Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam polaczenia

czy ktos sprawdzi dla mnie

Polecane posty

Gość nie mam polaczenia

aluh.fotolog.pl nie moge tam wejsc,wyskakuje mi jakis blad w polaczeniu,czy ktos moglby mi sprawdzic czy Aluh ma jakies nowe wpisy na blogu oprocz z dnia bodajze 23.6? czy jest jakis wpis od niej z 25 albo 26?please!!

Gość teeeeeeek
pier....le , weszłem , ale nie chce mi sie czekac ,ąz sie wszystko załaduje .... buuuuuu

Gość nie mam polaczenia
moze ktos inny!

Gość grenadinne
nie ma nic nowego

Gość nie mam polaczenia
dzieki

Gość nie mam polaczenia
a ile komentarzy jest pod ostatnim wpisem-zdjeciem?

Gość nie mam polaczenia
ponawiam pytanie

Gość nie mam polaczenia
kruszty smieszne,ale nie o to pytalam!

Gość nie mam polaczenia
up

Gość nie mam polaczenia
ja wiem ze jestescie zmeczeni ale naprawde to tylko minuta:ile jest komentarzy pod ostatnim wpisem Aluha?10 czy wiecej?

Gość gawel
obecnie jest 11 komentarzy Komentarze: 26.06.2009 :: 16:26 :: 83.31.200.54 v ally pozwij mnie za to że pisze o tobie prawde: jestes prostytutką!!!! dymasz sie za hajs. 24.06.2009 :: 22:16 :: 79.191.178.99 o rany ..i dalej: Kodeks karny: Rozdział XXVII Przestępstwa przeciwko czci i nietykalności cielesnej Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości,które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. § 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego. Ally,zastanów się nad tym,bo w tym momencie jak widzę,koleżanka Snobka30 rozpisuje się znieważając Cię gdzie się da. 24.06.2009 :: 22:14 :: 79.191.178.99 o rany Powiem tak: Kodeks cywilny: Art. 24. § 1. (8) Ten, czyje dobro osobiste zostaje zagrożone cudzym działaniem, może żądać zaniechania tego działania, chyba że nie jest ono bezprawne. W razie dokonanego naruszenia może on także żądać, ażeby osoba, która dopuściła się naruszenia, dopełniła czynności potrzebnych do usunięcia jego skutków, w szczególności ażeby złożyła oświadczenie odpowiedniej treści i w odpowiedniej formie. Na zasadach przewidzianych w kodeksie może on również żądać zadośćuczynienia pieniężnego lub zapłaty odpowiedniej sumy pieniężnej na wskazany cel społeczny. Art. 448. (185) W razie naruszenia dobra osobistego sąd może przyznać temu, czyje dobro osobiste zostało naruszone, odpowiednią sumę tytułem zadośćuczynienia pieniężnego za doznaną krzywdę lub na jego żądanie zasądzić odpowiednią sumę pieniężną na wskazany przez niego cel społeczny, niezależnie od innych środków potrzebnych do usunięcia skutków naruszenia. Przepis art. 445 § 3 stosuje się. 24.06.2009 :: 19:19 :: ownlog.com aluh Nie wiem jak trzeba miec zryty czerep, zeby rozmawiac sam ze sobą na forum pod kilkoma nickami :D P.S. 'Twoje karygodne zachowanie ponoc zgloszono do organizacji zwalczajacej rasizm!'- za "czarnuchy ukradly Mi telefon"? sram ze strachu... LOL :)) 24.06.2009 :: 17:43 :: 72.43.192.241 Ele Ja czytalam twoje posty I blog mysle ze powinnas przystopowac I ugrysc sie w jezyk czasami zanin cos napiszesz,konstytucja konstytucja ale wiesz,taka mala rada pozdr.. 24.06.2009 :: 17:39 :: 72.43.192.241 Ele Twoje karygodne zachowanie ponoc zgloszono do organizacji zwalczajacej rasizm!tak przynajmniej pisza na forum mody gazety. 24.06.2009 :: 14:52 :: 83.25.116.62 ja skarża? maja niezły polew 24.06.2009 :: 12:27 :: 83.142.180.101 Ally Kate, call me :)) jestem w 3miescie :> 23.06.2009 :: 21:58 :: 213.192.67.10 kate uuu zla Ally obraża biednych murzynów hehe 23.06.2009 :: 17:01 :: 72.43.192.200 koko chodzi o rasizm. 23.06.2009 :: 16:55 :: 72.43.192.200 koko hej,chce ci napisac ze ludzie na forum gazety skarza sie na ciebie!