Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajska kuchnia

co sadzicie o tym smsie

Polecane posty

Gość niekttórzy
mają po prostu dar pisania samemu ze sobą....

Gość tajska kuchnia
Niby go znam,ale teraz to sa takie podchody w kotka i myszke i juz sama nie wiem, co bedzie dobrze, a co zle

Gość niszka miszka
szkoda słów....bez komentarza

Gość tajska kuchnia
Dlugo sie zastanawialam nad tym, co zrobic. Sytuacja jest delikatna, ale prawda jest taka, ze to, czy mu odpisze niewiele zmieni relacje miedzy nami-nigdy nie bedziemy juz razem, co mialo byc to bylo i sie skonczylo. Czas isc dalej i nie roztrzasac tego wszystkiego. Dziekuje wszystkim za odpowiedzi,decyzje podjelam-nie odpisze mu, bo to nie ma sensu, a co ma byc to i tak bedzie...

Gość soooo
czytalam temat od poczatku i wiesz z wlasnego doswiadczenia Ci powiem, ze dobra decyzje podjelas. Nie odzywaj sie, wszytko sie ulozzy samo. Jesli bedzie mu zalezec odezwie sie napewno. A jesli nie to odpowiedz juz masz i tylko sie upewnisz jaki dran z niego:) Nie zameczaj sie i nie czekaj na znak od niego. Zajmij sie swoim zyciem a czas pokaze wszytko. Pozdrawiam

Gość tajska kuchnia
soooo: Dziekuje za Twoja odpowiedz,ona jeszcze bardziej upewnila mnie w slusznosc mojej decyzji. Tyle sie przez niego wycierpialam, tyle lez wylalam i zarzekalam sie,ze juz nigdy nie pozwole, zeby ktokolwiek mnie w ten sposob potraktowal,musze byc twarda.

Gość tajska kuchnia
No coz...kobieto puchu marny...odpisalam mu...grzecznie, z klasa, bez wyrzutow, bez wywlekania brudow...czysto po kolezensku...