Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 787878787

ale dziadostwo, kazdy zyje sobie, nawet nie ma z kim pogadac

Polecane posty

Gość 787878787

mam takich znajomych i przyjaciol ze musze pogawedki szukac na jakims anonimowym forum, ubostwo :o

Gość ciekawy_zycia_
ja nie mam w ogole przyjaciol i znajomych i jakos sobie daje rade choc samotnosc mi naprawde bardzo doskwiera

to napisz do jednego ze znajomych skoro tyle masz i zapytaj czy moze ktos ze mna pogada,ale raczej o tej porze wiekszosc juz spi,mimo ze sie weekend zaczał!!

Gość no i sobie pogadajcie

Gość 787878787
kazdy udaje ze jest zajety ale tak naprawde ludzie maja sie kompletnie w dupie. odzywaja sie do ciebie tylko wtedy jak ICH ktos w dupe kopnie (bo takimi sa chujami) i nie maja z kim gadac, albo jak czegos potrzebuja.

Gość 787878787
jak ktos mi powie ze "takie czasy" to ja odpowiem gowno prawda, to tylko i wylacznie zalezy od ludzi. A wsrod tych ktorych ja znam- same interesowne chuje, nie ma przyjazni, sa tylko ludzie z ktorymi tymczasowo spedzamy czas.

Gość 787878787
Wystarczyly 2 miesiace w czasie ktorych musialem opuscic swoich "przyjaciol ze studiow" a kokretnie z roku i z grupy aby przekonac sie co tak naprawde warta jest przyjazn. Ludzie mnie nauczyli-badz bezduszny i nie wiaz sie emocjonalnie z nikim

no taka prawda...umiesz liczyc,licz na siebie;/ wiesz mi czasmi obcy ludzie pomoga niz przyjaciele:/

Gość ciekawy_zycia_
jesli cie to jakos pocieszy to od 2 lat nie rozmawialem z nikim procz z paroma osobami z pracy. Przez moja byla stracilem przyjaciol i znajomych. Dzisiaj jestem totalnie sam. Nie mam sie do kogo odezwac. Nie zalamuje sie jednak bo licze, ze w przyszlosci na mojej drodze pojawi sie osoba, przyjaciel. Prawdziwy przyjaciel :) Glowa do gory ;) Nie jestes osamotniony :D

Gość 787878787
wierna dobrze gadasz, sam sie o tym przekonalem, czasami ludzie ktorych widzialabys ostatnich w kolejce chetnych wyciagnac ci reke nagle ku twojemu zaskoczeniu stoja w niej pierwsi i w zyczliwy sposob wyciagaja cie z jakiegos bagna

ja mam przyjaciół,ale wiesz jak oni cos chca to okej,alejak ja to juzcie nie widza:/ to jest najgorsze;/ ciesze sie ze nie jestem sama jak ty,chociaz tyle,bo samotnosc jest najgorsza co moze człowieka spotkac:/

Gość 787878787
tak tylko wiesz czasami mozna tak stracic kupe lat czekac i czekac i podniecac sie tym ze cos MOZE KIEDYS OD ZYCIA DOSTANIESZ, tak jak slepe dziecko na kalejdoskop

Gość 787878787
pamietajcie wszytsko w "towarzyskim zyciu" jest zajebiscie i ok do czasu jak sie kolka kreca a gnojowoz jedzie powoli dalej, ale wystarczy ze wpadnie w dziure a kupa z lajnem sie rozleci. tak samo z ludzmi wszystko ok dopoki palcem w bucie nie musza kiwnac, a wy jestescie tylko dodatkiem do ich zycia i tak jak sie w nim pojawiliscie tak samo szybko mozecie zniknac i nikt o was nie bedzie pamietac

Gość 787878787
nie gadaj glupot, kazdy oczekuje czegos od zycia, ja tez nie zamierzam poprzestac na jeczeniu na tym forum.

Gość chłopak z bagna
wszystko o czym piszesz 787878787 to prawda. też mam tak. Niby są koledzy/przyjaciele, ale jak przychodzi co do czego to sorka nie mam czasu bla bla. Trzeba się jakoś z bagna wyrwać, ale jak...

Gość a ja tam sama
odsuwam sie od ludzi ,bo nie chce by niezapowiadani do mnie wpadali. mąż pijak i dlatego wole nie nie lubię też niec wielu znajomych, bo ludzie sa zazwyczaj wredni i rozmawiaja z tobą by uzyskać informacje do plotek z innymi najlepszy przyjaciel to mążczyzna, ale tego już dawno stracilam

Gość motomysz z marsa
dlatego ja nie ufam nikomu nawet tzw "przyjaciolom", co jak co ale juz sie nie dam wydymac wiecej w zyciu