Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smiech na saliii

Boże teraz na kafe tot takie pseudo gwiazdy ze shock

Polecane posty

Gość smiech na saliii

jakis aniol i diabel przerwa miedzy palcami sash a kiedys? kiedys to bylo cos! lusesita, pijawka , jeb, pozdro , klooootzz teraz to dzieciaki siedza i sie podniecają ze ktos o nich napisze w poście a jak juz napisze to sie wielce panosza bo mysla ze sa "GWIAZDAMI" kafe :o

Gość topik padł
:classic_cool:

zazdrość rzecz ludzka :p bądź kreatywna to i o tobie będą pisać :)

Gość
ja jestem skromna i sie nie panosze :classic_cool: i wcale tak nie mysle jak myslisz :P

Gość ksjlas
teraz kazdy ma swoje 5 min jak w szolbiznesie sa znani z tego ze sa znani

Gość
Wiewiórka --> :classic_cool: ostro

Gość złośliwy lubieżny nienormalny
widać niektórzy chcą zaistnieć poprzez podliz do 'znanych i lubianych' no można i tak ;) nie znacie kogoś ale już lubicie za popularność :o

Gość złośliwy lubieżny nienormalny
mnie tam nie zależy, przy każdym temacie mam inny nick , robię to dla zabawy , nie podnieca mnie bycie sławnym bogatym i posiadania 2000 postów ...a co do Przerwy to nic nie mam ,żeby nie było :) tak mi się wydaje, że jest spoko, nie jej wina że sławna ;)

Gość shoot me again
a czy to ważne, czy ktoś jest tutejszą gwiazdą? Liczy się poziom dyskusji, można być super gwiazdą na kafeterii, znaną z ciętej riposty a w życiu być prawdziwym szaraczkiem nie mającym przyjaciół... I odwrotnie. jeszcze te spory o czarny czy pomarańczowy nick... I z czarnym i z pomarańczowym można porozmawiać o czymś ciekawym. A sami robicie nagonkę na tutejsze gwiazdy poprzez takie topiki jak ten..

"Gwiazdy" maja swoje 5 minut i szybko przestaja byc gwiazdami.... Poza tym co oznacza gwiazda na kafe? Maksymalna ilosc postów, czy pisanie an każdym topiku? Bo chyba tak naprawdę neipo tym rozpoznaje sie prawdziwą gwiazde...

Gość shoot me again
a i co to za prestiż posiadać czarny nick? każdy może sobie zaczernić i wtedy jest traktowany jak równorzędny kafeterianin?

" Poza tym co oznacza gwiazda na kafe? Pewnie bycie rozpoznawanym, przez innych userów " straszny powód do dumy :o Zależy z jakiego powodu rozpoznawalnym...

Wyjaśnię lepiej. Jeśli rozpoznawany Nick. Jak napisze Przerwa, to wiesz kim ona jest, znasz jej posty itd. Jak napiszę koniobijca, to Ci to nic nie mówi, poza tym, że jest to idiotyczny nick. Mozna mić takze znane i rozpoznawalne jak markę pomarańczowe nicki np. Piotruś Ban itd.

Gość miałam wiele rozpoznawalnych
nicków

Gość miałam wiele rozpoznawalnych
przede wszystkim pomarańczowych ale do czarnego się nie przyznam :O też jestem kojarzony

Gość po co wymyslac nick
po Chuyossie vulgaris, bug'u, wikarym, gorrrrracej i pozdro juz w ogole nie kojarze nickow, ktoras/es udziela sie czesciej inni mniej po paru dniach nawet nie pamietam, ze pisali.

Gość gimgówno zalało kafe