Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annuj

Zglaszajcie zlodzieji benefitow

Polecane posty

Gość podajcie swoje adresy
Moze znajdzie sie ktos, kto zechce sie "ustawic" i sprytnie zabierze sobie z waszego domu TV albo DVD albo cos innego, czego bardzo potrzebuje w danym momencie :D Przeciez nie okradnie tylko sie sprytnie ustawi :D :D

Gość anulkann
uwazam ze zlodzeje i slizgacze sie na okazjach powinni miec zakaz wyjazdu z kraju w ktorym mieszkaja , albo tez wpis w paszporcie ze dopuscili sie takiego czynu, wowczas musieliby postarac sie byc uczciwymi i juz bez pomocy socjalnej utrzymac sie przy zyciu.

Gość aniausa
Nienawidze tych cwaniaczkow ktorzy wyciagaja lape po pieniazki"za darmo",lenie smierdzace,do pracy marsz a nie psuc nam opinie zagranica.

I jak się sprawy potoczyły? Czy komuś na kogo donieśliście zajrzano w tyłek? Bo ja doniosłam 3 miesiące temu i nic... cisza w temacie... Chyba Uk nie zalezy na odzyskaniu pieniążków...

Gość Doktor OjBoli
juz wiem dlaczego polscy UBecy, kapo obozowi i inni podpierdalacze slyneli ze skurwysynstwa

Gość tralalalalla
wiecie co polacy potrafia byc skur...mieszkalam kiedys z taka rodzinka fajna, mieszkala tez z nami taka jedna zolza, polka, 25 lat, kurwila sie co noc, palila non stop trwake, ta rodzina pobierala benefity na dziecko i na dom, ta kurwina pewnego dnia po pijaku mi sie przyznala, ze tez poszla po benefity na ten dom dla siebie i ze podrobila dokumenty..potem byly kontorle sprawdzania ia ta rodizna miala problemy mimo, ze nic zlego nie zrobili..

Gość kapusiostwo
i donosicielstwo jest wstretne. A jesli narobicie szkody niewinnemu czlowiekowi? Co wam samym przyjdzie z donosow? Nic poza watpliwa satysfakcja. I w ramach karmy los sie wam zrewanzuje. p.s. nie kradne i nie donosze.

Gość krakowianko jedna
teraz kolej tobie zajrzec do dupy doslownie i w przenosni. What goes around comes around kurwo.

Gość krakowianko jedna
Nie jestem zlodziejem i sie nie boje. Donoszenie na kogos jest obrzydliwe. Get a life.

Myśle ze ty jestes bardziej obrzydliwy niż donosicielstwo... A już napewno jesteś prostakiem skoro skoro nazywasz k*** kobietę której nie znasz. I prosze bez odpowiedzi, nie mam ochoty z toba rozmawiać.

Gość porozmawiaj sama ze soba
Popatrz do lustra i powtorz: Pisze donosy na innych. Jestem dno.

Gość Krakowiacy na pole

Gość piany dostaja jedynie ci
ktorzy nielegalnie pobieraja benefity :D od razu widac ilu Polaczkow kradnie :O

Nie pobieram benefitów. Pracuje w UK legalnie od 7 lat i ch.. mnie strzela na tych wszystkich cwanych polaczków w dresach, siedzących z piwkiem po parkach i pobierających benefity! Wstydzę się za nich bo nawet w mojej pracy Polacy mają przez tych pijaków złą opinię! A do tego ja jeszcze płacę na tych wszystkich oszustów podatki! Doniosę na każdego kto bezprawnie pobiera benefity! Niech się wezmą do pracy te wszystkie gnidy co potrafią tylko puszeczke z piwkiem w parku przechylać!!

Gość hanysek
Zachowojecie sie jak dzieci z przedszkola"prosze pani a Jasiu uderzyl Malgosie" Zajmijcie sie wszyscy lepiej swoimi sprawami ,poswiecie wiecej czasu swoim dzieciom jak nie macie co robic!!!!!! A jesli chodzi o donosicieclstwo to nawet najwiekszego wroga bym nie wydal w takich sprawach bo mam pewne zasady ktore za dziecka zostaly mi wpojone. Nie popieram ludzi ktorzy biora benefity nielegalnie ale w ich sprawy sie nie mieszam! a tym bardziej nie donosze!!!!!

