Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora z miłości...

Dla Ciebie K. ...

Polecane posty

Gość chora z miłości...

http://www.youtube.com/watch?v=xdbdIR1S4L0 Już nie marzę, już - nie otwieram ust Moje życie to - wątła nić Jestem całkiem mdła, brudna, nudna, zła Jak przybłęda pies, gdy w ochronce jest Nie mam chęci już , życie płynie wciąż Lecz umyka mi, bladym świtem złym Puste łóżko trwa jak dworcowa mgła Nie ma więcej mnie .............. Nie obchodzę Cię ............ R I. Tak jestem chora Tak bardzo , bardzo chora To jak gdy w wieczór matka twa Wychodzi gdzieś - A lęk twój trwa i trwa i trwa i trwa !............ Tak jestem chora Tak nieskończenie chora Czy wrócisz do mnie nie wie nikt Czy wyjdziesz znowu skoro świt I tak już trwa to dłuższy czas ....... Nie pierwszy raz ........................ II. Tak jak jakiś cień, tak jak jakiś grzech Jestem bliska ci tak jak nikt Zmęczył mnie ten świat , uśmiech z talii kart Przylepiony wciąż jak błazeński wąż .......... Piję w noce złe, cóż obchodzą mnie Wódki gorzki smak , nic nie daje mi Gdzie spojrzę tam ty , gdy otwieram drzwi W dymu /chmury/ jasnym tle ........... Stale widzę cię .......................... R II. Tak jestem chora Tak bardzo, bardzo chora Gdy łączę z tobą ciało me Myśląc czy jeszcze kochasz mnie , czy kochasz mnie czy nie ?!.......... Tak jestem chora Tak nieskończenie chora Skradłeś mi tony, myśli me I słowa puste toczą się A miałam talent każdy wie ......... Już nie ma mnie ...........!..... III. To zabije nas, jeśli będzie trwać Zdechnę sama tu, wśród tych ścian Z radia własny głos topiąc w szklanki brzęk Zalewając łzą każdy jego dźwięk .............................................. R III. Tak jestem chora Tak nieskończenie chora To jak gdy w wieczór matka twa Wychodzi gdzieś - A lęk twój trwa i trwa i trwa i trwa !........... Tak jestem chora ! Tak ! Tak ! Kompletnie chora ! Ty mnie wyprałeś z wszystkich snów, z mych pieśni, marzeń, zdarzeń, słów.... I moje serce dręczy się Tak chore .............................................................................. Tak bardzo, bardzo chore .............................................. Z miłości jest chore ..................................................................!........

Gość to zamień na sraczkę
i wylecz Stoperanem

Gość fafefifafefu
Everytime I think of you I always catch my breath I'm still standing here And your miles away And I wonder why you left me And there's a storm that's raging through my frozen heart tonight I hear your name in certain circles And it always makes me smile I spent my time just thinkin about you And its almost driving me wild But its my heart thats beggin down this long distance line tonight And I ain't missin' you at all Since you've been gone... Away I ain't missin' you No matter what I might say There's a message in the wires And I am sendin' you a signal tonight You don't know how desperate I've become And It looks like I'm loosein' this fight But it's my heart that's breakin' down this long dusty road of mine But I ain't missin' you at all Since you've been gone... Away I aint missin' you at No matter what my friends say And there's a message that I'm sendin' out Like a telograph to you or something I can't bridge this distance Honey, stop this heart ache all alone I ain't missin' you at all Since you've been gone... Away I ain't missin' you No matter what my friends say I ain't missin' you Since you've been gone... Away I ain't missin you Yeah, no matter what your friends say Hey yeah, yeah yeah yeah I ain't missin you at all Since you've been gone... Away I ain't missin' you Nooo “Tęskniąc za Tobą” Za każdym razem kiedy myślę o Tobie Zawsze łapię oddech Ciągle stoję tutaj A Ty mile stąd I zastanawiam się dlaczego mnie opuściłaś I tego wieczoru tam jest burza która szaleje przez moje zamrożone serce Słyszę Twoje imię w pewnych kręgach I to zawsze sprawia, że się uśmiecham Spędzam swój czas myśląc właśnie o Tobie I to prowadzi mnie prawie do szaleństwa Ale to moje serce błaga by zmniejszyć tę długą odległość I nie tęskniłem za Tobą wcale Odkąd tylko odeszłaś… Daleko Nie tęskniłem za Tobą Nieważne co mogłem powiedzieć Tam jest wiadomość w telegramie I wyślę Ci sygnał dziś wieczorem Nawet nie wiesz jak byłem zdesperowany To wyglądało jakbym miał przegrać tę walkę Ale to moje serce jest tym złamanym tej długiej, zakurzonej drogi I nie tęskniłem za Tobą wcale Odkąd tylko odeszłaś… Daleko Nie tęskniłem za Tobą Nieważne co przyjaciele mówili I tam jest wiadomość którą Ci wyślę Tak jak telegram do Ciebie czy czegoś Nie potrafię zmniejszyć tej odległości Skarbie, przestań, to ból serca gdy wszystko jest samotne Nie tęskniłem za Tobą wcale Odkąd tylko odeszłaś… Daleko Nie tęskniłem za Tobą Nieważne co przyjaciele mówili Nie tęskniłem za Tobą wcale Odkąd tylko odeszłaś… Daleko Nie tęskniłem za Tobą Nieważne co Twoi przyjaciele mówili Hey yeah, yeah yeah yeah Nie tęskniłem za Tobą Nieważne co przyjaciele mówili Nie tęskniłem za Tobą wcale Nie!

po francusku umiem \'centrum pompidu\' i \'merde\'. Pewnie po Tobie to spływa ;P Po mnie też ;]