Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deboraaaaa

ożdżywka przed prostowaniem włosów-szukam

Polecane posty

Gość deboraaaaa

tak jak w temacie. poszukuję preparatu do użycia przed prostowaniem włosów [bezpośrednio przed nim]. ma on służyć ochronie przed wysoką temperaturą. szczerze mówiąc nigdy o czymś takim nie słyszałam i nie mam pojęcia jakie firmy takie coś produkują, gdzie mogę znaleźć itp. prosze o pomoc !

Gość deboraaaaa
dzieki bardzo, ostatnio widziałam reklamę Dove i o tym myślałam ;] a jaka jest cena tej mgiełki?

mgiełka ok 14zł.. jakoś tak, kupiłam w Rossmanie. nie bardzo polecam, tzn jeśli lubisz mieć dużo rzeczy w łazience to fajnie się prezentuje, ale jeśli chodzi o jakąś ochronę to nie zauważyłam. używam prostownicy, z Dove wytrzymałam 7dni (a tak żeby nie było, że nie działa bo ni stosuję ;). włosy zostają o wiele dłużej mokre/wilgotne i trudniej je wysuszyć..

Gość deboraaaaa
ja prostuję włosy na sucho, więc może coś z tego będzie ;) a serio nie widziałaś żadnych efektów? mi chodzi głównie żeby włosy się nie rozdwajały, bo teraz jest masakra ;/ w Naturze jest strasznie drogo, od razu widać różnice cenowe, zawrót głowy po prostu.

Gość olszaak
balsam wygładzający firmy REVLON, mała buleteczka w kolorze niebiesko-zielonym. Kosztuje 60 zł w hurtowni, nie wiem ile normalnie. Rewelacja polecam.

Gość taka sobie karolajna
polecam odzywke matrix taka rozowa spryskujesz wlosy przed suszeniem badz prostowaniem nie pozostawia jakis tluszczy ani wlsy nie sam okre a po prostowaniu sa miekkie i z olyskiem

Gość deboraaaaa
produkty matrix można kupić w zwykłej drogerii?

Gość Olaola001
Ja polecam CHI Silk Infusion - specjalny jedwab do włosów prostowanych (cena ok.10 zł). Sama używam już dosyć długi czas i jestem zadowolona. Od ponad roku zaczęłam zapuszczać włosy do ślubu a bez prostowania nie dałabym rady. Męczyłam włosy prostownicą prawie codziennie i dodatkowo farbą raz w miesiącu. Moja fryzjerka, była zdziwiona że tylko raz w tym okresie musiała mi podciąć delikatnie końcówki. Dodatkowo polecam szampon FRUCTIS Nutri-Gładki (włosy suche,szorstkie i trudne do wygładzenia). Już po samym umyciu tym szamponem włosy stają się gładkie. P.S. Chyba wszystkie produkty CHI (do kupienia w salonach fryzjerskich) służą do ochrony włosa przed wysoką temperaturą.