Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tears in my eyes

Moje zycie jest do d..py

Polecane posty

Gość tears in my eyes

Zaczynam nieogarniac juz tego wszystkiego, wpadlam chyba w jakas depresje, przesiaduje calymi dniami w domu, albo na internecie albo ogladajac telewizje, nie mam motywacji do niczego, nawet do wstania rano z lozka. Mam problemy w kontaktach z ludzmi, dlatego ich unikam, na pozor normalna dziewczyna, w srodku jednak zniszczona przez zycie. Emocjonalnie czuje sie na poziomie 15 latki, nie umiem sobie wyobrazic posiadania rodziny, kojarzy mi sie to z ogromnymi wyrzeczeniami i ciezarem. Czy mi jest potrzebny psycholog, nie wiem jak sobie pomoc, po prostu nie umiem normalnie zyc:/

Gość zależy
psycholog nie wiele ci pomoze, chociaz rozmowa z jakas wyrozumiala osoba to dobra rzecz, no ale co z tgo psychoog tylk opracuje i udaje i nie angazuje sie nigdy. Gorzej jak cie wysle do psychiatry i zaczniesz brac lekarstwa, to cie tylko pograzy. Niestey musisz zaczac cos robic. Chociazby zadbaj o siebie, o to jak sie odzywiasz, jakies cwiczenia ktore pozwola wzmocnic cialo. Moze basen jak masz taka mozliwosc. Nie martw sie tylko zacznij cos robic, predzej czy pozniej wzmocnisz sie i wszsytko sie zmieni. NIkt nie zagwarantuej ci ze bedzie od razu cukierkowo ale grunt to dzialac i nie zalamywac sie bo mozna wpasc w jakis probem, alkohol, narkotyki, zdrowie, a jak to zacznie zawodzic to wtedy moze byc dopiero trudno.

Gość tears in my eyes
Staram sie jak moge, jednak wydaje mi sie ze problem jest raczej w mojej psychice, gdy bylam mlodsza zmagalam sie z wieloma problemami z ktorymi dziecko nie powinno, m.in alkoholizm ojca, depresja matki, kochankiem matki, bulimia itd, i wydaje mi sie ze dlatego jakos to wszystko na mnie ciazy i trzyma mnie w jednym miejscu, wiem ze to smiesznie brzmi ale nie umiem normalnie zyc

Gość aa ile masz lat
?

Gość Ylka
witam w klubie nieudacznikow ;( moje tez jest do dupy i to konkretnie