Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladacaa

jak lubicie podczas robienia loda?

Polecane posty

Gość ladacaa

witam jestem niedoswiadczona w robieniu loda i zaczynam dopiero ta sztuke opanowywac ,jakies wskazowki co lubicieeee??????????

Gość hjgghjftfhghjhkbkjn
jest cudownie, kiedy wkładasz język do cewki moczowej ( koniuszek ) i próbujesz wiercić dziurę!

Gość ladacaa
ok sprawdze..

Gość miłośnik lodów
możesz także wylizywać tę część, która jest pod napletkiem- między żołędziem, a napletkiem ( zaraz pod żołędziem ). To bardzo przyjemne!

Gość miłośnik lodów
ale ja miałem na mysli tę część z drugiej strony- jak mężczyzna leży to tę część z przodu ( skierowana do jego twarzy ).

Gość ladacaa
a co z jajuszkami???masowac czy nie

Gość miłośnik lizania cipki
wszystko jedno, a nawet nie. odwracasz wtedy uwagę od penisa i przez to cała akcja traci na przyjemności!

A ja bym ci nie radzila pytac tu o to facetow tlyko sama sprawdzic co twoj lubi bo ja np jakbym miala sluchac tego co oni tu napislai to bym od mojego "przestan" uslyszala... wazne co on lubi, faceci sa rozni i nie sugeruj sie tym co lubi reszta no chyba ze... ty nie mas zjednego partnera

Gość Whizz
Oczywiscie, kazdy facet jest inny i wazne jest to, zebys go pytala czy tak lubi, czy moze woli wolniej, szybciej itp. Ale powiem Ci, ze mozesz spróbowac tego, co ja robie z moim chlopakiem, czyli draznienia. Czasami robie mu szybkiego lodzika i tyle, ale wieczorami, jak mamy duzo czasu, to lubie rozchylic jego nogi, gdy lezy na lozku, kleknac pomiedzy nimi i zaczac bardzo delikatnie calowac jego wewnetrzne uda, masujec dlonia jego podbrzusze. Nie dotykaj penisa jak narazie, ale liz i caluj okolice wokól niego. Po jakims czasie zacznij calowac, lizac i ssac jego jadra, badz delikatna. Teraz mozesz muskac wagrami penisa, ale nie wkladaj go do ust tylko piesc jezykiem i caluj. Zacznij lizac od nasady po glówke, a nawet od dolu jader az po koniuszek zoledzia i z powrotem w dól. Jak zacznie sie robic dosc inensywnie, przystopuj i wróc do tych bardzo telikatnych pieszczot. Cale to draznienie, wracanie z intensywnego lizania do delikatnego calowania itp sprawi, ze twój ukochany bedzie bardzo podniecony i dzieki temu orgazm bedzie mocniejszy. jak juz znów zaczniesz lizac penisa bardzo intentywnie, tym razem wez go calego do ust, najglebiej jak mozesz, zanuz nos we wloskachj lonowych twojego faceta i przez chwile krec nim ósemki. Wyjmij penisa z ust i wróc do lizania, powtórz te czynnosc kilka razy. Jak poczujesz, ze Twój mezczyzna jest juz bardzo napalony, po prostu mu obciagnij. Wloz penisa do ust i dosc mocno i szybko ruszaj glowa w dól i w góre. Jezeli nie masz nic przeciwko, pozwól mu skonczyc w Twoich ustach. Ja, jak pierwszy raz w ten spósob potraktowalam mojego chlopaka to powiedzial mi, ze to byla najlepsza laska w jego zyciu. Powodzenia.

Gość dobre.........................
tylko ja na przykład nie będę w stanie wziąć do ust penisa mojego męża, żeby nos we włoskach zanurzyć. :) Bym się chyba udławiła, udusiła.... zresztą ostatnio mój kochany zaczął golić włoski. na jądrach na łyso he he, a na wzgórzu tak na jedyneczkę. Ale fajnie!!!!! Jajeczkami mogę się zajmować cały dzień!!!!!!!!! Penisa oczywiście też nie omijam! ale mój mąż nie pozwala mi połykać spermy, mówi, żebym wypluła. kilka razy skończył mi w ustach (i to dlatego, że przytrzymałam go he he) i zawsze miałam wypluć, chociaz nie umarłabym jakbym połknęła!

Gość hanysekcypisek
Whizz podal super przepis! a niektorzy mysla, ze od razu trzeba brac do reki i tarmosic... nie tedy droga...