Marina102 0 Napisano Czerwiec 27, 2009 Jesli sa na forum osoby, ktore same musialy starac sie o otrzymanie Basic Disclosure Certificate przed podjeciem okrelonej pracy, PROSZE o odpowiedz ile musieliscie czekac na przyslanie tego dokumentu od momentu zlozenia wniosku ? U mnie akurat jest tak, ze musze sama dostarczyc Basic Disclosure Certificate, gdyz moj przyszly pracodawca sie tym nie zajmuje, a musi miec dostarczony ten dokument przed zatrudnieniem mnie . Czas mnie goni a martwie sie ile zejdzie z tym zaswiadczeniem zanim je dostane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak postaraj sie zawinac folia Napisano Czerwiec 27, 2009 Basic Disclosure Certificate co to jest? ;P wiem wiem mozna spr w google akle mi sie nie chce ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marina102 0 Napisano Czerwiec 27, 2009 Wiadomo, ze ja wiem co to jest ale chce sie dowiedziec od osob ,ktore o to sie ubiegaly ILE faktycznie czekaly na otrzymanie tego dokumentu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale ja ciebie pytam co to jet Napisano Czerwiec 27, 2009 a nie kaze ci spr w google ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monisiapisaka Napisano Czerwiec 27, 2009 ja sie ubiegalam bo potrzebowalam do wyrobienia personal licence, czekalam okolo miesiaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach