Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie wiem co to

mam 44 latai chcę sie podobać

Polecane posty

Gość już nie wiem co to
tak rolki sa dobre, ale wiesz ja zazwyczaj wchodzę na gorkę i sobie zjezdżam, więc nie wiem czy cos mi się tam spala , ale wiatr we włosach to też cos

jest tylko jeden sposob zeby w \"starszym\" wieku miec ladna sylwetke, a mianowicie malo jesc (i to obojetnie czy marchew, czy schabowe, jogurt, czy kartofle)...i, jak najwiecej sie ruszac. wszystko inne to szarlataneria. i jeszcze jedno - nie przez tydzien czy przez 2...cala reszte swego zycia. jesli zdarzy sie jakas okazja czy przymus zeby pojesc wiecej (swieta, wesela, itd) to po tym szalenstwie przez nastepne dni jeszcze o troche zmniejszyc porcje przyjmowanego pozywienia. jak widzisz, sposob bardzo prosty, wymaga tylko duzo dyscypliny wlasnej...ale to jest juz w twoich rekach. Powodzenia!

Gość ooIga
skoro to nie podszyw, to sam widzisz, że mam podstawy pisać o wychwalaniu sexu :) aż mnie zaintrygowałeś tym nie powtarzalnym, jak dla mnie napisałabym łącznie

Gość już nie wiem co to
właśnie myslę o odstawieniu słodyczy, ale to jest bardzo cięzka decyzja

Gość ooIga
trzymajcie się. ja zmykam 🖐️

Gość ooIga
thx Babinicz. Ja mam jak zwykle 18 :D. A dzieciaki mam w liceum tylko dlatego, że wcześnie zaczęłam oczywiście ;) 🖐️

Gość już nie wiem co to
osz... łotr jeden schzdzki sobie na moim topiku urządzac!

Gość już nie wiem co to
ups 8.47

Gość jest nadziejaaaa
Pewnie ze mozesz sie podobac, a co za roznica czy masz tyle czy tyle? masz watpliwosci bo nasz kraj jest przestarzaly w podswiadomosci, przeciez w twoim wieku to trzeba juz siedziec w fotelu i na drutach robic! Oczywiscie wedlug naszych babek i ciotek ktore jeszcze kreuja taki poglad! Wez sobie za przyklad chocby gwiazdy holywood taka Sarah Jesica Parker lub Salma Hayek. ( i zaraz nie mysl ze to sa gwaizdy maja kase i moga wszystko) to sa kobiety w towim wieku, a dbaja o siebie poprzez dobra diete (dobre odzywianie) uprawianie sportu, bieganie, basen, oczywiscie potrzebny tez jakis kosmetyk, nie zaraz taki za 100000, ale odpowiedni do twojego rodzaju skory i wieku, polecam Olay, chodz musisz troszke wyprobowac ktore sa dobre dla ciebie, uloz sobie z gory terminarz ze np co 2 m-ce bedziesz chodzila do fryzjera, co miesiac do kosmetyczki. Kiedy staniesz sie bardziej zadowolona inni to tez zauwaza, pozdrawiam

Gość jest nadziejaaaa
wlasciwie teraz tak dokladniej przeczytalam post i widze ze chodzi ci raczej o zzucenie wagi, no wiec kochana ruch, ruch i tylko ruch! Czemu nie basen?? 3 x w tyg przez 1 m-c i juz masz 5kg mniej! A smiesza mnie kobiety ktore mowia chce schudnac, ale nie to nie wchodzi w gre (czyli ruch) Pamietaj to ty decydujesz jak wygladasz!

Gość akademiczka..
jestem w podobnym wieku i dla faceta potrafilam sie odchudzic. stosuje wlasna diete. kazda z nas ma inne predyspozycje do tycia i do chudniecia. moja kolezanka szybko tyje gdy jest zdenerwowana ma zyciowego dola a ja odwrotnie szybko chudne. potrafie jesc tylko z koniecznosci. najlepiej uzupelniam braki zywnosciowe plynami. woda mineralna sokami warzywno-owocowymi muslami. koniecznie jem mieso. ot cala moja dieta. robie tez badania lekarskie na wszelki wypadek.

