Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stresioorka

Poranne mdłości- po ilu dniach od zapłodnienia? help

Polecane posty

Gość Stresioorka

j.w. czy to możliwe ze pojawiają się już po tygodniu? Panikuję, biorę tabletki, ale na początku czerwca brałam antybiotyk, podobno nie powinnam robić przerwy, a ja zrobiłam i boję się, że poziom hormonów był niski no i ... dziwnie się czuję, może to tylko w mojej głowie :-O :(

Gość Stresioorka
błagam odpowiedzcie czy to możliwe już po tygodniu :(

Gość agua
wszystko jest możliwe. ale raczej to twoja psychika , stresujesz się i wyszukujeszu siebie objawy.

Gość Stresioorka
ale po raz pierwszy mam takie przeświadczenie, że TO się stało, że jestem w ciąży. Nigdy nie panikowałam, ale poczytałam sobie niestety jak to właśnie się wpada w sytuacjach kiedy regularnie się bierze tabletki, ale i antybiotyk i nagle się okazuje, że kuku... :-O

A zrobilas przerwe i nie dostalas krwawienia?? Moze zrob test jesli minal odpowiedni czas (okolo 2 tyg) wtedy bedzie wiadomo

Gość Stresioorka
dostalam krawienie w przerwie y 13 czerwca zdaje sie. Chodzi mi o to ze ze wzgledu na antybiotyk chyba nie powinnam tej przerwy robic, wlasnie po to, zeby byl staly poziom hormonow we krwi. No i pozniej normalnie zaczelam nowe opakowanie i kochalam ze swoim facetem. To bylo tydzien temu, a teraz dziwnie sie czuje, mdli mnie i pobolewa mnie lewy jajnik :-O

Gość abcabacabc
nierealne zebys po 7 dniach miala juz objawy ciazy!moim zdaniem schizujesz :)

Gość Stresioorka
no schizuje schizuje...chociaz nie wydaje mi sie zeby akurat bol jajnika mogla psychika wywolac. Po prostu wyrzucam sobie ze trzeba bylo do konca m-ca robic to w gumce i nie byloby stresu, a nie, na zywiol :-O

Gość Stresioorka
normalnie nie mogę przestać o tym myśleć jesssuuuuu :-O

Gość abcabacabc
bol jajikow moze byc z innego powodu mnie ntez czasami boli! Glowa do gory jak sie tak stresujesz to zrob test z krwi:)

Gość Stresioorka
dzieki za pocieszenie 🌼 co do testu to nie wiem czy przeżyłabym oczekiwanie na wynik :D może jakoś doczekam do końca opakowania, najwyżej osiwieję do tej pory. Właśnie sobie uświadomiłam jak bardzo nie chcę mieć obecnie dziecka...

Gość abcabacabc
bedzie dobrze! :)

Gość Stresioorka
czemu mnie tak ten jajnik boli :(:(:(

Gość curry
w 4 do 6 tyg po zaplodnieniu

Gość abcabcabc
nie poanikuj mnie tez zcasem nboli jajnik

Gość Stresioorka
abcabcabc- ale mnie się to właśnie jeszcze nie zdarzyło odkąd biorę tabletki, czyli ponad rok i dlatego mi się to nie podoba... sorry za lamenty ale raczej nie mam z kim pogadac o tym.

Gość abcabcabc
i nie marudzisz, ja tez mam zcasem schizy i sie streusje przy braniu tabletki czy np na bank tabletke polknelam czy nie wleciala do szklanki itp :)

Gość Stresioorka
ale to jest właśnie takie charakterystyczne kłucie w lewym jajniku, czytałam że tak jest czasami jak się zagnieżdża. O ile niedobrze mogło mi być ze stresu, to tego już sobie nie wmawiam. Nie jest to też historia w stylu "chłopak dotykał mnie przez majtki- czy mogę być w ciąży"... i wiadomo, że tabletki nie dają 100% pewności, więc wszystko jest możliwe. Czuję się do dupy psychicznie i fizycznie :( ale nikt mi tutaj nic nie wywróży, wiem o tym. Odczekam jakiś tydzień i zrobię test :(

Gość abcabcabc
ale lepiej rob z krwi bardziej wiarygodny

Gość Stresioorka
o takim myślałam, dzięki

Gość abcabcabc
bedzie dobrze:) zobaczysz

Gość tunnia
Ja sądze dziewczyno (stresiorka) ze wogole jestes nieodpowiedzialna za to co robisz. Zawsze gdy sie uprawia seks jest mozliwosc zajscia w ciaze! Co z ciebie za kobieta ktora niedopuszcza do siebie mysli ze moze byc w ciazy! i jeszcze do konca chce wybrac leki antykoncepcyjne zamiast pojsc do lekarz i stwierdzic ewentualna ciaze. Powinnas sie pozadnie zastanowic zanim znow rozlozysz nogi...

Gość no tu jest wyjaśnione
Tunnia i po co wygrzebujesz temat sprzed 2 lat ponad? :O