JajaWywalonė 23 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Najpierwej test. Muszę wiedzieć zanim odejdę, czy jesteśmy dla siebie stworzeni. Jesteście. Sprawdziłam i was blogoslawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 5 Napisano 1 godzinę temu Ja nigdzie nie odchodze, bo jestem uzalezniony od kafe jak Elcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 691 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, KochamElcieëé napisał: Ja nigdzie nie odchodze, bo jestem uzalezniony od kafe jak Elcia. ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 104 Napisano 1 godzinę temu no ale po co pisac jak potem tego nie robia, jeszcze sie woza, mozna lac po łbie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 5 Napisano 1 godzinę temu Poza tym jestem tu dla Seven, bo jak mnie nie ma to wypytuje o mnie i tęskni xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glossy Mist 14 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Zero cukru napisał: Najpierwej test. Muszę wiedzieć zanim odejdę, czy jesteśmy dla siebie stworzeni. Nie rozumiesz, gdy ktoś ci mówi „spadaj”? Odwal się i nie cytuj mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 23 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, KochamElcieëé napisał: Poza tym jestem tu dla Seven, bo jak mnie nie ma to wypytuje o mnie i tęskni xD. Czysta kurtuazja. Nie przywiązuj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 5 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JajaWywalonė napisał: Czysta kurtuazja. Nie przywiązuj się. Przywiązalem się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 691 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: no ale po co pisac jak potem tego nie robia, jeszcze sie woza, mozna lac po łbie? Dlatego wlasnie ja jeszcze nigdy nie napisałam że odchodzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 23 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, KochamElcieëé napisał: Przywiązalem się. Jak pies do budy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 5 Napisano 1 godzinę temu Ja chciałem odejść, ale nie potrafię. Prędzej strace praawictwo niż stąd odejde. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 5 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JajaWywalonė napisał: Jak pies do budy Na szczescie siedząc tutaj teraz gram w gierkę i wbijam poziomy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 104 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Dlatego wlasnie ja jeszcze nigdy nie napisałam że odchodzę. chociaz jakas spojnosc, jestes bardziej meska niz niezrownowazony facet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 5 Napisano 1 godzinę temu Ja mam wylane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 104 Napisano 1 godzinę temu to zaleta bo dobrze miec zarowno meskiej jak i zenska energii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 5 Napisano 1 godzinę temu Stąd się nie da odejść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 443 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Glossy Mist napisał: Nie rozumiesz, gdy ktoś ci mówi „spadaj”? Odwal się i nie cytuj mnie. Wiem, że tak naprawdę chcesz, żebym cię brał na styrcie aluminium. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 5 Napisano 1 godzinę temu Nie wchodzę tu jak jestem na spacerze albo robie questy w gierce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 104 Napisano 1 godzinę temu mozemy pospamowac Tuskowi co wy na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 5 Napisano 1 godzinę temu Oki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 443 Napisano 1 godzinę temu Gina, to tylko z innymi chcesz o mnie gadać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 104 Napisano 1 godzinę temu albo w sumie to nie ale powinno sie spamowac politykow a nie glupie forum i blokowac tu wolnosc slowa obywatelom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 691 Napisano 1 godzinę temu Przypomniało mi się to nagranie ze styrta się pali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 5 Napisano 1 godzinę temu Ja gram w gierkę. Wbijam agility, bo niedługo będe robił questa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 104 Napisano 1 godzinę temu Srynik działa dla Matriksa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 691 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: mozemy pospamowac Tuskowi co wy na to? A ja srãm na politykę. Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 443 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: albo w sumie to nie ale powinno sie spamowac politykow a nie glupie forum i blokowac tu wolnosc slowa obywatelom Dlaczego wydałaś wczoraj leżaka? Prawiczek to jakiś gorszy? Nie można tobie ufać, bo wypaplasz i nawet nie wiesz kiedy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 5 Napisano 1 godzinę temu Po prostu przegralem życie i tylko w gierce mogę być kimś i mieć fajne dziewczyny. Real mi nie wyszedł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 691 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, starra mendah balkonova napisał: chociaz jakas spojnosc, jestes bardziej meska niz niezrownowazony facet Wiem, czuje się juz i tak zbyt męsko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 5 Napisano 1 godzinę temu Z lipedziem sobie pospamuj albo ze srunkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach