Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

jestescie za kara smierci?

Polecane posty

Ja równiez jestem przeciwna takiemu karaniu! Nawet najdziksze zwierze ma prawo życia, ale wtedy jest w specjalnych rezerwatach bądż uniemozliwia mu się czynienie zła. A dwa kurde, co to za kara gdyby zabijali??To uwolnienie od odbycia kary, ucieczka przed winnościa.Bardziej boli 25 lat menczarni,kastracja, ślepota itp.itd\.niz wysyłanie na drugi brzeg!

Gość Anq25
tak, pod warunkiem ze bedzie bolesna i dluga. Kara smierci ma ten plus ze oszczedza sie ogrom pieniedzy...z jakiej racji mam z moich podatkow placic za utzymanie jakiegos poje....?!? Kuzwa ludziom normalnym na czynsz nie starcza a taki ma dozywotnio pokoj, TV, zero pracy i zarcie za free....a po jakims czasie juz nawet nie odczuwa męki z tytułu zamknięcia bo najzwyczajniej w swiecie sie przyzwyczaja bo takie jest jego zycie i juz. Kara smierci byla by oszczednoscia miejsc w wiezieniach no i ukróceniem trzymania na sile na tym swiecie degeneratow. Minusem kary smierci jest to ze jest szybka i bezbolesna...co to za kara? tak naprawde to chyba dla nich lepsze wyjscie niz odsiadka... Co innego bolesna kara i bol proporcjpnalny do przewinien...

nie zgadzam sie. jesli wiedzieli o konsekwencjach, to jest ich wina. to tak jak idziesz plywac w niedozwolonym miejscu. ryzyko na wlasna odpowiedzialnosc.jesli utoniesz, to twoja wina, ostrzezenie bylo wyrazne. milosierdzie... hehe gdyby system prawny opeiral sie na milosierdziu to polowa ludzkosci by zginela z rak psycholi :)

Gość Anq25
Kur...tylko dlaczego ja mam placic za wasza chec miłosiwerdzia...i tak taki co ma dozywocie bedzie do konca zycia siedzial za murami wiec o jakiej drugiej szansie wy mowicie? Ci co by ewentualnie byli na kare smierci posylani to ci co obecnie maja dozywocie (czyli bilet do paki bez powrotu)

BZDURA. ktos taki nie zasluguje na zaden szacunek. to bylo jego prawo wyboru. czy nie sadzisz ze poprzez swoja postawe zabierasz mu prawo do podejmowania wlasnych decyzji? :)

jakie ty filmy ogladasz facet..? :) idz do prawdziwego wiezienia. znam kilku policjantow.

Gość klawisz-owa
Na 100% mają TV i kafelki a czarny chleb i kawa to już tylko w piosence.

Może jeszcze powiecie że mają oddzielne pokoje :D :D :D ... prawda jest taka że cała masa tych osobników tam siedzi i pierdzi... a śpią na ziemi :( :( i czuc od nich potem.... TO JUŻ JEST WYSTARCZAJĄCA KARA!!!!!

Gość klawisz-owa
wygłupiasz sie i tyle.Nie wierze,że jesteś tak głupi jakiego tu udajessz.

Gość Anq25
tej nawet jezeli kawa i chleb (co za bzdura...wiesz ile wynosi koszt utzymania JEDNEGO więznia? Rocznie ok. 23000zł.....do tego dochodzi wyplata dla wieznia jezeli pracuje na terenie zakaldu karnego dl a jego dobra (ja pier...oni powinni miec w obowiazku pracowac a nie ze maja sluzbe i to za darmo!). Zgodnie z prawem skazanemu przysuguje posilek na 2600kcal dziennie...mlodocianym 3200... Więzienne menu Oto co wczoraj jedli więźniowie na Piaskach: - śniadanie - zupa mleczna z makaronem, kawa, cukier, chleb, masło roślinne, powidła, jedno jajko. - obiad: zupa fasolowa, gulasz z wątróbki, kasza, surówka z pora i jabłka. - kolacja: kiełbasa zwyczajna - 105 gram, masło roślinne, chleb, herbata i jabłko.

Gość Anq25
poza tym za ta kawe i chleb tez ktos musi zaplacic