Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie wiem co to

mam 44 latai chcę sie podobać

Polecane posty

Gość już niw wiem co to
ha ha ha co to było? przyjechałam sobie z kilkudniowego wypoczynku, patrzę a tu takie dziwy a co do moich dylematów, to po moim powrocie stwierdzam. że naprwde warto się angażować w swoj wygląd to co zobaczylam na plażach podniosło mnie na duchu względem mego wyglądu

Gość co zobaczylas na plazach
oprocz kaszalotow i waleni? :classic_cool:

kobieta moze podobac sie w kazdym wieku. nie bierz sobie do serca tych wszystkich uszczypliwych komentarzy. polecam strone dieta.pl i diete dukana, poczytaj sprawdz. bez wiekszych wyrzeczen schudlam tam 10 kg. na forum sa panie i duzo starsze od ciebie. pozdrawiam cieplo!

Gość już niw wiem co to
młode dziewczyny z duża nadwaga , ktorych ciało wylewało się ze zbyt małych strojow kapielowych, masakra no , oczywiście nie wszystkie

Gość tez tak mam...
bo to jedyna miejsce gdzie mozna sobie pouzywac do woli bez skrepowania.

Gość już nie wiem co to
nie wiem czy dawniej nie zwracałam na to uwagi, czy rzeczywiście młodzież byla zgrabniejsza? a wracajac do mojej osoby to pływanie, długie spacery, wizyta w Caskader Park wprawily mnie w doskonały nastroj No wiec miłego wypoczynku, bo mój jeszcze potrwa dość długo!

Gość malowana kobita
Myślę, że wiek nie ma nic wspólnego z tym, czy chcemy sie komuś podobać, czy nam to wisi. Ja , choc mam musz troch wiecej niz trochę lat, tez chcę się podobac. Lubię jak ludzie zawiszaja na mnie wzrok. Kobiety i meżczyxni o miłej, dobrej prezencji mają łatwiejsze zycie ( sprawdzone i udowadnione). Też szokuje mnie wyglad niektorych młodych istot, otyle, bez gustu, wulgarne, jest ich bardzo duzo.

Gość tez tak mam...
zaowazcie ze wiekszosc mlodych ludzi stoluje sie w pubach pizzeriach. jedza nadmuchane buly ociekajace majonezem i sami tez tak wygladaja. niezdrowa zywnosc oferowana jest na kazdym rogu w miastach. oni nawet nie maja czasu aby sobie ugotowac. zreszta tak nastala moda. spotykaja sie przy piwie i przegryzaja cos co tuczy zapycha i zamula.

Gość nieuważnie czytam
styl życia każdy wybiera sobie sam, sylwetkę zazwyczaj też, ale dlaczego wiele młodych kobiet kupuje zbyt małą odzież i tłuszcz się z niej wylewa?

Gość sebumm
a dlaczego zbyt wiele kobiet po 40 ubiera sie jak 17 latki... To,ze kobieta po 40 ma super figure nie oznacza,ze musi ubierac sie jak je corka czy nawet wnuczka.Teraz kobiety po 40 z super figura moga sie ubrac naprawde szykownie,wygodnie i elegancko.Ubiór trzeba dostosowac nie tylko do figury,ale takz edo wieku i trzeba po 40 miec wiecej gustu.

Gość safdfvcvbbcbc
Monica Bellucci też ma tyle lat, a jak wygląda! Nie odstaje urodą od najpiękniejszych 20-latek.

Gość sebumm
safdfvcvbbcbc owszem,ale Ona ubiera sie stosownie do swojego wieku i jest elkegancka a nie odgrywa małolaty.

Gość safdfvcvbbcbc
Jasne, ubiera się z klasą.

Gość ksennaaa
Idz do programu "chce byc piekna" :P

Gość safdfvcvbbcbc
Zresztą jak dla mnie tandetne ubranie, solara, tipsy nie podobają się tak u 40-latki, jak i u 20.

44 lata panno to już nie czas na folwarki fizyczne , chyba ze masz pełno kasy i chcesz zrobić z siebie sztuczną lalę :)

Gość już nie wiem co to
czytam Wasze wypowiedzi i zastanawiam się nad ich sensem, pragne z nich wyłapać jakieś rady zdaję sobie sprawę ze swojego wieku, ale czuje się naprawdę młodo i fajnie mi z tym nie pozwalam sobie na zapuszczenie sadla, bo sama sie z nim źle czuję, jestem bardzo sprawna fizycznie i niejedną małolatę mogłabym zagiać jeszcze nigdy nie skorzystałam z salonów upiększających i nie mam na to ochoty ubieram się stosownie do sytuacji, latem na plaży na luzie, na specjalne okazje klasycznie, praktycznie się nie maluję a to, że nie chcę dolaczyc do grona moich koleżanek ktore nie mogą butów zawiązac bez trzymania....., to chyba nic złego lubie, gdy ludzie dziwią się ile mam lat i śmieję się, gdy każą mi pozdrowić tatusia( patrz - mojego męża) kocham życie , a ono kocha mnie, szczególnie teraz , gdy piekne lato pozwala rozwijać się nie tylko kwiatom

Gość ja teżmam 44
lata i zazdroszczę wigoru. Należę raczej do kobiet lubiacych dom, dbających o swoje obowiazki, nie specjalnie zastanaiwam sie nad swoim wygladem. Nie wiem jaka jestem, ale też mi dobrze. Choć szczerze mowiac, troszke zazdroszczę tym przebojowym 40 - stkom.

Gość już nie wiem co to
Myślę, że wiek nie jest problemem w wielu sprawach, najważniejsze to jak się czujemy Pewnie zawsze tak żyłaś i dlatego nie szukasz w zyciu innych rzeczy

Gość takie tam duperele
A ja mam 42 lat, ubieram się w stylu młodzieżowo-wysublimowanym i nikomu to nie przeszkadza. Kiedy patrzę na niektóre "babcie" w moim wieku, kopara mi opada :( Ale w końcu o gustach się nie dyskutuje. A z tym basenem fajny pomysł, zerżnę go. Zerżnęła bym jeszcze kogoś ale nie ma kogo :D

Gość już niw wiem co to
ups

Gość no moja droga
Mając 44 lata to należy już właściwie wnukami sie zajmować, a nie o podobaniu myslec Moja mama ma 45 i raczej nie zajmuje sie takimi głupotami. Dba o nas, tak mysle powinno być w tym wieku!

Gość zatrwożona niewiasta z miasta
a ja mam 100 i zadziorna jestem

Gość katastrofa....
ja mam 58 jestem na emeryturze i dopiero teraz wiem ze zyje tylko dla siebie. mam wspanialego kochanka z ktorym spedzam kazda wolna chwile kiedy nie mysze zajmowac sie domem mezem i wnukami. mam ich juz po dziurki w nosie i nie zamierzam zrezygnowac ze swoich przyjemnosci. spotykam sie z kolezankami z naszej-klasy i wszystkie zbuntowalysmy sie przeciw rodzinie myslacej ze tylko oni sa najwazniejsi. na wszasy i do sanatorium jezdzimy same aby kozystac z urokow zycia. nie mam zamiaru siedziec w 4scianach i czekac na pomoc dzieci. sama ich zapraszam na obiady kiedy ja mam na to ochote i przypilnuje wnuki kiedy mnie to odpowiada. dla dzieci rodzice beda zawsze starymi bez wzgledu na wiek ktorzy musza tanczyc tak jak oni zagraja a wlasciwie juz tylko siedziec na przyslowoowym bujaku i czekac na smierc.

Gość katastrofa....
ubieram sie w tych samych butikach co moja corka. mam ladniejsza figure od niej wiec wszystkie ubrania lepiej leza na mnie niz na niej. moj ziec powiedzial mi to wprost a corka byla na niego zla. ot kobieca zawisc.

Gość upssssssssssss

Gość już nie wiem co to
no i ponownie zakonczył sie moj kilkudniowy wypoczynek, dodam ,ze bardzo intensywny fizycznie rower, plywanie, długie spacery skorzystałam z Waszych porad i odstawilam słodycze, nabiał i rzeczywiście efekty sa dość widoczne( jadłam baarrrdddzzzooo duzo słodyczy) pochwalę sie, że kupilam sobie spodniczke rozmiar 27, zazwyczaj kupowałam 30 lub 29, tak że do radości z wypoczynku dolączyła radość ze zmniejszenia gabarytów jedno tylko mnie martwi, że mój mąz nie podziela mojej radości, no coz najważniejsze dla mnie jest moje samopoczucie, a ono jest doskonałe

Gość już nie wiem co to
a ty jestes imbecyl i nic ciebie nie poratuje panie Złoty

Gość już nie wiem co to
biedny człowiek, wspólczuje serdecznie

już nie wiem co to Bardzo Ciebie przepraszam uniosłem się :( proszę wybacz mi :(