Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madlenee 18

jestem zalamana mam strasznego doła

Polecane posty

Gość madlenee 18

wszyszcy gdzies baluja... ja siedze w domu i wyje!!!!!!!!!!1

Gość Odette
nie płaacz..

Gość madlenee 18
nie mam gdzie pozatym mam fobie spoleczna czuje sie najlepiej w domu

Gość on40
zaproś kogos do siebie

fobii można się pozbyć a najlepszą metodą jest mieć kontakt z tym co ciebie przeraża ;)

Gość Odette
siedzę z wami:)

Gość eleonor
tez siedze sama i mam okropną handre, tez chce mi sie wyc i dzisiaj w towarzystwie zadowolonych ludzi czuję sie okropnie

podejrzewam, ze ona nie boi sie ludzi jako ludzi, co ich reakcji na nią samą, na jej zachowanie,boi sie,ze zostanie zraniona,skrzywdzona przez nich...

Gość eleonor
wkurzyły mnie dzis swawolne opowiastki moich kolezanek z pracy , nie wiem czemu własciwie, nawrzucałam dzis juz paru osobom... moze czasem ma sie takie dni i juz

Gość Odette
a co dziś robiliscie? ja sie przełamałam i popedzilam na bilet do teatru, jutro sie wybieram :p pewnie mi sie dupy nie bedzie chciało ruszyć, ale zrobilam sobie'' na zlosc ''to pojde :D hehe

tak dokladnie boje sie reakcji ludzi ze zostane wysmiana lub cos :( mam lekka nadwage:( jestem brzydka gdy juz musze gdzies isc na misto chodze ze spuszcona glowa by inni na mnie nie patrzeli

Gość popatrz wokoło
tylko smierc,choroby,samotnosc,bieda,kataklizm..... I Ty masz doła?Bo nie balujesz? Jestes żałosna :-0

Do ---> Madlenee 18. Masz szczęście, że jestem dobrze wychowany, bo usłyszałabyć kilka słów... Powiem, więc, delikatniej. Przestań gadać durnoty. Jak Cię nie chcą akceptować idioci, to wypij się na nich. A o nadwadze nie mów, bo facet to nie pies, na kości lecieć nie będzie... Zaręczam. I wleź wreszcie z dołka. Szkoda na takie głupstwa czasu...

Do --> Madlenee 18. A po co się użalać? Lepiej przypomnij sobie to co dawno temu napisał Asnyk "Trzeba z żywymi naprzód iść po życie sięgać nowe"... I uśmiechnij się, od dziś będzie lepiej... 🌼