Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bejszus

CZEGO TU BRAKUJE???????????????????????????

Polecane posty

Mam 23 lata i do tej pory mieszkalam z rodzicami. W sierpniu sie wyprowadzam do wynajmowanego mieszkania. Kupilam juz: - komplet talerzy na 6 osob - 6 szklanek - czajnik - garnek - sztucce na 6 osob - komplet misek - salaterke szklana - noz duzy do krojenia, nozyk maly - tluczek do miesa - cukiernice, pieprzniczke, solniczke, - suszarke do wlosow - zelazko - deske do krojenia Co jest mi jeszcze potrzebne z przedmiotow codziennego uzytku?

Gość pogrążony w niebycie
wibratora :D

gdybym ja miała zamieszkać z takim ekwipunkiem to w pierwszym dniu umarłabym z głodu i rozpaczy że nic nie mogę zrobić! :D A gdzie sprzęt do sprzątania? Strasznie się na kuchni skupiłaś, a z drugiej strony jeden garnek, jedna deska do krojenia dziewczynooo! :D A do żelazka ja bym dodała deske do prasowania :D

Gość do kuchni jeszcze patelnia
mop, odkurzacz, pościel, ręczniki

ej, dopiero zaczynam - nie kupie wszystkiego od razu - to kwestia czasu :) Z deski do pracowania zrezygnuje narazie - poprasuje na stole ;) JUTRo kupie mopa, jakies scierki, zmiotke, szczote. AAaa i mam reczniki, posciel, scierki do rak, serwety :)

Gość czarny kotekPP
tarka do warzyw,sitko, suszarka do prania

Tak czytam twoją listę i sprawiasz wrażenie jakbyś sie wczoraj urodziła...

Gość 15i0
wina i kieliszkow :D trzeba oblac nowa chate! :D :D

Gość ania kawał drania
patelnia,szczotka do kibelka,pościel,na początek już masz ale to studnia bez dna ja już 3 lata nie mieszkam z rodzicami a ci chwilęokazuje się że czegoś nie mam,np wałka do ciasta

Najprościej będzie jak spojrzysz co jest w twoim domu i wtedy zrób liste np. tego czego twoja mam używa w kuchni, czego używa do sprzątania (tzn. jakis środków) itd...

Gość Pfffffffff
Tak, tak. Mi się wydaję, że brak faceta.

chiałaś powiedzieć, że cieszysz się że nikt nie będzie ci na ręce patrzył - freedom! :D

Koniecznie wyposaż apteczkę! No bo jak coś będziesz przybijać, nie trafisz młotkiem i ... Pojemnik jakiś na chleb- ja w sumie nie mam i daję radę :)

No jak widac dalam - mialam mieszkac z nim, dom zbudowal, jak widac zerwalam i bede mieszkac w jednopokojowej kawalerce :) Ciezko - bo to 6 lat razem, ale jestem na dobrtej drodze :) Narazie on przychodzi, placze, a mi przykro..

No niektorym bluzkom to nie pomoze, meskim moze i tak, ale tym moim, to niestety :)

Miseczek od najwiekszej do najmniejsze, bardzo przydatna rzecz np do robienia surowek czy mieszkania skaldnikow jakis np na nalesniki. Brytfanna jakas, tarka na warzywa, patelnia, czajnik :D wiekszosc rzeczy wyjdzie w trakcie mieszkania tak jak u mnie :P Spinacze do bielizny o ile masz sznurki na balkonie

Noooo :P Dlatego musi byc koniecznie nowa :) Jutro kupie jednak rzeczy do aprteczki - na pocvzatek plastry, bandaz, gaze, wode utleniona, tabletki na bol glowy i gardla, nie wiem czy cos jeszcze. Nie wiem czy tam nie ma mopa i szczotek, wiec chyba narazie sie wstrzymam :P

Kupilam dzis 5 miseczek plastikowych roznej wielkosci i takie lyzeczki do salatek i jedna szklana salaterke, zeby do niej nalozyc jak beda np goscie :P