Gość juz nie wiem co to
jestem dosć aktywwna, ale wolalabym coś zmienic w diecie, kolezanka intensywnie ćeiczy i zapedzila się w kozi róg, jak przestaje natychmiast tyje i to solidnie. akademiczka - piszesz ze jesz mieso, a dlaczego sądzisz, że ono powinno sie znaleźć w diecie? ja raczej staram sie go właśnie nie jesć

Gość nxasbxc
Jestes ogolnei mało inteligentna,bo o zrzyceniu paru centymetrow w pasie napisałas na forum uczuciowym lub na Fitness, masaże, joga i inne lub na forum dotyczacym diet.

Gość juz nie wiem co to
nx.... nie bardzo wiem o co tobie chodzi, ale to nic

Gość nxasbxc
już nie wiem co to kobieto,zmien forum

Gość nxasbxc
już nie wiem co to chodzi moi o to,ze powinnas ten swoj temat napisac na forum F"itness, masaże, joga i inne"lub na forum "Diety" a nie na forum uczuciowym. Co wspolnego ma zrzucenie paru kilogramow z uczuciami?

Gość baarbapapa
jak to co? Będzie bardziej ponętna, więc ktoś zapłonie ku niej uczuciem :D ;)

Gość nxasbxc
ale zeby stac sie ponetna i pisac o uczuciach trzeba najpierw pozbyc sie tych uciazliwych dla autorki kilogramow :-) wiec na razie to forum nie jest dobrym wyborem :-)

Gość juz nie wiem co to
jesli tobie przeszkadza to co piszę to po prostu nie czytaj, myśle, że to reż jest wyjście

Gość nxasbxc
już nie wiem co to :-) mnei to nei przeszkadza,ale lepiej dla ciebie jakbys sie okazała bardziej inteligentna ,bo piszac tutaj,na tym forum o zrzuceniu kilogramow dajesz swiadectwo niskiego intelektu :-) Przez to mozesz duzo stracic u tych,u ktorych mogłabys duzo zyskac :-)to na tyle.

Gość lilaaa48
no co wy - 44 lata to stara baba, której nic już nie pomoże - przecież ona już jest w okresie klimakterium, na pewno ma zwiodczałe ciało, pełno zmarch, jest otyła, siwa też na pewno - żaden fajny ciuch jej nie pasuje - o jakim podobaniu mowa. nie przesadzajcie - w domu niech siedzi i szydełkije...

Gość prawie50
W życiu nie odchudzałabym się dla faceta.Dbam o zdrowie,mam fajną figurę,ale robię to tylko dla siebie!!!!!

Gość już nie wiem co to
czy ja napisalam, że chcę sie odchudzic dla faceta? proszę spojrzcie na temat co do mojej inteligencji to zostawie bez komentarza szkoda , ze jestem osobą publiczna i nie mogę wkleic swojego zdjęcia, no ale nawet gdybym to zrobila, to i tak większośc z osobek wypowiadających sie tu powiedzialaby, ze to nie ja chciałabym byście uwaznie przeczytali pierwsze zdania mojej wypowiedzi i moze sie do niego ustsunkowali

Gość akademiczka...
to ja pisalam ze odchudzilam sie dla faceta bo zaproponowal mi urlop na jachcie. od razu wyobrazilam siebie w stroju do opalania sie. schudlam tyle aby zmiescic sie w fajny stroj i nie miec piwnego brzucha. a na to stosuje espumisan i jest git. mieso trzeba jesc bo to zbiornica wapna. w moim wieku nalezy odstawic picie mleka. nabial tez nie kazdy jest zdrowy. nie jem pieczywa i slodyczy /ciastka cukier miod/ z tluszczy tylko olej kukurydziany. nie wiem dlaczego ale tak gdzies wyczytalam. no i ryby morskie sa zdrowe. czasami troche sobie pofolguje na przyjeciach. wszystkiego jem malo. powodzenia i smacznego.

