Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slabotka..

Myslalam ze bedzie lepiej

Polecane posty

Gość slabotka..

Witam..jestem w drugiej ciazy..jakies 7 tygodni..bardzo sie ciesze ale z tego faktu nie ciesze sie tylko z samopoczucia..:( :( nie dosc ze jestem slaba..mdli mnie,cierpna mi dlonie...to jeszcze doly biora..w pierwszej ciazy bylo inaczej..jest mi smutno ze czasem tak to przechodze..:/ ciezko pracuje ale niestety nie wyrabiam i zjezdam do kraju...:( ciezko mi,chciala bym byc bardziej aktywna ..a nie moge..:/ :/ pozdrawiam wszystkie mamy...

Gość ....................89
Ja też strasznie przeszłam początek ciąży- wymioty, mdłości, drętwienie rąk itd Czasem nawet nie miałam siły się wykąpać, a codziennie trzeba było się jakos zebrać i wyjść z domu.. Pamiętaj że to minie i trzymaj się:-)

Gość slabotka..
Dziekuje ale czasem mnie to wszystko juz dowala...rycze bardzo czesto...:(

Gość ....................89
Masz szczęście że to Twoja druga ciąża, bo ja jestem w pierwszej i po takich przeżyciach cięzko będzie mi się zdecydować na drugą.. Jak sobie przypomnę te wszystkie dolegliwości... Ehh lepiej sobie nie przypominać Zobaczysz Jeszcze parę tygodni i będzie coraz lepiej

Gość slabotka..
Mam nadzieje ze bedzie lepiej...wracam do kraju bede musiala podjac jakas tymczasowa prace...:( a tak sie czuje za masakra..

Gość slabotka..
Ktos kiedys mowil ze 2 ciaza to pryszcz moj organizm chyba juz zpomnial ze bylam kiedys w ciazy...