Gość bele de jour
krakowianka załosna jestes:o

nie prawda ze ludzie pobierajacy nielegalnie benefity to nie moja sprawa. W momencie kiedy rzad planuje wielkie ciecia, ktore to dotkna najbardziej klase srednia, czyli mnie placaca 40% podatku takze na rzecz nieambitnych oszustow (Polakow czy nie, to nieistotne), to staje sie jak najbardziej moja sprawa. Bo ja taz mam rodzine, tez o nia dbam i nie pozwole nikomu ograniczac dobrobyt materialny moim dzieciom, a juz przede wszystkim tym wszystkim darmozjadom ktorym to wydaje sie jacy to oni cwani nie sa. Ja nie znam osobiscie nikogo kto pobiera benefity, ale sprawa dotyczy mnie i to jak, od kiedy place podatki w tym kraju. Na szczescie obecny rzad skonczy z tym lezeniem brzuchem do gory co niektorych. Rodziny potrzebujace, ktorym trzeba pomoc, jak najbardziej, zamozniejsi powinni pomagac potrzebujacym, ale cwaniakom i oszutom kategorycznie nie! Przeciez to jest zlodziejstwo!!!! Niektorzy po prostu nie maja zadnej ambicji zeby byc lepszym czlowiekiem, wola zyc z brudnym sumieniem oby z pelnym brzuchem. Fuj!

Gość katijka
Niektorzy chyba nie rozumieja ze mowimy o NIELEGALNIE pobieranych benefitach. Jednym slowem o ZLODZIEJSTWIE!!!!!! Benefity sa dla najbardziej potrzebujacych i nic do tego nie mam. ALe jak ktos okrada miedzy innymi mnie bo ja rowniez place podatki na te benefity to z jakiej racji mam pozwolic w milczeniu sie "oskubywac"?

Gość kijevna
tak swoją drogą to ciekawe co mówi prawo brytyjskie o osobach, które wiedzą o przestępstwie, a go nie zgłoszą? czy nie są współwinne?

krakowiankajedna zgadzam sie z Toba bo tez z KRK jestem i mnie to strasznie irytuje jak sie smieja pod nosem z nas pracusiow ze my pracujemy a oni KOMBINUJA ! Nie placa NIC za dobre informacje >>>??? slyszalem ze nawet 400f mozna dostac prawda to >>>???

Gość a co grozi za szpiegostwo
i być może dysponowanie nielegalnie danymi osobowymi ? przecież żebyście mogli zgłosić te osoby to musicie znać nr NI przede wszystkim że nie wspomnę o innych detalach których raczej nikt na czole nie nosi wypisanych skąd je wytrzaśniecie ? skąd wiecie że ktoś pobiera zasiłki nielegalnie ? czy ludzie noszą tabliczki z takimi informacjami na szyi?....

Gość --tytan
haha naiwniacy !! podawajcie w necie wszystkie swoje dane,a potem sie okaze ze macie kredyty do splacenia,o ktorych nie macie zielonego pojecia :P skad wiecie kto wrzucil ta stronke ?? NIKOMU nie podaje sie dokladnych danych osobowych !!!! :classic_cool:

Gość TO PRAAWDA
Tytan ma rację.nawet banki ostrzegają i policja,żeby nigdzie nie podawać pełnych danych w necie.

Gość znacie to powiedzenie
Jak dają, to trzeba brać. Jak biją, trzeba uciekać.

Gość do tytana!!!
ty glupku!!! zglasza sie anonimowo a dane podaje sie tego, ktorego zglaszasz. zreszta jest tam napisane ze nie trzeba wszystkich danych podawac, tylko te,ktore znasz!!!

Gość y4h
bo sa tacy idioci co sie na glos tym chwala!!!!!!!!!!!!!! ja znam osobiscie takich i to nie jednych ze az noz mi sie w kieszeni otwiera. potrafia mowic ze jestem naiwna ze pracuje a nie siedze w domu i kasy z benefitow na dzieci nie pobieram. wiec niektorzyv tez z tad moga wiedziec ze ktos pobiera benefity nielegalnie. a ile samotnych matek znam oooooohooooo i kazda po kilka lat ze stalym partnerem pod jednym dachem

Gość treacle23
teraz pracuje w 3 roznych miejscach, a jak potrzebna mi byla pomoc, bo studiowalam i nie moglam pracowac na caly etat (pracowalam na czesc) oraz zaciagnelam pozyczke na oplacenie czesnego, to sie na mnie wypieli, bo wszyscy tacy do cholery bardziej potrzebujacy niz ja. Znam kolesia, ktory zrezygnowal z pracy, bo by mu obcieli benefity, a teraz na lewo zarabia 700 funtow tygodniowo PLUS benefity. Donosze jak tylko sie dowiem jak ma na nazwisko. Nie place podatkow po to, zeby chamstwo sie bogacilo.

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrr
a m i gosciu wczoraj opowiada ze z pracy rezygnuje bo im sie syn teraz urodzil i sciagna z panstwa ile tylko moga a on sobie z rok posiedzi w domu bo i tak wyjda tyle samo. mowie mu zeby mnie nie denerwowal bo ja na jego leniuchowanie bede robila a on zaczol sie smiac. i co mam nie zglaszac???? k..wa wszystko opisze ze szczegolami!!!!!!!!!!!!!!!!