Gość ha.ha.ha.
.06.2009] 07:06 już nie wiem co to czy to normalne, że w moim wieku mam jeszcze takie aspiracje, moze jestem jakaś niedojrzala emocjonalnie? jak w tym wieku pozbyć sie zbędnego tłuszczyku bez wielkich wyrzeczeń i gimnastyki mam 166 cm 93- 80-100 może należałby wykluczyc z diety jakis produkt, bo w tym wieku podobno nie wszystko sie dobrze trawi 08:02 [zgłoś do usunięcia] mmmmmoooooooooo pewnie za mało bzykanka 08:04 [zgłoś do usunięcia] ooIga w tym wieku należałoby raczej się poruszać, żeby przyspieszyć przemianę materii. Co byś powiedziała na basen? 08:06 [zgłoś do usunięcia] mmmmmoooooooooo sex jest przyjemniejszy 08:08 [zgłoś do usunięcia] już nie wiem co to mało bzykanka, pewnie tak bo wymieniłam łozko sypialniane na narożnik w salonie basen nie za bardzo wolałabym jednak cos zmienić w diecie 08:08 [zgłoś do usunięcia] A.Babinicz_ ja tez mam 44 i sie ruszam 08:10 [zgłoś do usunięcia] ooIga organizm i tak ma mniejsze zapotrzebowanie na kalorie, a do tego przyzwyczaisz go do jeszcze mniejszej ilości kalorii w diecie i zrobi się z tego błędne koło. No to może rower? 08:11 [zgłoś do usunięcia] już nie wiem co to a rower to jest na porządku dziennym 08:11 [zgłoś do usunięcia] A.Babinicz_ jakem Babinicz :tylko seeeeeeeeex!!!!!!! 08:12 [zgłoś do usunięcia] ooIga o, to może tak: rowerkami w plener i sex na łonie natury.. 08:13 [zgłoś do usunięcia] A.Babinicz_ kobietka w tym wieku kwitnie od milosci !!!!!! wiem cos na ten temat,nie koniecznie zona 08:13 [zgłoś do usunięcia] już nie wiem co to no tak ,ale muszę poszukać ofiary do tego sexu, bo tan co leży w mojej sypialni już sie nie nadaje 08:14 [zgłoś do usunięcia] enamorada enamorada@tlen.pl Kobieta w kazdym wieku kwitnie od milosci http://enamorada.powiedz.to "(...) nasz swiat niby-globalny, jest w gruncie rzeczy planeta wielu tysiecy najrozniejszych i nigdzie nie spotykajacych sie prowincji. (...) dla wiekszosci mieszkajacych tam ludzi rzeczywisty swiat konczy sie na progu ich domu, na krancu ich wioski, najwyzej na granicy ich doliny. Swiat dalej polozony jest nierealny, niewazny i nawet niepotrzebny, natomiast ten, ktory mamy pod reka, urasta nam do rozmiarow wielkiego i wszystko inne przeslaniajacego kosmosu." (R. Kapuscinski, "Heban") 08:15 [zgłoś do usunięcia] pani Pelagio czy pani jeszcze moze? 08:16 [zgłoś do usunięcia] kwitnie ale jak sie romans konczy to przekwita 3 razy szybciej wiec nie wiem czy sie oplaca 08:16 [zgłoś do usunięcia] ooIga Hm.... no tak ,ale muszę poszukać ofiary do tego sexu, bo tan co leży w mojej sypialni już sie nie nadaje A.Babinicz_ kobietka w tym wieku kwitnie od milosci !!!!!! wiem cos na ten temat,nie koniecznie zona DAleko szukać chyba nie musisz 08:16 [zgłoś do usunięcia] już nie wiem co to moze nam powiedzieć 08:17 [zgłoś do usunięcia] już nie wiem co to ale wirtualny sex nie jest ok 08:18 [zgłoś do usunięcia] A.Babinicz_ enamorada......ale nie kazda to docenia w pewnym wieku....... 08:19 [zgłoś do usunięcia] ooIga świat jest mały, skąd wiesz czy ten pan nie jest twoim sąsiadem z naprzeciwka? 08:19 [zgłoś do usunięcia] A.Babinicz_ ooch....oolga...... 08:21 [zgłoś do usunięcia] już nie wiem co to bo naprzeciwko mam okno i drzewo jedno drzewo mam w sypialni, zyje tylko dzieki podlewaniu 08:21 [zgłoś do usunięcia] ooIga cichaj Babinicz, ja ci tu randkę nakręcam Twój występ za chwilę, jak już kobitka złapie przynętę 08:26 [zgłoś do usunięcia] A.Babinicz_ oolga......ja juz nie chce randek czy tez randkow 08:27 [zgłoś do usunięcia] ooIga takie peany na rzecz seksu tu wyśpiewujesz, a randków nie chcesz? Erotoman-gawędziarz nam sie trafił? 08:28 [zgłoś do usunięcia] sąsiad na kawe zawsze mozna sie umówic

Gość desert
a po co te wklejanki i dla kogo?