Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TYLKOCIEKAWA

KTO NA 10,9,8,7 MIEJSCU TEGO TOP TRENDY?

Polecane posty

Gość TYLKOCIEKAWA

jestem ciekawa kto zajmowal te miejsca,zaczelam odgaldac od Comy,i zdziwilam sie ze takie zespoly tu graja,potem Nosowska.. moze ktos jeszcze mnie zaskoczy. Wiec moze ebdzie ktos tak uprzejmy i mnie poinformuje :)

10 cos dziwnego :D 9.Markowska 8. Rubik 7.A.M.Jopek 6 jakies szarpidruty 5. Nosowska 4. Rodowicz Wg mnie w tym roku to jest jakaś totalna katastrofa ;/ tak samo Opole w tym roku...

Gość na 6 coma
a nie szarpidruty ...caly ten ferstiwal to ulozony jest od dawna,,,co roku to samo, te same kapele, ten sam ranking,,,

Gość ma byc jeszcze czesław
:D

Gość TYLKOCIEKAWA
NO CO TO ZA ZESPOLY TE SZARPIDRUTY I TEN DZIWNY ;P? Coz.. Nosowska to naprawde genialna artystka,tyle ze sceny alternatywnej,a nie jakiegos komercyjnego top trendy,nie mniej muzyka i piosenka mnie osobiscie zahipnotyzowala.

Gość TYLKOCIEKAWA
czeslaw? Szkoda ze tacy arttysci wystepuja dla takiej komerchy ;] a kto na 10 miejscu?no tak,na 9 coma.

tylko Nosowska i Czesław sa godni uwagi reszta jednym okiem ;) nie słucham zespołu COMA więc napisałam jak napisałam :P

Gość ja nosówke lubie
ale bez kitu,,,,wziela sobie piosenke Osieckiej i sie lansuje,,,mnie nie ruszylo kompletnie to wykonanie... wole jej teksty. O!

Gość bleblak
Ja bylam pozytywnie zaskoczona miejscem szostym - Coma. Wygrali z Rubikiem :) Jest jeszcze szansa dla polskiej sceny rockowej, nie wszyscy sluchaja Dody ;)

Gość rubik sie juz skonczyl
:O :D nie czas na niego teraz :P

Nosowska wydała wiele płyt, więc nie zarzucaj jej że akurat ta płyta została sprzedana w takim nakładzie że wzięli ją na TopTrendy :P

Gość ja nosówke lubie
alez ja jej nic nie zarzucam :) wzieli ją wzieli,,,i oki :) tylko jakos mi zal ze "z Osiecka" a nie ze swoja piosenka ;) ale juz sie nie czepiam i czekam na Czesława :D

Gość para para
nie wszyscy sluchaja dody i ci co nie sluchaja dody nie ogladaja jakiegos top trendy. komp byl zajety,wiec klik,telewizor,akurat polsat,patrze - coma. juz dawno u mnie sie spalili przez komerche. kolejne miejsce-nosowska...no ladnie.. Nosowska wziela patent Grabaza - stare piosenki we wlasnej aranzacji. Mysle ze artysta moze sobie pozwolic na takie przedsiewziecie,gdy zrobila juz wiele swojego,od siebie. Ona mogla sobie na to pozwolic. i mnie ta wersja piosenki zachwycila. co nie zmienia faktu,ze : Maria Peszek,Czeslaw,Kaska- zawiodlam sie!!!

Gość pffffffffffffff
ale kiszka,Peszkowie byli super,a teraz,ojciec w reklamie,maryśka lansuje sie w polsacie.. kasy im malo. nosowska,masz co pokazywac,ale nie musisz tego pokazywac w polsacie!! czesiu! tak samo!

Brzydula 30 tak grali, że nie przychodziło mi do głowy zadne inne okreslenie więc... :D

Gość CO DO COMY
TO NIEZLA KOOPA

czesław jest zajebisty:) nie dziwie sie ze wygrał. i polecam jego inne płyty ( piosenki do posłuchania na youtube- warto)