Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nudaaaaaaaaaaaaaaaaa

juz 3 dzien

Polecane posty

siedze w domu !! i zaraz oszalaje nudzi mi sie tak strasznie masakra!!

Juz wolałabym sie uczyc!! masakra !! ej sory jakies masturbacje odpadaja:P rany!! jeszcze ta pogoda i chyba migrene złapałam!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wam sie nie nudzi??

jakym miała chłopaka to by było inaczej!!

Gość dfdf
idz czochrac bobra jak sie nudzisz

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! ludzie!! nic mi sie nie chce nawet sprzatac !!aaaaaaaaaaaaaaa masakra chyba popadłam w depresje!!

Gość dfdf
no to wyobraz sobie ze masz chlopaka

nie bede szukac na siłe:P

Gość JaBoJa
1. Wymyślasz co byś mogła zrobić jakby Ci się chciało. 2. Decydujesz, że to zrobisz. 3. Robisz to mimo, że Ci się nie chce - dlatego, że zdecydowałaś, że tak zrobisz.

jeszcze jestem przed okresem i mam takie cisnienie!aaaaaaaaaaaaa ogladnełabym sobie jakis dobry film:P

no tylko ze ja sama nie wiem co bym chciała robic!! ostatnio jest we mnie tyle niecheci!!najchetniej to bym całymi dniami spała.

Gość dfdf
a ile masz lat ?

tzn chciałabym cos fajnego robic....bo wiem ze strasznie marnuje czas....ale brak mi motywacji. wszystkie kolezanki albo pracuja albo maja chłopaków.a ja oczywiscie nie mam nawet z kim wyjsc na pole...jeszcze ta pogoda!!a siedzenie juz na tym laptopie mnie dobija.....

Gość MaciekL25
Cześć ;) widzę że cierpisz na zespół WOTC - wyraziście odczuwalnego tracenia czasu..... moja rada jest taka: 1) nie uzależniaj dnia od pogody 2) szukaj motywacji wewnątrz siebie 3) na pewno masz jakieś hobby ;) 4) ja np. lubie posłuchać dobrej muzy (przy kawie, herbacie w zależności od pory dnia) 5) jeżeli żyjesz w związku to możesz coś ciekawego wykombinować, byleby nie trwać w WOTC :)

19!! jeszcze jak sobie pomysle ze za 3 dni wyniki matury i musze zdecydowac co chce robic dalej !!a ja oczywiscie nie wiem.... nic mnie nie interesuje.....nie wierze w swoje mozliwosci.ehh

MAciek dzieki;) tak tak mam bardzo duzo wolnego czasu i to mnie dobija!!

hmm wiele rzeczy !! ale nie mam jakiegos takiego hobby ze robie to codziennie np tancze czy cos. lubie słuchac muzyki ale ile mozna. lubie tanczyc chciałam sie zapisac na kurs tanca ale nie wiem czy to ma sens.mam astme i wszystko mi ciezko przychodzi :( ogólnie to wszystko mi sie szybko nudzi!!

Gość dfdf
seks tez szybko sie nudzi ?

no znalazłam sobie studium zajebiste, kierunek idelany dla mnie!! ale oczywiscie sobie wmawiam ze nie dam rady ze bez sensu zebym sie zapisywała, ze i tak sobie nie dam rady. W ogóle nie wierze w swoje mmozliwosci,zreszta rodzina tez.bo ich tego nauczylam.noi nawet nie mam od nikogo wsparcia i tak moje piekne zycie wyglada.:P

Gość odette
a ja ide do teatru :)

nudzi...... to kwestia jak do tego podchodzisz zaczynasz się nudzić gdy koncentrujesz się tylko i wyłącznie na środkach do celu a nie na celu....

nie wiem bo do tego jestem dziewica!! smieszne co nie dziewczyna 19 lat i dziewica haha!! ale smiejcie sie ja tam jestem z tego dumna. do poki nie znajde odpowiedniego chłopaka to tego nie zrobie:P wiem wiem jestem zakompleksiona na maxa. wiem ze duzo dziewczyn chciałoby byc na mojm miejscu ale ja poprostu nie umniem tego docenic!!