Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęśliwy małżonek

mam dość mojej żony, nie mogę na nią patrzeć, nie chą z nią przebywać

Polecane posty

jest dla mnie udręką, totalnie mi zbrzydła, od razu zaznaczam nie chodzi o wygląd, tylko o jej charakter, wypałiła mnie dogłębnie, kocham sie z nią mechanicznie, chcemy mieć dziecko, tylko po to też, nie potrafię jej wprost powiedzieć, obawiam się że to nic nie da a tylko żal pozostanie

Gość nowomistor
one są tak głębokie że aż płytkie :)

Gość Mydło zbrzydło
pasta zzieleniała... wszystko do dupy co nie?

Gość kurde potwierdzam

Gość KOORWA NIECH WAS CHOOJ
ja mam tak z mężem. Moze umowimy ich na spotkanie to sami sobiepojdą i problemu nie bedzie :classic_cool:

Gość chyba miało być
ONI ???

koorva,przystałbym na to gdybym jej nie kochał, jeszcze coś do niej czuję, tkwię w tym chorym więźle małżeńskim, tylko nie wiem jak długo wytrzymam..

Gość zdmuchniety dmuchawiec
a ile po slubie jestescie?

Gość KOORWA NIECH WAS CHOOJ
ciągle to samo co u mnie :D u mnie to jest tak ze go kocham fakt, zależy mi na nim bardzo wiem ze jemu takze ale u nas a przynajmniej z mojej strony problemy zaczely sie w sypialni. To znaczy on ma problem ale udaje ze go nie ma efekt taki ze ja sie wkurwiam i wszystkie niporozumienia z lozka przenosze na dom co wiąże sie automatycznie z jakimis pretensjami. Mam do niego duzy żal jak dla mnie to egoista pieprzony i mysli tylko o sobie ale taki jest tylko w tej kwesti . W innych dziedzinach zycia jest kochanym ojcem i wspanialym męzem.... i tez tak sobie tkwie w tym gownie i nie wiem co robic.

Gość udreczony
Ja też mam mojej dość rozwiodę się z ta małpą mimo wszystko bo mam prawo żyć i mało tego cieszyć się życiem a nie od awantury przez kłótnię do kolejnej awantury z wyzwiskami i pogorszę swoje relacje z dzieckiem mimo że tego nie chce to nie widzę innego wyjścia bo jak ono będzie się patrzeć na takie zachowania to jak bardzo skrzywi się psychika dziecka. Chyba bardziej niż po naszym rozstaniu. Kocham bardzo moje dziecko i zrobię dla niego wszystko co najlepsze ale widzę że życie z moją żoną może mieć zły wpływ na dziecko. więc zlinczujcie mnie jeśli mam zły tok myślenia

Gość inne widzenie
jestem z m 26 lat mnie kusi albo i nie ale kocham młode ciała te kaloryferki i nieśmiałe penisy dotykające mnie w moją kobiecość nie podnieca mnie obwisły brzuch mojego męża i ten stan sześć zer przed kontem też nie chce młode piękne ciało najlepiej żonate bo to problemów nie robi daj się albo oddaj mi się:P