Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

jestescie za kara smierci?

Polecane posty

Gość klawisz-owa
a jednak :)

Gość Anq25
jak nic nie kosztuje? To dlaczego jak prosze pania w piekarni o chleb to wola o kase? hę? żyja jak pączki w masle...wykastrowac, 3 dni meczarni i niech zdycha z glodu.

Gość klawisz-owa
zrozumiałam,że się wygłupiasz

Gość Anq25
Kobiet na kare smierci jest raczej malo, to kolesie sa zazwyczaj pscyholami...a kobiete jakby miala kare smeirci to bym napierw wpuscila jako dajke do tych uprzywilejowanych co siedza "chwilę"...a niech sobie chlopaki poru....:D a potem do szamba ja na palu i niech zdechnie od smrodu.

Gość klawisz-owa
Anq25-spoko.On prowokuje i ma z tego ubaw

A pomyśl co by było gdybyś to ty trafiła do więzienia dla kobiet.... ... nie gadała byś wtedy takich głupot... pamietaj... wybaczac..wybaczac i jeszcze raz wybaczac... niezależnie kto jest mordercą czy chłop czy baba :) wtedy i Tobie Bóg wybaczy :) ;)

Gość klawisz-owa
tak samo byś myslał,gdyby skrzywdzono osobe,która kochasz.Zdolny bys był wybaczyć?

Gość Anq25
Ja bym do wiezienia nie trafila...a jak juz to tylko za nieumysle spowodowanie smierci...rozne sa przypadki...ale za to zazwyczaj jest zawiecha a nie dozywocie...

Gość Anq25
A w o gole co ty robisz na babskim forum? J abym wogole cala patologie w kosmos wyslala...te wszytkie kretynki puszczalskie, te wiecznie narzekajace ze pracy nie ma i pieniedzy na dziecko...a w mordzie fajka ...15 w tym dniu...i tych karasow, burakow co mowia "poszlem" i gdyby nie era komorek to by nie mieli z czego zyc...i zuli co smierdza pod moja brama...cholerni rencisci niby...i panikarzy tez bym w kosmos wyslala...bo mnie irytuja...

Gość klawisz-owa
no,no,nieźle poirytowana:(

Gość klawisz-owa
pa,pa idę spać

Gość Anq25
i moja bylą (od przyslzej środy :)) szefową...ktora kazdej klientce biadoli..jak to drogo i kazda złotowke liczy i w ogole niesprawiedliwosc wedlug niej taka i jej na nic nie stac itp...a smiga furą za kilkadzesiąt tysiaków, nieldugo leci na wkacje do 5* hotelu w egipcie, ma prywatna nauczycielke dla dzieciaka i rzuca komenatrze w stylu ze ona zawsze kupuje markowe rzeczy bo na tanie jej nie stac...po czym kupuje kiecke ktora kosztuje tyle co moja wyplata...ale ona jest taka biedna...

Gość Anq25
ide spac bo na 8 do pracy:(...ale jeszcze tylko 3 dni:D:D:D

Gość koleś git pierdoli zasady
Smarku idz juz spac bo bredzisz:o Zgwałce Ci stara. Zabije. Pocwiartkuje a potem dam psu do zarcia. I co wybaczysz mi to?:o

Co za głupota... Jak najbardziej najcięższe przypadki eliminować ze społeczeństwa! Mówię to o mordercach gwałcicielach itp ale recydywistach. Oni dostali 2 szanse i nic się nie zmieniło to niby dlaczego ja mam ich dokarmiać do końca ich nędznego życia??????????? Do tej pory pamiętam jak byłem w wojsku, mieliśmy stawkę żywieniową 5,60 zł a więźniowie ponad 11 zł i strajkowali bo podwyżki chcieli... Żenada żeby człowiek wypełniający obowiażek wobec kraju był gorzej karmiony niż przestępca. Do tego jeszcze nie muszą pracować jak nie chcą ;/ Pożyczyć od ruskich kawał syberii i wyj... ich stąd niech się męczą, a nie mieszkają jak w hotelu...

Gość tez10
ja jestem za kara smierci dla: -pedofilow w szczegolnosci -zabojcow - gwalcicieli oko za oko zab za zab a dla pedofilow to bym im takie tortury zrobila ze........ az nie wyjawie ....

Gość nika.....
Ja tez jestem za kara smierci. zwlaszcza dla recydywistow. nie ma zmiluj sie. oni nie mieli litosci dla swoich ofiar...

Jestem za karą śmierci pod warunkiem ,że jej wykonanie będzie transmitowane w tv w porze największej oglądalności lub na rynku jak to drzewiej bywało. Wykonywanie jej w zaciszu więziennych cel nie ma aspektu wychowawczego.

kara smierci to dla niektórych tylko akt łaski :O pozatym mozna niewinnego zabić. Ja bym proponiowała obnizyc poziom więzień, niech nasze podatki na tych popapranców nie idą! niech sami zarobią na chleb... do kamieniołomów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!