzałe i zdecydowane na dziecko, tylko te, które chcą z tego otrzymać fizyczną przyjemność, i na szczęście dzisiaj nie ma w tym nic złego. więc mówienie takim osobom, że mają ponosić odpowiedzialność za seks, bo zaliczyli wpadkę, w dzisiejszych czasach powoli mija się z celem.

Gość ehhhhhhhh
sranie w banie i sikanie czy w twojej religii smierc jest rzecza dobra? a moze po prostu wedlug ciebie smierc jest rzecza dobra? ps. na jakiej podstawie twierdzisz ze przeciw aborcji sa tylko katolicy?

wiewiórka, ale nikt nie napisał,że każdy ma uprawiać seks celem prokreacji ale każdy prawidłowo rozwinięty człowiek powinien sobie zdawać sprawę z ewentualnych konsekwencji, przewidywać ale jak widać rzadka cecha współcześnie lepiej liczyć na szczęście a później mieć pretensje do złego losu

Nie wazne jaka decyzje podejmie ta dziewczyna i tak "poniesie odpowiedzialnosc" .... bedzie to w jej zyciu zawsze. Jak urodzi bedzie miala dziecko, jak usunie bedzie miała świadomosc ze (moze kiedys) ze zabiła dziecko. kiedys ja to ruszy jak spojrzy na nowo narodzone dziecko, które tym razem świadomie chciała i urodziła. Tak czy inaczej poniesie odpowiedzialnosc....