Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zouzzzaaaastrasznazniej

jak pozbyc sie Jego kolezanki z przeszlosci??

Polecane posty

Gość zouzzzaaaastrasznazniej

znacie na to jakies sposoby? on kiedys sie w niej podkochwiał jak mial naście lat... teraz jest ze mną, juz długo długo, ale ona caaaaaaaaaaaalutki czas wpycha sie z butami w nasz zwiazek ostatnio chyba chce zebysmy sie rozstali:/ nastawia go przeciw mnie, pisze mu rozne rzeczy, jaka to ja nie jestem straszna, że go zdradzam na pewno, że go ograniczam-a wcale tak nie jest!! !! !! do mnie tez pisze,np że on wcale mnie nie kocha, że ona ciagle z nim rozmawia i on na mnie narzeka, a ja wiem, że wcale tak nie jest;]raz wpadła ze swoim klamstwem, jak napisala mi na gg że wlasnie z nim rozmawiala i znow na mnie narzekał, a on wtedy ze mną był ;] jest mloda gówniarą, ma jakies 18 lat... jak rozmawiam z nim o tym, to on twierdzi, że jest glupia, że z nią porozmawia już, bo nie spodziewał się po niej takich rzeczy i nie wie po co to robi;/kiedys tolerowalam ich znajomosc, jak rozmawiali co jakis czas na gg, przeciez nie bede mu odbierac kolezanek:/ale teraz to juz jest chore:/ on ciagle mowi, że kocha tylko mnie, i tylko ze mną chce byc a ona go w ogóle nie interesuje:/ ja jestem stara kopa a nie umiem sobie poradzic z tą dziewczyną. ostatnio tylko ciagle sie przez nią klocimy i nic wiecej:( jak ją w jakis inteligentny sposób "zniszczyc"? mieliscie kiedys taką sytuacje?

sposoby są, ale wszystko zależy od faceta z którym jestes.co powie tej lasce itp. tez w sumie mam podobny problem ale u mnie wyglada to troszke inaczej, tzn. mój już zrozumiał, jaka ta jego "przyjaciółka" jest naprawdę... rozmowa rozmowa rozmowa;] i nie prowokuj kłotni z jej powodu, bo tylko na tym tracisz:)

Gość możepoprostuodejdzodniego
jak wyżej