Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba mam problem....

JAK ODZYSKAĆ FACETA?

Polecane posty

Gość jaaa20
a on tam nie ma nikogo do bzykania? jestes pewna? i co chcesz tyle czekac na niego...? ja czekałam,ale chyba nadarmo! ja jestem za granica i on tez tylko ze w róznych panstwach:/ i wracamy w sierpniu...ciekawa jestem czy mi chociaz czesc powie jak sie spotkamy przypadkowo:/ a on utrzymuje z toba kontakt,bo na pewno cos tam czuje jeszcze do ciebie,i wogole to jest wszystko swierze jeszcze dopiero co sie rozstaliscie...ale to sie w kazdej chwili moze zmienic...tak jak u mnie tez utrzymywalismy kontakt,ale potem cos mu odjebało:(( ale kazdy jest inny:/

dziękuję Wam za odpowiedzi, dziękuję Moniś, chociaż szczerze mówiąc wolałabym usłyszeć jakieś pozytywne.. żeby jakos zawalczyć żeby miec wiecej siły, ale rozumiem, że słyszę te realne komentarze.. no więc cóż.. a jeszcze niedawno się odezwał ex ex.. :O tylko że ja ani do exa, ani do ex exa nic nie czuję.. i kurde :/ sama nie wiem.. boję się tego że z ukochanym bedzie to samo:/ a ja już padam i rzygam tymi exami..:O teraz oni są nachalni.. ex ex ostatnio dał mi misia większego ode mnie :O i co kurde:/ dziękuję za odpowiedzi..:*

heh do bzykania zawsze znajdzie się jakaś dziwka z klubu:O tylko, że ja wiem jak on przechodził 1 zdrade.. od nie mógl w lustro spojrzeć.. a teraz znów tam za granicą jest z tym jego "kolegą" i kurwa podwójnie się boje:/

napisalam Ci w Twoim temacie..

no widze! ale po co ci taki facet skoro ci zdradził...? i tak to zrobi predzej czy pózniej...a mysle ze jak po takim czasie wrócicie do siebie,to juz nie bedzie tak jak przetem,nie bedzie to samo:/ daj sobie z nim spokuj po prostu,nie odzywaj sie do niego! im bardziej latasz za facetem tym on bardziej ma cie w dupie...wiem to z własnego doswiadczenia!

trudno mi poradzić coś innego, bo uważam, że powinnaś sobie dać czas :) bo faceci lubią jak to dziewczyna się za nimi ugania, a powinnaś pokazać, że to on powinien o Ciebie zabiegać ;) a jak często ze sobą rozmawiacie? Jak on tam jest z jego kolegą, to pewnie się zabawiają, a ten koleś pewnie jeszcze nakręca Twojego chłopaka przeciwko Tobie, z tego co pisałaś to bardzo możliwe..

ale co zrobi predzej czy później?:O zdradzi mnie znów?:O ja pierdziele, przecież pisałaś, że nigdy nie zdradziłaś ani Ciebie pewnie też nie to skąd możesz wiedzieć czy zdradzi? co czuł? bez sensu. pierdziele to dzisiaj idę spać 🖐️ dziękuję za odpowiedzi. Dam sobie do konca wakacji spokoj.. a z resztą napisze tu jutro.

Moniś - no właśnie się boję, że on go nakręca.. gadamy co 3-4 dni.. i bardzo bym chciała, żeby było jak wcześniej.. teraz już mi nawet nie powie "Skarbie":O

idę się już położyć. Dziękuję jeszcze raz bardzo za odpowiedzi:* dobranoc:) może sobie teraz spróbuje poukładać.. tylko obym nie stchóryzła.. bo boje się mu powiedzieć zebysmy dali sobie czas bez gadania do konca wakacji.. bo boje sie ze jak miną to on mi powie "żegnaj"..

olej go,znajdz sobie innego z czasem! miej godnosc,po co ci taki facet? jak do siebie wrócicie to on cie bedzie zdradzał i odpierdalał na kazdym kroku,bo bedzie wiedział ze i tak i tak mu wybaczysz pfff

jeszcze raz dobranoc wszystkim:* obiecuję być tu jutro:) tzn. dziś, jak się przespie troche..

wierna - dlatego chcę dac spokoj do konca wakacji niech robi co chce a później ustalimy czy tesknimy i czy miłość wróci itp.

Gość sruuuuuu
po pierwsze, jak to sie stalo ze cie zdradzil? po drugie skoro cie zdradzil to nie byliscie chyba az tak szczesliwi, szczesliwi ludzie nie zdradzaja. po trzecie, skoro on wyraznie mowi ze chce byc twoim przyjacielem to nie mozesz mu sie narzucac. po czwarte, uwazam ze powinnas sobie odpuscic. poczekaj na jego ruch, nie narzucaj mu sie.

zdradził mnie na podobnym wyjeździe jak teraz.. zdradził bo pewnie ruchać mu się chciało :O a że tam dupy same wskakują bez niczego do łóżka to pomyślał fiutem i stało się. a co jeśli odezwie się jak bedzie za poźno? To już będzie 3 taki raz.. a czlowiek uczy się na błędach.. i co ja bede starą panną?:O cięgle będę zmieniała facetów czy jak?

Gość asmldal
ile masz lat autorko?

wiecie, co? mam to w dupie kurde jeśli nie potrafił się odezwać w moje urodziny.. i powiedzieć głupie "sto lat" no to chyba faktycznie mu nie zależy, chociaż to do niego nie podobne.. zawsze pamiętał o urodzinach itp. :O no cóż za oknem leje a ja muszę iść do sklepu:O

21 a co?

Gość asmldal
no to wyluzuj z tym facetem wiem ze to trudne ale zycie mas zprzed soba a ty sie przejmujesz chlopakiem ktory cie zdradzil . nie szukaj nic na sile bo masz tak jak widzisz

no masz racje.. coś pomyślę.. póki co lecę do sklepu, bo lodówka pusta:O

wiecie co przydałby mi się chłop do noszenia tych siat z zakupami:O a tak na poważnie to kurczę tęsknię za nim.. i strasznie mi przykro, że nawet nie złożył mi życzeń w moje urodziny..

Gość kowboj w spodnicy
Tak najlepiej to uganiać się za facetem który Cię zdradził i wcale po tej zdradzie nie miał ochoty dalej z Tobą być. Miej troche godności dziewczyno i przestań za nim w końcu latać wszyscy Ci to tutaj piszą a ty czekasz aż dostaniesz \"przepis\" na to jak go odzyskać. W wieku 21 lat zapewne Ci grozi staropanieństwo na ulicy już Cie pewnie palcami wytykają...Sorry no ale krew mnie zalewa jak słyszę młodą laskę, która jest w stanie dla faceta zrobić wszystko, poniżać się , latać za nim jak pies pomimo że on ją zostawia bo tak mu wspaniałomyślny kolego doradził byle by tylko nie zostać starą panną. Daj mu wolność, jeśli Cię na prawdę kocha to wróci!

Gość Pralinka 82
DAJ SOBIE Z NIM SPOKOJ DZIEWCZYNO. JAK FACETOWI ZALEżY TO SIE STARA. a JAK SIE NIE STARA TO SA 2 OPCJE : 1/ NIE ZALEżY MU 2/DUPA Z NIEGO , NIE FACET. JAKI Z TEGO MORAL ??? Z NAJLEPSZYMI żYCZENIAMI:)