Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starsza o 13 lat

boje sie zakochac...

Polecane posty

Gość starsza o 13 lat

nie wiem co mam zrobic... jestem wtrakcie rozwodu z mezem. za dwa miesiace wyprowadzam sie do nowego mieszkania. spotykam sie, od niedwana z chlopakiem.. mlodszym o 13 lat! spotkalismy sie dwa razy,niby przypadkiem, ale wiem, ze on to zaaranzowal. w sumie znamy sie dwa lata bo on pracuje w "sklepie" gdzie jestem niemal codziennie. bardzo mi sie on podoba, ale ta roznica wieku? Zwasze patrzyl na mnie inaczej, nie wiem.. jakos tak.. on wie, w jakiej jestem sytucacji i ostatnio mi wyznal, ze tylko na to czekal... on ma 19 lat, jest bardzo przystojny, meski, kurcze... boje sie z nim spotykac, boje sie zakochac to raz, a po drugie to najpierw chcialam byc sama po rozwodzie... ciezko mi odmawiac spotkania z nim.... na dodatek jego mama (starsza ode mnie o 5 lat) zaprosila mnie ostatnio na kawe pogadac. jejciu... chcialabym nie brnac w to bardziej, ale jakos nie potrafie, nie wiem co mam zrobic. moze jakies rady?

Gość starsza o 13 lat
mieszy nami nic jeszcze nie bylo, oprocz "niby" przypadkowego zlapania za reke mnie. sa gesty spojrzenia, jakies poszepcenia i namawianie, zeby sie spotkac, wyjechac gdzies na weekend. jejcia, co mam zrobic?

Gość starsza o 13 lat
z drugiej strony to nie chce go ranic, o ile on sie podkochuje, hehe wiem juz teraz, ze zwiazek z takim malolatem to nie jest przyszlosciowy, ale jak sie uwolnic od tego?

Gość starsza o 13 lat
napiszcie cos prosze.... bo nie moge poukladac mysli...

Gość starsza o 13 lat
up